Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Serang Rumah Jiran Dengan Pisau Sebab Tak Tahan Bising 2, 3 Pagi

20-2-2020 01:14 PM Komen: 95
Tular di laman sosial video seorang wanita menyerang rumah jirannya dengan membawa pisau.


Kredit foto: FB Hestek Minggu ini

Menerusi video itu, dilihat berlaku pertengkaran antara wanita terbabit dan pasangan suami isteri di hadapan rumah.

Difahamkan, bising menjadi punca kemarahan wanita berkenaan.

Dakwanya, keluarga jirannya itu sering membuat bising pada waktu tengah malam dan dia yang dipercayai tinggal di bawah rumah pasangan berkenaan sudah tidak tahan dengan keadaan itu.

"Siapa suruh buat bising tiap-tiap hari? (Jam) 2, 3 pagi bising! Aku tak boleh tahan dah ni," katanya.

Dia juga mendakwa anak-anak pasangan terbabit membuat bising, namun kedengaran lelaki terbabit menafikan semua dakwaan wanita itu.



Berdasarkan perbalahan mereka, kejadian dipercayai berlaku di sekitar ibu kota kerana mereka ada menyebut untuk membuat aduan di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL). - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
1
0
0
Komen: 95
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote biozipstar 18-3-2020 07:15 PM
kat tempat aku plak maybe dinding tebal, tak dengar langsung bunyi jiran2 bising oi. padahl aku dok umah flat jugak.

Lain-lain Komen

Quote cikatilia 20-2-2020 01:24 PM
aku plak tegur jiran aku bising dia yg serang aku.. acaner
ajak tumbuk plak..
Quote sarah82 20-2-2020 01:25 PM
Perghhhh.. Garang..
Quote Ladybird910 20-2-2020 01:33 PM
Hahaa..teringat neighbour atas aku kongkek jenis terjerit2 tak kira la pagi petang tgh malam...
Kuat plak tu...

Tapi xde la koserrr aku nk pergi ketuk pintu.hihi
Quote KIM.K 20-2-2020 01:34 PM
Iols pandang rendah jah laki jerit2 kat pompuan. Berkedudukan rendah gitchuu..

Mak iols bukan main riuh lagi but apak I takpernah ler membingitkan telinga. Santai je dia pissed off
Quote Carcosa 20-2-2020 01:35 PM
Susah skit kalau mcm ni. Cuba masa dia bising tu, kau record, and panggil polis siap. Baru best. Ni kau serang2 mcm ni dgn pisau plk tu, mana bukti. Duduk apartmen ni, mmg kena banyak sabar. Neighbour meols, kalau tutup pintu, tak pernah nye slow. Mesti slam. Kdg anak me'ols tgh nap. Tapi meols redha je. Bila dengar dia kling kling kling bunyi kunci, meols pegi dpn rumah and say hi. Hahahhaha. Dan2 dia tak slam.
Quote munchkin 20-2-2020 01:36 PM
Dah anak2 ko tu mcm xxxxx. Mana tak orang marah.
Quote Kurex 20-2-2020 01:39 PM
Edited by Kurex at 20-2-2020 03:29 PM

nak kena teka ke acik tu pakai spenda warna apa?
Quote insulin 20-2-2020 01:40 PM
Ladybird910 replied at 20-2-2020 01:33 PM
Hahaa..teringat neighbour atas aku kongkek jenis terjerit2 tak kira la pagi petang tgh malam...
Kua ...

Suruh laki u terjah jiran atas tu...
Quote pumpkingirl 20-2-2020 01:52 PM
Ni mesti dah lama pendam ni
Bila meletop nahh berparang terus..
Boleh mental oo kalau berjiran dgn org2 bising menjerit2 siang mlm takde adab ni..
Quote KekDurian 20-2-2020 02:03 PM
Pg rmh org bwal pisau mmg mendapatla dek abg polis
Quote RumiMenari 20-2-2020 02:07 PM
Kl malang tak berbau, samada pisau tu terhunus kt perut jiran atau kat perut sendiri..
Quote batmana 20-2-2020 02:11 PM
kdg2 psl pekak dorg bising
diorg tk sedar, alami pekak badak sumbu kuda belang kanggaro punya level

jadi ubat jiran bising,
ko kene buat bising setiap pagi plak, beli speaker cm psg kt masjid, ko bukak la qasidah ke apa
pukul 2-5 pagi

baru dia insaf sket..
Quote kabukiman 20-2-2020 02:14 PM
apsal bidio ni dah mcm nak buat bidio upskirt pon ye>?
Quote Kuasaberganda 20-2-2020 02:15 PM
kalau xnak bising cr duit lebih sikit pindah je. kalo spesis dok rumah brung dr flat, apartment, condo ,duplex, penthouse dan sebagainya . . . kat condo pon jiran cam haram jadah, asyik isap rokok kat corridor apa dia ingat corridor tu atuk dia punya. habis satu corridoor bau asap.babi. kasut dah mcm kandang babi depan koridor. aku penah sound, last last, aku folo je aoe derang buat, dia isao rokok, gua bakar colok, dia buh kasut, aku buh kasut.bru dia reti bhs
Quote Ladybird910 20-2-2020 02:16 PM
insulin replied at 20-2-2020 01:40 PM
Suruh laki u terjah jiran atas tu...

Klu yg ni bwk parang..klu kes gini nak bawa apa ye as buah tangan? Condom satu bakul cukup ke

Quote Ladybird910 20-2-2020 02:18 PM
Edited by Ladybird910 at 20-2-2020 03:59 PM
pumpkingirl replied at 20-2-2020 01:52 PM
Ni mesti dah lama pendam ni
Bila meletop nahh berparang terus..
Boleh mental oo kalau berjiran dgn ...


Warga pprt flat2 mmg gini peel deme...

Pastu sound pon ikut dan..

Buang sampah pon pkai campak je ke bawah..

Dlu kt flat pantai dalam i slalu nmpk drama ni.Hehehe
Quote Ladybird910 20-2-2020 02:20 PM
Kuasaberganda replied at 20-2-2020 02:15 PM
kalau xnak bising cr duit lebih sikit pindah je. kalo spesis dok rumah brung dr flat, apartment, con ...

Ala..takat pencemaran bau..ok lg..my placw siap balkoni walkway tu dorg letak basikal,tricycle anak hokayyyy!! Tu blom masuk lg letak selipar kat balkoni ala2 corridor tu dia pny...

Management pon hauks xmo denda..aptb
Quote Rogue98 20-2-2020 02:24 PM
Mmg boleh mental kalau jiran buat bising.
Tapi yg akak ni betul ke jiran yg dia tuduh tu.  Kut lah salah unit.
Quote Rainrein 20-2-2020 02:29 PM
Dulu masa i tinggal kat apartment, asal bising sikit time x patut bising i kol pak guard je suh gi sound. Senang keje.

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top