Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

OMG! Little Miss Khan Dah Kahwin Di London?

18-2-2020 11:36 AM|Oleh: LilRose| Komen: 97

OMG! Betulkah khabar angin mengatakan Little Miss Khan (LMK) dah kahwin?


Kredit foto: IG

Adik kepada Neelofa ini yang pernah menyahaktifkan akaun Instagramnya buat sementara mencetuskan teka-teki di kalangan warganet dengan status terkininya bersama jejaka dikenali sebagai .


Kredit foto: IG

LMK atau Ameera Khan menerusi ruangan komen membuat kejutan kepada orang ramai apabila mengaku sudah berkahwin di London!


Kredit foto: IG

Berikutan itu, ramai pengikut megucapkan tahniah walaupun masih tak berapa percaya dengan pengakuannya itu. Namun, ada juga komen negatif ditinggalkan.

Ada yang mendakwa LMK menyahaktifkan akaun IGnya sebelum ini kerana mahu lay low selepas tidak tahan dengan makian kerana merampas kekasih orang.


Kredit foto: IG

Betul ke ni LMK dah kahwin? Macam tak percaya pula. Saja nak menggamatkan suasana Hari Kekasih je kot? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 97
Komen

Previous : Happy Birthday Anuar Zain - Sudah Setengah Abad, Tapi Masih Awet Muda!

Next       : Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Kahwin Khamis Ini?

Komen Terbaru

Quote mak 26-2-2020 04:48 PM

anak iskandar ke?

Lain-lain Komen

Quote Ina8895 18-2-2020 11:51 AM
Buduh la dia ni
Quote puteribaya 18-2-2020 11:56 AM

nape plak buduh,,halalkan?dari berkepit tapi x kawin2..ok laa tu,..btw..dengan anak munteri tu ke atau yg lain,,,moga bahagia..walaupun muda sangat dowh..tp dah jodoh ok la
Quote Mfzg89 18-2-2020 11:58 AM
eeeuuwwww~~~
Quote seri_mawr 18-2-2020 11:58 AM
apa beza dia married dgn tidak..?
Quote newyork 18-2-2020 11:58 AM
Memain ja kot.. takkan mama tini tak buat kenduri ke apa.. anak kecik kesayangan daddy kot..
Quote mieymiey 18-2-2020 11:59 AM
@Lilrose, benang adik retis ni dah ada kat bod personaliti media sosial.
Quote innocentsangat 18-2-2020 12:09 PM
Tahniahhhh. Walaupun rasa mcm dia boleh dpt way better. Tp jodohhh...
Quote rukia2 18-2-2020 12:09 PM
Eehhh.. Bukan dak ni baru 18 ke 19 tahun eh??  Ok laaa jodoh dtg awal
Quote saviour_09 18-2-2020 12:12 PM
lmk?

eeuuwwww watchutokingbout???
Quote shark_eow7 18-2-2020 12:15 PM
budak ni umur berapa sebebnarnyaaa
Quote RumiMenari 18-2-2020 12:16 PM
Org kawin kita ucap tahniah.. g pun family ni spesis kawin cerai kawin cerai kawin cerai..  tahniah & takziah pun x jauh sgt bunyinya..
Quote manehnya 18-2-2020 12:18 PM
tgk lah lama mana nk tahan tuh
Quote sukacactus 18-2-2020 12:32 PM
Skali lg aku tya, dia ni sapa?
Layak ke kat board ni pun
Semak la
Quote ahlisihircute 18-2-2020 12:36 PM
Adohai....thread pasal nie dah ada....x check ke B4 buka thread
Quote husna_amal 18-2-2020 12:38 PM
entah2 dah kawen tapi nikah je belum lagi. kat gambar ni bukan main lentok laki tu kat adik lofa
Quote jijilaaa 18-2-2020 12:39 PM
ada netizen komen..dia sebaya dgn masya...tp si masya tu nak juruih jaaa...tak mcm dia..mcm bini2 org dah..dressup mcm org dewasa
Quote AshkieLa 18-2-2020 12:47 PM
awat mata aku nampak.. pasangan dia mcm trans yg amik hormon kat gambar tu... duhhhh
Quote Carcosa 18-2-2020 12:50 PM
Rengsaaaaaaaa baca netz buduh yg ckp muka dah sama tu, jodoh panjang.
Heyyyyyy buduhhhhh... Kalau muka ko sama dgn kudaaaaaa, kau kawen dgn kuda ke hanjinnngggg
Quote didinfriends 18-2-2020 12:58 PM
Ewww.... Geli

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top