CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Main Petik Nama Najib? Ini Respons The Malaya Post

24-2-2020 02:19 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4820| Komen: 14

Description: "Saya tak pernah cakap dengan "The Malaya Post" pun. Kenapa tiba-tiba petik nama saya?"
"Saya tak pernah cakap dengan "The Malaya Post" pun. Kenapa tiba-tiba petik nama saya?"


Kredit foto: The Star/The Malaya Post


Kredit foto: FB

Mantan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menafikan ada menandatangani akuan bersumpah (SD) bagi menyokong Tun Dr Mahathir Mohamad kekal sebagai Perdana Menteri seperti dilaporkan sebuah portal.


Kredit foto: The Malaya Post


Menurut Sinar Harian, The Malaya Post semalam melaporkan Najib menyokong gabungan baharu iaitu Pakatan Nasional ditubuhkan dengan meletakkan beberapa syarat.


Kredit foto: The Malaya Post

The Malaya Post sebentar tadi mengeluarkan kenyataan media mempertahankan kesahihan segala kandungan yang dilaporkan dalam artikel mereka. - CARI

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eyansss 24-2-2020 03:00 PM
haaaa...  ni yang aku tanya semalam, apa syaratnya...  so, sokkaba ni tipu la eh...
Quote MadameOnion 24-2-2020 03:17 PM
bergasaklah korang
Quote dodolgemok 24-2-2020 03:18 PM
eyansss replied at 24-2-2020 03:00 PM
haaaa...  ni yang aku tanya semalam, apa syaratnya...  so, sokkaba ni tipu la eh...

Tpi bawah tu media siap sahkan lagi kenyataan mereka. Dlm hal ni, dodol percaya najib menipu atau nyanyuk.
Quote eyansss 24-2-2020 03:22 PM
dodolgemok replied at 24-2-2020 03:18 PM
Tpi bawah tu media siap sahkan lagi kenyataan mereka. Dlm hal ni, dodol percaya najib menipu atau  ...

hahaha...  cepat2 buat statement menafikan sebab terlepas cakap?  cenggitu?  hahaha...

Quote husna_amal 24-2-2020 03:22 PM
platform yang sah pun susah nak percaya kesahihan cerita sekarang ni.
Quote makadek 24-2-2020 03:26 PM
Tu kata rakyat beria ..mereka laga pp jah..sian rakyat marhen kena game..dpt bsh brim senyap jap
Quote kivio 24-2-2020 06:53 PM
husna_amal replied at 24-2-2020 03:22 PM
platform yang sah pun susah nak percaya kesahihan cerita sekarang ni.

Bang saya nak cakap kan, sokaba yang hari2 baca tu, jangan percaya langsung.Sebab saya pernah alami satu kes live, saya sendiri firsthand experience, saya tau a-z apa yang berlaku.
Tapi bila saya baca news report macam cilaka.
Langsung tak bau.

Haha.

Bermula saat itu aku yakin semua newspaper adalah palsu.
Main tulis je.

Quote suzlye77 24-2-2020 07:11 PM
kivio replied at 24-2-2020 06:53 PM
Bang saya nak cakap kan, sokaba yang hari2 baca tu, jangan percaya langsung.Sebab saya pernah alam ...

Betul.. Macam cerita guru yg meninggal sorang dlm bilik, dlm berita dijumpai rakan serumah.. Mcm2lah nitizen menyalahkan kawan serumah, rupanya jiran...
Quote 234126 24-2-2020 09:05 PM
reporter pegi interview tak bawa recorder ke? Selalunya mesti ada tapi boleh pulak dia nafi. Atau mungkin dia tak benarkan sebarang alat rakaman la kot. Ah gasak la sesama sendiri tu kikikiki
Quote Rogue98 25-2-2020 12:27 AM
Kalau tak interview orang tu tak payah lah nak keluar berita pun. Kalau ada bukti SD tu dia sign letaklah gambar nye. Main tulis jer.
Quote shi_jewel 25-2-2020 04:43 AM
reporters malaysia tak amal pun etika dlm reporting.
yg diorg tau cerita khayalan fantasi boleh boost kan jumlah pembaca.

kerja nak ambik mudah je. semua tu andaian reporters je time tulis artikel.
Quote nidzhar 25-2-2020 11:45 AM
kot ye pon press release semak la ejaan etika tu. bertika what?
Quote fizamn 25-2-2020 11:48 AM
kalo kerajaan bley u turn apakan beza surat khabar.. main u turn..
Quote irwansuhadi 25-2-2020 11:54 AM
dah start balik dah, perang fitnah.

Kalau perasan, media adalah medium fitnah utama bagi ahli politik.

Kita boleh lihat masa pemerintahan govt lama, macam2 cerita keluar kat media tapi bila dibicarakan takde bukti.

maka rakyat pun tidak percaya dah.

Mandat rakyat konon.

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 05:24 AM GMT+8 , Processed in 0.066438 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top