CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dugaan Fizo Omar "Ditinggal Isteri, Bapa Meninggal, Diisytihar Bankrap"

26-2-2020 10:05 AM| Diterbitkan: top5complete| Dilihat: 27044| Komen: 159|Original author: Oleh: top5complete

Description: Pelakon Fizo Omar meluahkan perasaannya di Instagram, menceritakan peristiwa besar yang berlaku dalam hidupnya ketika berada di puncak kerjaya.
Pelakon Fizo Omar meluahkan perasaannya di Instagram, menceritakan peristiwa besar yang berlaku dalam hidupnya ketika berada di puncak kerjaya.


Foto: Instagram

Kata Fizo, dia kehilangan tiga perkara besar dalam hidupnya.

"Saat aku meniti puncak karier aku, satu demi satu Allah hantar 'kekuatan' pada aku.

"2011 bapa aku meninggal, 2014 aku diisytiharkan bankrap dan 2019 berpisah dengan isteri.

"Kepahitan adalah satu ubat dan penawar, kemanisan adalah racun kehidupan. Dengan kepahitan dan kekuatan itulah Allah memberi nikmat duniawi dan pencapaian kepada aku," tulisnya.



Foto: Instagram

Dalam masa sama, dia juga berkongsi jatuh bangunnya dalam industri selama lebih 12 tahun.


Foto: Instagram

Semoga Fizo Omar terus kuat menghadapi ujian Allah dan bertemu kebahagiaan sekali lagi di masa hadapan. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 26-2-2020 10:10 AM
jangan la bersedih fizo. meols ada di sini untuk awak. @Kurex pun ada. pilih je la nak yang mana.
Quote tagas 26-2-2020 10:20 AM
so da setel lom bangkrupt
Quote jiwakacau06 26-2-2020 10:24 AM
ko yg tinggal bini sorang2 kt rmh...pandai claim ditinggalkan bini
Quote bungarose 26-2-2020 10:26 AM
Bosannyer fizo nih
Play victim forever
Salah sendiri tak nampak
Time diatas ko meriak menayang tak ingat ker
Quote mieymiey 26-2-2020 10:27 AM
TT ni memandai jer, kan dia kata 'berpisah dengan isteri'. Iols baru nak kecam mamat ni, rupanya TT yang batu api.
Quote TerataiMelur02 26-2-2020 10:30 AM
Menarik sgt ke channel Yt fo ni?
Napa sepanjang masih bersama mawar xaktif berlakon? Sekarang memanjang muka dia ni.
Quote matjerk 26-2-2020 10:30 AM
Calling for @kiah_mai_pulak
Quote zulka 26-2-2020 10:30 AM
ko tak bayar loan bank, bila bank dtg ko lari ikut pintu belakang..pastu bila bank negara declare bankrup meroyan
Quote matjerk 26-2-2020 10:31 AM
TerataiMelur02 replied at 26-2-2020 10:30 AM
Menarik sgt ke channel Yt fo ni?
Napa sepanjang masih bersama mawar xaktif berlakon? Sekarang meman ...

Demi sesuap nafkah utk sskjp
Quote matjerk 26-2-2020 10:35 AM
Aalaaahaaaiiii tulis semua ikon ikon dia dpt semua tu...  Ikon media social pun tulis...  Sejenis hairul azreen jugak ke dia ni....???  So kita nak kena buat apa ni dgn resume dia ni????
Quote hasniey 26-2-2020 10:42 AM
So dh byr hutang?ke declare bangrupt terus xyah byr hutang
Quote husna_amal 26-2-2020 10:44 AM
Macam nak menunjuk kejayaan je. Biasa lah tu kalau ayah meninggal dan bercerai tu. Takkan lah itu tanda kejatuhan.
Quote asmara_me 26-2-2020 10:49 AM
dia so far ok jer, berlakon pun pandai huhu.
Quote hyie 26-2-2020 10:55 AM
matjerk replied at 26-2-2020 10:30 AM
Calling for @kiah_mai_pulak

meols dah standby untuk gelabah tetek yach
Quote epal21 26-2-2020 10:57 AM
Kelakarnya bila cakap ditinggal isyeri. Macam isteri tinggal sebab ko muflis pulak. Padahalnya ex wife tu dah bagi jawatan, modal restoran yg melingkup, hot burger yg lingkup, sediakan tempat tinggal utk ko sekeluarga. Dah macam mawar tu pulak yg suami kena sediakan semuanya. Ko tu yg bodoh,amik kesempatan letak satu keluarga kat rumah mawar. Jangan nak gedik kononnya teraniaya ditinggal bini.
Quote ikanmasin 26-2-2020 10:59 AM
apa pl lah kali ni,sindir xwife ke apa ke nak promote memacam,
tak payah lah up cerita yg sama jg,org di sana tu move on rilek2 jer
ko ni asyik2 benda yg sama,sila cari cara lain pl...
Quote manehnya 26-2-2020 10:59 AM
puncak kejayaan? bila tu? tang mana? apa dia?
Quote epal21 26-2-2020 10:59 AM
matjerk replied at 26-2-2020 02:35 AM
Aalaaahaaaiiii tulis semua ikon ikon dia dpt semua tu...  Ikon media social pun tulis...  Sejenis ha ...

Tambah satu lagi. Ikon sskjp. Berjayalah juga letakkan satu family dia kat rumah mawar sampai adik dia habis belajar, berjaya dapat modal utk biz2 yg lingkup.
Quote kuchenta_81 26-2-2020 11:03 AM
Setiap 5 tahun dia dilanda masalah

Lihat semua komen(159)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 10:59 AM GMT+8 , Processed in 0.114815 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top