Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Syafie Naswip Dan Aishah Azman Dah Tak Gaduh, Kembali Follow Di IG?

21-2-2020 02:11 PM|Oleh: Saiful| Komen: 26

Lepas putung tunang, berlalu sedikit persengketaan di antara Syafie Naswip dan Aishah Azman.

Namun sekarang sudah tidak lagi kerana Syafie sudah kembali mengikuti akaun Instagram bekas tunangnya itu.


Begitu juga dengan Aishah yang juga mengikuti IG Syafie.

???Alhamdulillah, luka kontroversi putus cinta sudah sembuh sepenuhnya. Memasuki 2020, perasaan saya sangat okay. 

"Saya tidak lagi menyimpan perasaan marah padanya. Saya tiada masalah mahu menegurnya andai ditakdirkan bertemu dalam mana-mana acara. Saya tidak kisah sekiranya ditawarkan berkerja sama dalam satu produksi," katanya kepada Berita Harian.


Dalam pada itu, Syafie juga mengaku dia terburu-buru membuat keptusan untuk bertunang sebelum ini.

"Saya tidak serik dengan apa yang berlaku. Saya masih membuka pintu hati mengenali orang baharu tetapi nampaknya masih belum ada calon yang sesuai."

Kredit foto: IG
Baguslah sudah berbaik. Tahniahlah. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 26
Komen

Previous : Bayi Yatt Hamzah Terlepas Dari Dukungan, Terjatuh Atas Lantai

Next       : Mohon Maaf Pada Kakak Ipar, Ali Puteh Sedia Undur Diri Dari Dunia Seni

Komen Terbaru

Quote sok_suci 26-2-2020 10:33 AM
Bakalan bernikah cinta bertaut kembali kah

Lain-lain Komen

Quote PintuKayu 21-2-2020 02:17 PM
maleh aqoe
Quote lasagna 21-2-2020 02:19 PM
apsal nmpk tembun syafie ni?
Quote bottombikini 21-2-2020 02:21 PM
dia punya hingaq aritu macam nak terbalik dunia
Quote Kurex 21-2-2020 02:26 PM
kalau lepas tu jadi apa2, jgn cari i lagi ok dik pi'e
Quote Xim 21-2-2020 02:32 PM
Kurex replied at 21-2-2020 02:26 PM
kalau lepas tu jadi apa2, jgn cari i lagi ok dik pi'e

Kurex minat piee ke adik angkat dia??
Quote husna_amal 21-2-2020 03:01 PM
cepat sangat baik tu selepas jatuh nama baik dibuat perempuan tu
Quote Nenasketum 21-2-2020 04:43 PM
Ni dah macam citer Bella ngan loser Aliff Aziz nih.
Quote violetungu 21-2-2020 07:40 PM
Bagusla dah berbaik..kalau aku dgn ex bf mmg xbertemu sapa dahla tambah2 ex tunang.rasa awkward sgt..
Quote kiah_mai_pulak 21-2-2020 07:42 PM
ooo dh tu kita nk kena mggelabah tetek lah ni?
Quote sukacactus 21-2-2020 07:47 PM
Elok la bleh baik
Tp kalau aku mmg sorry la...bagaikan xpernah wujud pun org tu kalau kenangkan apa yg dia buat dl
Quote Xim 21-2-2020 07:49 PM
Mulia sungguh hati dia...kalau aku,dgn prangai aishah very the witch sgt mmg x la aku nk berbaik
Quote pinkzara 21-2-2020 07:51 PM
Hati mulia. Tapi hati-hati, takit kena mandrem.
Quote JohnnyLever 21-2-2020 09:51 PM
kembalilah kepada ajaran sains sebenar, budaya LoronGBuaTan adalah amalan yang tidak saintifik
Quote aemon 22-2-2020 01:20 AM
Xim replied at 21-2-2020 07:49 PM
Mulia sungguh hati dia...kalau aku,dgn prangai aishah very the witch sgt mmg x la aku nk berbaik

Aku baca bukan very the witch tp very the bitch lps dia buat kt si muhsin ni..
Quote yonq 22-2-2020 01:30 AM
bagus la kalau dah berbaik & cool je takde simpan marah/dendam... hati kita ni, kalau ada pendam dendam memang susah nak bahagia kot
Quote Xim 22-2-2020 08:53 AM
aemon replied at 22-2-2020 01:20 AM
Aku baca bukan very the witch tp very the bitch lps dia buat kt si muhsin ni..

Tu la....mmg biadap habis....x leh terima akal dah ape yg dia wat tu....kalau artis blh la masuk sokabo dpn pastu bersihkn balik nama...kalau org biasa??sape nk cover balik maruah dia??ishh..
Quote Lavender85 22-2-2020 09:11 AM
Alhamdulillah.. itulah yg sebaiknya.. gaduh lama2 pun x kemana.. putus silaturrahim setan happy.
Quote nooriesz 22-2-2020 09:38 AM
pulakkk.. bakal drama kahhh
Quote haruslah 22-2-2020 09:54 AM
Lepas da hampir nak terbalik donia korang buat
Akhirnya
Netizen jugak berbalah

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top