Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Suami Izin Berlakon, Asal Tepati Syarat "- Puteri Sarah Liyana

18-2-2020 10:37 AM|Oleh: rikuren | Komen: 21

Kredit foto: Instagram Puteri Sarah Liyana

Lama dah tak tengok lakonan pelakon cantik Puteri Sarah Liyana. Kali terakhir beliau berlakon filem adalah tujuh tahun lepas. 

Selepas berkahwin dengan Syamsul Yusof, beliau memilih untuk slow down dan menguruskan rumah tangganya.

Terkini, memetik laporan Media Hiburan, Puteri Sarah dalam majlis pelancaran produk serum wajah pertamanya iaitu II'Dolce Face Serum memaklumkan telah kembali berlakon. 

Namun, suaminya akan memberi keizinan andai menepati syarat yang telah ditetapkan.




"Dia beri izin, tetapi hanya boleh berlakon telemovie sahaja berbanding drama berepisod kerana kekakangan jadual dan masa.

Jaga batas terutamanya dengan lelaki. Bersentuhan tak bolehlah. Pada masa sama, saya juga akan maklumkan mengenai tawaran terlebih dahulu kepadanya dan ada ketika Syamsul akan teliti skripnya juga.

"Malah, saya akan terangkan sinopsis drama yang akan dilakonkan. Selain itu, soal pakaian pun kena jaga dan ada pembantu yang teman saya di lokasi," akuinya lagi.



Baguslah. Sebagai isteri, reda suami tu penting. Selamat maju jaya Puteri Sarah! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 21
Komen

Previous : Happy Birthday Anuar Zain - Sudah Setengah Abad, Tapi Masih Awet Muda!

Next       : OMG! Little Miss Khan Dah Kahwin Di London?

Komen Terbaru

Quote gigi 27-2-2020 03:10 PM
dok umah jelah jaga laki ngan anak

Lain-lain Komen

Quote da_vinci 18-2-2020 11:06 AM
bagus Sol, tak sekat minat isteri tapi mesti ada batasan....
Quote RumiMenari 18-2-2020 11:34 AM
Sol tak nak arahkan lakonan bini ke.. kan senang.. A-Z utk bini..
Quote husna_amal 18-2-2020 12:02 PM
baguslah masih lagi ikut syariat islam dan izin suami.
Quote rrgal 18-2-2020 12:12 PM
cantiknya puteri sarah ni
Quote puanbintang 18-2-2020 01:23 PM
sumayyah anak gegel puteri sarah tu, tersangatlah comelnya..
Quote apedehal 18-2-2020 01:28 PM
Toksah blakon la sarah..jaga je sol sol sol n anak2 cute chuols tu. Blakon pun xmemberikan impak
Quote lasagna 18-2-2020 02:02 PM
bgus lah gittew.. jaga batas2 muslimah katanya.
Quote lil_honey 18-2-2020 02:41 PM
ko ada ke tak de ke...tak terkesan pun kat industri nih...
aku hampir lupa la dia penah ade..
Quote LadyCarefree 18-2-2020 03:04 PM
Dok rumah je la klau camtu. Jantanz apa ni jenis kongkong bini. Ingat bini tu pet?
Quote MadameOnion 18-2-2020 03:43 PM
yelah oklah
Quote jijilaaa 18-2-2020 05:15 PM
duduk rumah je la jag alaki sarah oi..laki ko tu kayooo ramai retis bbnu nak sondol
Quote doubleA 18-2-2020 06:12 PM
Tak berlakon pun takpe sol sol sol terlebih mampu nak sara aih
Quote makadek 18-2-2020 07:45 PM
Bis camno nk berlakon atas katil sanbil tidur pn pakai tudung
Quote dudaberhias 18-2-2020 08:13 PM
lil_honey replied at 18-2-2020 02:41 PM
ko ada ke tak de ke...tak terkesan pun kat industri nih...
aku hampir lupa la dia penah ade..

khennn.... iolss pun hampir lupa keujudan beliau di muka bumi ini
baru nak who are yus tadi... tengok2 baru teringat muka sheolss familiar... bukan sebab berlakon yach tapi sebab ammar alfian kata heolss dah cuba depan belakang... ooops
Quote holothurian 18-2-2020 08:31 PM
sol sol sol, dengar cite uols curang .
Quote Cassieopeia 18-2-2020 11:55 PM
bagusla tu dia still bg sarah belakon. sarah ni cantik nor. turun ke anak perempuan dia..
Quote lil_honey 19-2-2020 07:51 AM
dudaberhias replied at 19-2-2020 12:13 AM
khennn.... iolss pun hampir lupa keujudan beliau di muka bumi ini
baru nak who are yus tadi... ...

tu la..stakat on off cam ni..sape ko pun aku tak igt dah. dr belakon, baik la dia mengacara yang muslimah punya.
Quote biozipstar 19-2-2020 10:09 AM
kalau pakai tudung elakkan scene berborak dlm bilik boleh tak? kalau borak kt luar bilik masih logik jugaklah pakai tudung. huhu
Quote Jemahjemah 27-2-2020 11:34 AM
apedehal replied at 18-2-2020 01:28 PM
Toksah blakon la sarah..jaga je sol sol sol n anak2 cute chuols tu. Blakon pun xmemberikan impak

Hahaha kenyataan yang pahit tp aku setuju

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top