Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

'Live Stream' Tutorial Tidur Raih Tontonan Puluhan Ribu Netizen?

23-2-2020 11:26 AM Komen: 9
Zaman milenium ini pelbagai kaedah digunakan untuk meraih publisiti. Dari video jenaka, berjoget, prank sehinggalah tidak membuat apa-apa pun mampu membuatkan sesebuah video itu tular.
 
Terbaru, video tidur selama hampir dua jam yang distrim secara langsung oleh seorang pengguna Facebook ini telah ditonton ribuan penonton.


Kredit foto: Facebook AC Hami

Pemuda yang dikenali sebagai AC Hami itu dipercayai berasal dari Kluang, Johor.
 
Menerusi video tersebut, pemuda itu bukan hanya berkongsi aktiviti tidur, malah siap mengajar teknik tidur yang betul.


Kredit Foto - Facebook AC Hami

"Tarik nafas sedalamnya, buka mulut dan lepaskan perlahan-lahan. Ulang tiga kali.

"Bila fikiran anda kosong, fikirkan sebuah bentuk empat segi. Kemudian, fikirkan bentuk yang sama berulang kali sehinggalah anda berasa mengantuk," tulisnya.
 
Video berkenaan telah ditonton lebih 60,000 kali dan menerima sebanyak 472 perkongsian.
 
Apa yang menariknya, rata-rata netizen dilihat terhibur dengan video berkenaan. Namun, tidak kurang juga yang pelik mengapa video berkenaan ditonton oleh ribuan penonton.


 





Kredit foto: Faceboook AC Hami

Motif lelaki ini tidak diketahui. Apa yang pasti, video yang dibuat oleh lelaki ini berjaya menarik perhatian orang ramai. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 9
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Boomibulat 24-2-2020 10:59 AM
kucingTomey replied at 23-2-2020 05:10 PM
live streaming pertama dalam dunia ni org puteh perempuan kalau x silap saya....dia buat stream 24 j ...

Bila dia nak buat lg skali..?

Lain-lain Komen

Quote ctcheery 23-2-2020 12:25 PM
Hehe salute lah {:handsome
Quote gummiebear 23-2-2020 12:47 PM
Pastu orang tengok je ke heols tido? Haha macam2 la
Quote kucingTomey 23-2-2020 05:10 PM
live streaming pertama dalam dunia ni org puteh perempuan kalau x silap saya....dia buat stream 24 jam kehidupan dia...mandi makan tido bogel telanjang bulat suma stream....takdak cut cut....live....kira kita ni baru terlajak jauh la nak buat
Quote febreze 23-2-2020 05:29 PM
ada nampak morning wood tak?
Quote Mr_fried 23-2-2020 08:26 PM
Ko dah kenapa haha
Quote salmon-suki 24-2-2020 09:50 AM
Urmmm....urmmmm....apekes?
Quote husna_amal 24-2-2020 10:10 AM
ada dapat star sekali ke? kalau ada untung tu dapat star dari viewers.
Quote mangkukhayun 24-2-2020 10:40 AM
adap tidur buat tak bang?
Quote Boomibulat 24-2-2020 10:59 AM
kucingTomey replied at 23-2-2020 05:10 PM
live streaming pertama dalam dunia ni org puteh perempuan kalau x silap saya....dia buat stream 24 j ...

Bila dia nak buat lg skali..?

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top