Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Kahwin Khamis Ini?

18-2-2020 12:07 PM|Oleh: Saiful| Komen: 561

Aiman Hakim Redza dan Zahirah MacWilson dikhabarkan akan bernikah pada Khamis ini, 20 Februari 2020.

Namun aktres jelita ini tidak mengesahkan atau menafikan mengenai perkara tersebut.

Foto: IG
"Tunngu saja dan lihat. Ia adalah satu detik yang besar buat kehidupan saya. Saya bukan nak berahsia, tapi biarlah ia menjadi kejutan," katanya kepada Harian Metro.

Difahamkan, undangan majlis persandingan sudah mula diedarkan dan akan berlangsung  di Glamhall, Mercu Mustapha Kamal, Damansara Perdana di Petaling Jaya jam 7.45 malam Jumaat ini.



Zahirah berkata dia teruja mahu menjalani fasa baru kehidupannya itu.

Malah menurutnya dia sendiri melakukan persiapan sepenuhnya untuk majlis tersebut tanpa sebarang tajaan.



"Saya bersyukur kerana ada pasukan pengurusan yang sangat bagus dan kami uruskan sendiri mengenai persiapan majlis itu nanti."

Tahniah kepada pasangan sama cantik dan sama padan ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 561
Komen

Previous : Happy Birthday Anuar Zain - Sudah Setengah Abad, Tapi Masih Awet Muda!

Next       : Sam Bunkface Dah Jumpa Pengganti, Bakal Tamatkan Zaman Duda

Komen Terbaru

Quote cmf_premierleag 24-2-2020 08:44 PM
Tudungpink replied at 24-2-2020 10:56 AM
Iols tgk fb n ig pasai bapak zahirah ni nak pantau anak lagi..biar dia lalui hidup rumahtangga dulu  ...

aku dh lama menyampah dgn pak jenol ni
ni sibuk2 nk kontrol life ZM ni sbb kemaruk nk duit la tu
ZM kan jd duta international brands sana sini bagai

Lain-lain Komen

Quote addved 18-2-2020 12:13 PM
Tak heran sebab tarikh lawa, mesti berduyun duyun orang all ovet the world akan pilih tarikh ni ntuk kahwin, ntuk beranak, ntuk apa2 yang special la.
Quote manehnya 18-2-2020 12:15 PM
selamat berkahwin, love u two
Quote RumiMenari 18-2-2020 12:21 PM
Terlupa pasal 2org ni....  
Cantik2 pic yg diorg ambil.. pro photog ke atau sendiri?
Quote Boomibulat 18-2-2020 12:23 PM
Elokla kawin cpt..blm kawin pn mcm dh kawin je aksinya
Quote @pplegreen 18-2-2020 12:23 PM
Kat ig aiman penah ada #200220
Quote papadomku 18-2-2020 12:24 PM
Selamat menikah Z&A
Quote rrgal 18-2-2020 12:27 PM
kalau betul Alhamdulilah. sepadan sangat
Quote sukacactus 18-2-2020 12:30 PM
Kalau betul, tahniah!
Selamat menikah
Same date dgn birthday laki aku
Quote seri_mawr 18-2-2020 12:30 PM
uikss...ni pasangan yang aku x sabar nak tgk..
dua2 semengah....hensem + beautiful....

Quote GegarVaganja 18-2-2020 12:32 PM
Caras Kesuma Jiwa please.

Quote Y-Nots! 18-2-2020 12:35 PM

ni i loike!!
Quote noninah 18-2-2020 12:36 PM
mantain satu page jer jgn nk buka byk benang ehhhh
Quote kibodwatriuh 18-2-2020 12:37 PM
Beribu-ribu tahniah
Quote doubleA 18-2-2020 12:39 PM
Dah selamat nikah nanti baru iols wish tahniah ok
Quote Carcosa 18-2-2020 12:44 PM
Cantiknya gambar2 dia kat Perth *crying*
Quote husna_amal 18-2-2020 12:50 PM
Cantik tarikh yang mereka pilih
Quote GegarVaganja 18-2-2020 12:52 PM
Y-Nots! replied at 18-2-2020 12:35 PM
ni i loike!!

Ganja annoyed dengan Tok Rizalman. Apa reason chuolls pulak?

Quote Knowlee 18-2-2020 12:55 PM
Nak kahwin jugak...
Quote evlinne 18-2-2020 12:58 PM
Cantik gilaaaa gmbar kt perth

Lihat semua komen(561)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top