Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Mungkin Isteri Dan Anak Macam BCL Bila Aku Pergi Nanti" - Aeril Zafrel

19-2-2020 12:27 PM|Oleh: LilRose| Komen: 191

"Lihat video ni. Aku terbayang mungkin begini situasi isteri dan anak-anakku bila aku pergi nanti."


Kredit foto: IG

Orang ramai masih terasa dengan pemergian Allahyarham Ashraf Sinclair dan tidak terkecuali pelakon Aeril Zafrel yang membayangkan situasi dihadapi keluarganya andai kata dia dulu meninggalkan dunia ini.



Aeril berkata demikian dalam kicauannya di Twitter bersama perkongsian video memaparkan isteri Ashraf, Bunga Citra Lestari bersama anaknya ketika pengebumian Allahyarham.


Kredit foto: IG

Perkongsian itu mengundang sebak warganet yang turut bersedih membayangkan perkara sama berlaku pada diri masing-masing.

Semoga Aeril dikurniakan kesihatan yang elok dan dipanjangkan umur. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 191
Komen

Previous : Umum Hamil, Eyra Hazali Minta Maaf Pernah Menafikan

Next       : "Orang Kaya Ambil Kesempatan!" - Kenapa Ali Puteh Maki Balu Abam, Aliff Syukri?

Komen Terbaru

Quote electricopop 25-2-2020 01:58 PM
Tak perlu kut nak attention mcm ni. BCL & AS are huge stars in their country, so no doubt tumpuan memang kat diorang. Kau apoooo?

Lain-lain Komen

Quote Syayang 19-2-2020 12:37 PM
Poyonye laki ni...
Apa2 isu nak jugak limelight
Diam2 sudeyy

Quote hady_vit 19-2-2020 12:38 PM
batak attention punya jantan, suka ambik lamelight benda2 yg tgh jad HOT.....pergi mampusla ko
Quote cruz2 19-2-2020 12:41 PM
Nak jugakkkkk
Quote noor2 19-2-2020 12:42 PM
Dia ni ingat BCL tu nak ke lakinya mati. ...attention seeker betul artis ni..dah la x terkenal. ..
Quote Sachacha 19-2-2020 12:44 PM
Lapar perhatiannyanya lahai
Annoying pulak
Quote graxier06 19-2-2020 12:47 PM
dh agak dh mamat ni msti nk selit gak utk apa yg tgh jd..
poyo laaaaaaa
Quote Rainrein 19-2-2020 12:47 PM
Hek eleh si poyo ni. Dok diam diam boleh x?
Quote silampumeja 19-2-2020 12:50 PM
Syayang replied at 19-2-2020 04:37 AM
Poyonye laki ni...
Apa2 isu nak jugak limelight
Diam2 sudeyy

kan...bosanlah dia ni...
Quote doubleA 19-2-2020 12:50 PM
kalau tak curik limelight bukan suhairil la kan
Quote MadameOnion 19-2-2020 12:51 PM
ishhh suhairil ni menyebok nak mencapub jugak..dok dendiam lah
Quote ashilalat 19-2-2020 12:55 PM
Entah2 masa kau mati, wawa x rasa apa. Abes iddah kawen baru gamaknya.
Quote slavehunter 19-2-2020 12:57 PM
Eh jangan sebok mencapub hal ujian/kehilangan orang.
Quote nazzse 19-2-2020 01:06 PM
Jaga anak2 bini ko leklok dlu lah..sibuk mencapub
Quote sonatalady 19-2-2020 01:11 PM
Mesti ada aje dia ni asal apa2 isu.
Nak juga menyibuk pasal dia
Quote mixed 19-2-2020 01:13 PM
baik jaga gigi anak2 tu
yg kecik tu kena pantau dr skg

x yah sibuk nak mcm bcl yg org tau
bahagia x fake dan anak dia gigi cantik
Quote damian_lee 19-2-2020 01:14 PM
Apa kata mati dulu?
Barulah tau keadaan sbnr ....
Quote dewi_rina 19-2-2020 01:18 PM
Dia  ni dengan Dr. Fazley tu sama je, suka mencapap bila ada isu
Quote uori 19-2-2020 01:19 PM
erkkk
Quote dewi_rina 19-2-2020 01:19 PM
mixed replied at 19-2-2020 01:13 PM
baik jaga gigi anak2 tu
yg kecik tu kena pantau dr skg

Gigi mak nya kemain mcm gigi pontianak tertelan kapur barus, tang anak dibiar je rongak

Lihat semua komen(191)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top