CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jijik Tengok Hisap Leher Perempuan,"- Ramai Meluat Tengok Video Muzik Andi Bernadee

24-2-2020 04:44 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 19149| Komen: 85|Original author: Oleh: Saiful

Description: Video muzik terbaharu Andi Bernadee yang berjudul Shimmy kena kutuk.
Video muzik terbaharu Andi Bernadee yang berjudul Shimmy kena kutuk.

Nampaknya ada yang kurang senang dan tak puas hati dengan konsep video ini.


Foto: IG
Katanya jijik, lucah dan terlampau seksi.

Foto: Twitter

Boleh tengok di bawah:


Menurut netizen yang meluahkannya di Twitter, babak menghisap leher wanita dalam video tersebut dianggap sebagai memalukan orang Islam.

Ada juga babak di mana wanita-wanita tersebut menghisap leher Andi.

Kenyataan tersebut disokong oleh ramai dan masing-masing mempunyai pendapat mereka sendiri. Baca:

Apa pendapat anda? Melampau ke atau biasa sahaja? -CARI

Bagus

Marah
3

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imanda 24-2-2020 04:50 PM
semakin vongok to the max demi viewers n like. kejadahnye???!!!!
Quote Ladybird910 24-2-2020 05:01 PM
Tanak aku sumbang view YT tu...twitterjaya tu patut report ja ke utube.xperlu nk bt benang..mcm nk bg publisiti je..hmm
Quote Ferr_Remy 24-2-2020 05:02 PM
Cantik MV die. Lagu pun sedap. Niceeeee.
Quote Ladybird910 24-2-2020 05:03 PM
oh ye..shimmy tu mende..hantu lapor leher kah? So bodow si andi gayah ni
Quote Kurex 24-2-2020 05:07 PM
leher aku ni ada je suneo oiiii..
Quote Sangkar_Emas7 24-2-2020 05:09 PM
konsep dia tak best laaa...boring dh dgn ala2 vampire ni.
Quote cikatilia 24-2-2020 05:16 PM
halla halla geget leher terus melimpah2 darah
mcm geget beg darah aje
Quote dewi_rina 24-2-2020 05:17 PM
Yang ni youtube taknak buang ke? Mcm Aina Abdul kena
Quote BomBoLoniS 24-2-2020 05:21 PM
x sesuai lah...
Quote keknaih 24-2-2020 05:21 PM
apooo? another lagu sampah tp org akan terikut menyanyi
Quote Ara_roro93 24-2-2020 05:26 PM
Dah boleh Otw bakalan sendurina jugek nih , congrate andi yenaadeeyy
Quote salmon-suki 24-2-2020 05:27 PM
REport ramai2..{:smile
Quote lasagna 24-2-2020 05:29 PM
koser nk tgk bideo tu. tgk gambo pun paham dah.
konsep vampire lah ni ya..
Quote shark_eow7 24-2-2020 05:35 PM
lasagna replied at 24-2-2020 05:29 PM
koser nk tgk bideo tu. tgk gambo pun paham dah.
konsep vampire lah ni ya..

hantu belah sana jelah buat buat scene tu.. kalau hantu belah malaysia ni byk nak kena fikir constume, xleh jadi ensem2. nak2 kalau dia kena jadi hantu minyak ke, hantu raya ke, pocong ke.. huuu
Quote keds 24-2-2020 05:36 PM
Mana tong sampah?
Quote miu84 24-2-2020 05:41 PM
Apooo sekali gigit darah terus memancut meleleh banyak.
Quote umbut 24-2-2020 05:48 PM
Muka cam sunio
Quote Victorioussss 24-2-2020 06:02 PM
Perempuan twitter tu ckp "pecah dara anak org lepastu buang tengah jalan"

Hm apsal iols xterpikir mcm ni sblm2 ni
Bole buat lepasni
Quote dani-rox 24-2-2020 06:06 PM
[youtube]f1fV_d5kNL4[/youtube]

Lihat semua komen(85)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 06:32 AM GMT+8 , Processed in 0.072771 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top