Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kontroversi Cerai Isteri Kedua, Isteri Pertama Minta Amar Asyraf Diam Diri

19-2-2020 01:27 PM|Oleh: Saiful| Komen: 42

Foto: IG
Walaupun terpalit dengan kontroversi menceraikan isteri keduanya dengan talak tiga, namun Amar Asyraf kata kehidupannya berjalan seperti biasa.

"Sebenarnya saya tak mahu ulas lebih lanjut sebab takut menyinggung hati orang lain. Jadi saya pilih untuk tidak lagi bercakap hal peribadi," katanya kepada mStar Online.

Amar dan Vivi, Foto: Google
Pada 28 Januari lepas, Vivi Jeffry mendedahkan yang dia sudah diceraikan namun Ammar enggan bekerjasama untuk menguruskan proses penceraian di mahkamah.

Dalam masa yang sama, Amar memberitahu segala tindakannya diketahui oleh isteri pertama, Arna Salleh.

Amar dan Arna, Foto: Google
"Isteri minta jangan kongsi apa-apa cerita sebab apa sahaja kebaikan kita buat tetap orang kata kita salah," tambahnya.

Harap segalanya dipermudahkan buat Amar dan keluarga. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 42
Komen

Previous : Nak Berdamping Dengan Suami, BCL Tempah Dua Liang Lahad Berharga RM79,000

Next       : "Strategi Pemasaran Murahan!"- Jenama Gincu Milik Syatilla Melvin Dikritik

Komen Terbaru

Quote shahreen 23-2-2020 01:07 AM
BabyCimamama replied at 20-2-2020 04:32 PM
Masjid tanah kan? Tu ada org satu kg join membawang. Betul ke family dukun hahaha

Dukun kg biasa kot

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 19-2-2020 01:29 PM
ooooo.. dh tu nk kena mnggelabah tetek lah ni???
Quote nuno 19-2-2020 01:59 PM
rilek kak kiah..
kak kiah mai pulak jangan mengelabah nenen sampai 2 kali post ni
Quote jiwakacau06 19-2-2020 02:11 PM
semoga xberbalik kifarah dkt keturunan korang...sng bini 1 sruh diam...laki dia yg aniaya pmpuan lain....booo bini 1 aa ni...
Quote Cassieopeia 19-2-2020 02:16 PM
satu je nk pesan, nafkah anak jgn lupa. bini 1 ni sabar betul. nasibla xjd kawin 3 hr tu..kalau akula lame dh cabut
Quote MariaClara 19-2-2020 02:36 PM
bertabah sungguh bini no 1 ni yer..kalau aku dah cau la kot
Quote chicozinn 19-2-2020 02:58 PM
bini 1st gak dihadapnye..sakit pening pun bini 1st gak ko hadap..jantann
Quote arffa 19-2-2020 03:02 PM
Kalau aku jadi bini pertama pun aku akan buat bini kedua tu merana. Bukan sebab sayang sangat laki, tapi revenge hahaha. Biar dia rasa sakit hati tu macam mana.
Quote chandrahusin 19-2-2020 03:06 PM
skrg baru ikut ckp bini
masa nak kawin sorang lagi
dia tak bagi kawin tak ikut plk ckp?

Quote kiah_mai_pulak 19-2-2020 03:09 PM
chandrahusin replied at 19-2-2020 03:06 PM
skrg baru ikut ckp bini
masa nak kawin sorang lagi
dia tak bagi kawin tak ikut plk ckp?

kennnn.. masa sedap mencelup janda, xda ingt pulak kat bini.. ehhhhh
Quote kiah_mai_pulak 19-2-2020 03:10 PM
nuno replied at 19-2-2020 01:59 PM
rilek kak kiah..
kak kiah mai pulak jangan mengelabah nenen sampai 2 kali post ni

apa yg 2x post tu nokk???
Quote sukacactus 19-2-2020 03:31 PM
Pondan betul la dia ni
Dah kantoi buat salah sembunyi blkg bini
Quote Fly_over 19-2-2020 03:35 PM
petik nama bini ptama pulak nk cover. tak nk ckp xyh ckp. dia ni mcm lelakitaguna
Quote GigaMom 19-2-2020 03:36 PM
Mesti tengah miskin x da projek
Bini bagi makan
Sebb tu redhoo ikut cakap bini
Dasar jantan gatal mencelup
Quote Kurex 19-2-2020 03:59 PM
isteri ketiga @Themilo tak kata apa ke?
Quote Kurex 19-2-2020 04:00 PM
kiah_mai_pulak replied at 19-2-2020 01:29 PM
ooooo.. dh tu nk kena mnggelabah tetek lah ni???

tak sakit ke kopek tu asyik gelabah je kak kiah oiii
Quote JohnnyLever 19-2-2020 04:04 PM
telinga macam lord of the ring pun laku keras ye?
Quote AbukRokok 19-2-2020 04:07 PM
kiah_mai_pulak replied at 19-2-2020 01:29 PM
ooooo.. dh tu nk kena mnggelabah tetek lah ni???

xpyah kak kiah
klu rasa lenguh tetek tu
mai sini saya tolong ramaskan


Quote Carcosa 19-2-2020 04:15 PM
Tah apa lah burit2 ni pandang mamat ni aihhh.
Berebut2 mcm lah dia ni kayaraya. Choi sgt
Quote Buritan 19-2-2020 04:17 PM
kiah_mai_pulak replied at 19-2-2020 01:29 PM
ooooo.. dh tu nk kena mnggelabah tetek lah ni???

Aku gelabah kote

Lihat semua komen(42)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top