CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Isu Kontroversi Keluarga Arwah Abam, "Tutup Cerita" - Alif Syukri Mohon Maaf

25-2-2020 11:03 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 5381| Komen: 29

Description: Isu Kontroversi Keluarga Arwah Abam, "Tutup Cerita" - Alif Syukri Mohon Maaf


Niat ahli perniagaan, Dato' Aliff Syukri untuk membuat amal kebajikan kepada balu arwah Abam telah mencetuskan spekulasi berikutan perkongsian balu arwah, Nor Hidayah Mohd Ali mengenai keadaannya kini termasuk mendakwa mendapat kekangan daripada keluarga Abam terutama dalam soal kewangan.

Enggan terus-menerus dipersalahkan Aliff Syukri hari ini tampil memohon maaf secara terbuka kepada pihak yang terjejas susulan sesi wawancara itu.

Kredit Foto - Media Hiburan

Aliff berkata demikian dalam satu sidang media khas yang diadakan di pejabatnya di Kota Damansara, Petaling Jaya. Ikuti sidang media penuh Aliff Syukri di sini.



“Sebenarnya, saya sendiri masih tertanya-tanya kenapa perlu minta maaf? Jangan salahkan saya atas kebenaran yang berlaku. 

"Saya hanya jadi asbab mengapa perkara ni diketahui orang. Tapi tak mengapa. Biarlah berdamai, saya tak nak dipersalahkan sama seperti isu adik Balqis yang pernah terjadi sebelum ni. 

"Saya nak tutup cerita sampai sini saja. Buat apa nak cari gaduh dengan orang, nanti mati mengejut. Ni dah nak dekat bulan puasa, biarlah saya mengalah. 


"Jangan bercerita pasal saya, ceritalah pasal situasi dalam kerajaan sedang berlaku sekarang. 

"Justeru, saya Aliff Syukri Kamarzaman mohon maaf. Saya tujukan kepada Ali Puteh, Nor Hidayah, keluarga mereka dan seluruh rakyat Malaysia,” katanya yang dipetik dari Harian Metro.

Semoga permohonan maaf Aliff Syukri ini dapat diterima pihak  yang terjejas. - CARI 
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lil_honey 25-2-2020 11:13 AM
kenapa masih ada manusia yang amplify dia ni lagi?
Quote slyfynx 25-2-2020 11:29 AM
Leh x jangan layan org2 cmni.
Penat la
Quote bulalof 25-2-2020 11:56 AM
there are more important things in Msia right now rather than this....
Quote RumiMenari 25-2-2020 12:00 PM
Anak2 je harta yg paling bernilai? Isteri?
Quote Nana_Man 25-2-2020 12:32 PM
RumiMenari replied at 25-2-2020 12:00 PM
Anak2 je harta yg paling bernilai? Isteri?

Isteri boleh diganti, anak2 tak boleh.
Quote alexandria_iz 25-2-2020 12:45 PM
RumiMenari replied at 25-2-2020 12:00 PM
Anak2 je harta yg paling bernilai? Isteri?

Rasa2 tgh krisis. Sebab x nmpak dah video / gmbar sesama.

And same m.o. like last crisis - memasing ala2 bawak haluan sendiri. Si alif dok upload pasal anak2 tu nyawa dia laa, dunia dia laa (exclude wife). Wife plak same m.o. gak - continue update life pasal anak2 dia, pasal peel p.a. dia yg bengong2. Ala2 nothibg happen. Tapi... bole "perasan" yg something is wrong somewhere.

Pastu gi umrah ngan anak2. Laki dh laa x pergi. Hantar pun tidak.
Quote Pixiedust 25-2-2020 12:59 PM
Harap ni yg last. Bosan da gosip ni
Quote husna_amal 25-2-2020 02:27 PM
semoga alif yang sorang ni jadi semakin baik...perangai & sikap yang tak disukai ramai tu kalau dapat ubah la ya.
Quote DianaSaksen 25-2-2020 02:41 PM
Iyalah tu..lepas ni ada lagi komtroversi yg dia buat
Quote MissyMolly 25-2-2020 03:47 PM
hulurkanlah bantuan pekerjaan ke kepada si balu wahai org kaya
Quote polluxsstar 25-2-2020 03:54 PM
Kri, puas bonda pesan.
Kri masih jugak buat perangai memalukan mak, memalukan isteri.
Kri, berubah ye nak.
Penat mak Kri..
Isteri awak tu pun dh penat makan hati dgn perangai kau Kri... tolooongggg lah Kri...
Quote sleepandream 25-2-2020 04:11 PM
media boleh tak kalo heshe panggil PC tak payah cover?
heshe live igstory ke youtube channel sendiri sudah... so semak
Quote Melorqe 25-2-2020 04:26 PM
dia sendiri pun tak upload yg dia ada buat PC minta maaf ni.
tak ikhlas ka tok lip?
Quote bungarose 25-2-2020 06:07 PM
Hidup bagaikan roda........ one day ko akan raser aper yang ko buat kat orang. Ko pun ader anak2 isteri dan ahli keluarga lain
Quote BethlehemStar 25-2-2020 08:25 PM
Everything has it’s two or more sides. Jika dia tak haplod bideo tu, kita semua tak tahu keadaan sebenar balu Abam dan baby Hamzah. Bab mengaibkan keluarga Abam, bukankah Hidayah dan Hamzah juga ahli keluarga Abam juga? What is the most important thing now? The life of Abam‘s infant son and his widow. Just my two cents.
Quote timah03 25-2-2020 08:35 PM
alexandria_iz replied at 25-2-2020 12:45 PM
Rasa2 tgh krisis. Sebab x nmpak dah video / gmbar sesama.

And same m.o. like last crisis - mema ...

Gaduh je memanjang smpai orang anggap tu pun drama.....
Quote minah_selekeh 25-2-2020 09:05 PM
polluxsstar replied at 25-2-2020 03:54 PM
Kri, puas bonda pesan.
Kri masih jugak buat perangai memalukan mak, memalukan isteri.
Kri, berubah ...

Ko ni mak Alip ke?
Quote Serimolek 25-2-2020 09:12 PM
Heloklaa krisis perangai hangsuang ..bini mana tahan dgn perangai mcm loji tu.cerai pn helok
Quote fadz84 25-2-2020 09:30 PM
x blh blah ayat toklip ni "Saya nak tutup cerita sampai sini saja. Buat apa nak cari gaduh dengan orang, nanti mati mengejut.“

Lihat semua komen(29)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:12 AM GMT+8 , Processed in 0.085502 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top