Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kahwin Dengan Lelaki Separuh Abad, Gadis 21 Tahun Tak Kisah Dipanggil Nenek

2-3-2020 09:26 AM|Oleh: Re.C| Komen: 43

Sumber imej: Mercury Press & Media

Seorang gadis berusia 21 tahun tidak kisah jika mendapat gelaran nenek termuda di United Kingdom selepas dia mengahwini seorang lelaki berusia 56 tahun. 

Becca Keeley kini menjadi nenek tiri kepada cucu perempuan pasangannya, Mark iaitu Mollie yang berusia tujuh bulan. 



Sumber imej: Mercury Press & Media

Pasangan ini bertemu lima tahun lalu ketika Becca berusia 16 tahun dan Mark berusia 51 tahun semasa Mark sedang membuat persembahan di sebuah gig. Mark dan Becca telah berkahwin tiga tahun kemudian dan mempunyai zuriat bersama, Presley pada Oktober tahun lalu.

Mark mempunyai empat cahaya mata iaitu Aaron, 27, Jake, 21, Luke, 16, dan Emma, 13 hasil hubungannya sebelum ini.

Becca memberitahu The Sun seperti dipetik Dailystar; "Mark berkata, saya pasti tidak mahu dipanggil nan (nenek) tapi keluarganya adalah keluarga saya juga."

Mengimbas saat awal perhubungan mereka, Mark akui ramai tidak bersetuju dia menjalin hubungan dengan gadis yang jauh lebih muda daripadanya.

"Saya pernah beritahu dia supaya mencari pasangan yang seusia dengannya, tetapi kami amat gembira bersama dan berjanji akan cuba mengharunginya bersama," katanya.


Sumber imej: Mercury Press & Media

Mereka berkahwin di Maidstone, Kent pada Ogos 2018 lalu yang dihadiri 300 tetamu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 43
Komen

Previous : Kurangkan Atau Anda Akan Menyesal Seumur Hidup!

Next       : Apo! Makanan Segera Beri Kesan Pada Testis?

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 31-3-2020 01:53 PM
Oj ke mcam catherine apa nama tu

Lain-lain Komen

Quote Victorioussss 2-3-2020 09:27 AM
Fuh...dpt apam muda
Kalau iols dpt mcm ni memang tiap kali iklan kat tv terus terkam bini

Iklan habis je smbung balik tgk tv
Quote fofuler 2-3-2020 09:41 AM
Kenapa gadis tu pun nampak 40an? Anyway semoga berbahagia
Quote Supersirap 2-3-2020 09:51 AM
Semoga dipermudahkan segala urusan
Quote Rainrein 2-3-2020 09:53 AM
Tak nampak pun early 20's so okla tu. Nampak sepadan je.
Quote ahlisihircute 2-3-2020 09:59 AM
Betul ke 21....macam 30an jer...
Quote sarah82 2-3-2020 10:05 AM
Lelaki tu pun x nampak mcm 50 an.
Quote bakingsoda 2-3-2020 10:13 AM
atok itu walaupon hensem tapi dia jumpa ms bini tu umur 16...
Quote syadail 2-3-2020 10:23 AM
mcm zeta jones dgn laki dia. Jauh sgt bezanya.

Yg ni ok je, atok hensem.
Quote Tinot7 2-3-2020 10:35 AM
Iols tak berkenan depa jumpa time minah tu umo 16, pastu kawen 3 tahun kendian.. plus, anak2 atuk tu lagi tua drp minah ni.
Musti awkward bila Xmas dinner, si anak2 yg lagi tua kena panggil, "Mom, can you please pass me the yorkshire pudding?".
Budak2 masa kecik boleh la panggil dia Nan. Tapi bila dah besar dan boleh berpikir,.. tak awkward ke?
Quote NekNgah 2-3-2020 10:51 AM
Cinta itu buta.  Kalau bahagia, pedulikan kata-kata orang.
Quote CatMiow 2-3-2020 10:51 AM
Adakah kuasa filter?

Sang suami tak nampak mcm 50an,  manakala bini nampak berusia sedikit dri yg di ceritakan.
Quote mieymiey 2-3-2020 10:52 AM
Kalau tak bagitau umur dia 21, iols rasa sepadan jah depa.
Quote CatMiow 2-3-2020 10:52 AM
Tinot7: Iols tak berkenan depa jumpa time minah tu umo 16, pastu kawen 3 tahun kendian.. plus, anak2 atuk tu lagi tua drp minah ni.Musti awkward bila Xmas din ...


Kalau kawen masa 16thun nanti kena chop child marriage pula.
Quote Kurex 2-3-2020 10:54 AM
nampak tua sebelum usia perempuan ni
Quote Ladybird910 2-3-2020 10:58 AM
Dorg tak tgk ecah dgn arwah sultan selangor lg...tu br mcm atok dgn cucu
Quote husna_amal 2-3-2020 11:09 AM
kalau kat asia ni ramai je kawen dengan lelaki tua.
Quote coco 2-3-2020 11:20 AM
ctdk relax je... ....kawin ngan org tua...
Quote Artemesiaa 2-3-2020 12:47 PM
Dah jodoh mereka omputih ni ada yang walau masih muda tapi nampak berumur dari usia.  Yang berumur ada juga yang jenis nampak lebih muda pada usia.  Jadi tak nampak ketara sangat perbezaan usianya.
Quote haryatie 2-3-2020 12:54 PM
x nmpak pun prempuan tu muda
mcam sesuai jerk

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top