Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

17-2-2020 03:52 PM|Oleh: LilRose| Komen: 267

Ada apa dengan pelakon terkenal Indonesia Laudya Cynthia Bella dan suami, Engku Emran?

Habis semua gambar bersama suami dipadam dari akaun Instagramnya sampai gambar perkahwinan mereka pun habis dilenyapkan.

Namun, gambar Engku Aleesya, anak Engku Emran masih setia mengisi laman IGnya.


Kredit foto: IG

Sementara itu, Engku Emran didapati masih menyimpan rapi gambar Bella di IGnya.


Kredit foto: IG

Walaupun dihujani pertanyaan mengenai rumah tangga mereka yang dikatakan goyah sejak tahun lepas, Bella tidak pernah membuat sebarang kenyataan mengenai hal itu.

Tahun lepas, Bella ada memuat naik gambar dengan suaminya itu di IG Story dan mendakwa ia adalah posting terakhir bersama Engku Emran.


Kredit foto: Harian Metro/IG

Adakah perkahwinan Engku Emran dengan Bella bakal menemui titik noktah? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 266
Komen

Previous : "Mental Kena Kuat, Doakan Saya," Siti Elizad Pertama Kali Jalani Rawatan IVF

Next       : Afifah Nasir Tayang Kekasih Baharu, Mana Wan Ariff?

Komen Terbaru

Quote chichaque 12-3-2020 11:49 PM
kesian lcb

Lain-lain Komen

Quote chicozinn 17-2-2020 04:08 PM
bukan ke benang tahun lepas sebab xnak laki dia kena caras gittuhh??
Quote mieymiey 17-2-2020 04:10 PM
Adakah perkahwinan Engku Emran dengan Bella bakal menemui titik noktah? - CARI
Quote RumiMenari 17-2-2020 04:12 PM
Takut laki kena mandrem.. smbunyikan gambar siap2..
Quote AbukRokok 17-2-2020 04:16 PM
saya rasa lebih kepada menemui tanda seru ! atau qyestion mark ?
Quote helicornia 17-2-2020 04:38 PM
i doa yg baik2 aje
Quote TerataiMelur02 17-2-2020 04:39 PM
Alaaa... Aleesya dah la rapat jgk ngan lcb
Quote CikB 17-2-2020 04:42 PM
doa yg baik2 saja
Quote susukambingbest 17-2-2020 04:42 PM
Ada pnyondol la ni. Kat pic ig story tu kan sheol dah tulis. Emangnya pompuan zmn skrg suka yg org pnya.
Quote MissLana 17-2-2020 04:52 PM
iols masih mahu mereka kekal bersama!
Quote Gincubiru 17-2-2020 04:57 PM
Pernah nampak engku ni kat BSC jalan sorang sorang
Quote cicicumel 17-2-2020 04:57 PM
i suka kapel ni tp mmg nmpk mcm x lama je.. mgkin klu ada anak, lain cerita...
Quote babynina30 17-2-2020 04:59 PM
Dia ni ulg indo-kl saban mggu ke camne
Quote rotijohanz 17-2-2020 05:02 PM
tp ta heran pn sbb dr dulu sheols mmg jrg bergmbr sgt dgn suaminya......
lovey dovey pn jrg uols......

alamak,iols bru stalk ig sheols......
sjk bila sheols dh limited komen?...........
sblm ni ratus ribu org komen ig sheols.........
moga baik baik shj buk bella
Quote rotijohanz 17-2-2020 05:04 PM
tp retis ni mmg sng je nk detect brmslh rmhtgga......
kalau unfollow,
delete gmbr,
block ig tu sumer tanda tanda ke arah berantakan........

dh thu diri tu retis ta payah la nk gunakan MO cmtu.....
snyp snyp jela......
xpyh buat apa apa klau bmslh skali pn.......
ni sng je fans detect.......
Quote cmf_jeangrey 17-2-2020 05:10 PM
Bodoh juga alasan remove gambar laki sbb taknak dicaras..laki uols tu bukan brg perhiasan duduk dlm lemari kt ruang tamu..dah tentu dia akan keluar rumah jumpa org sana sini..manusia ni x payah pegang sgt hatinya..kalau dah spesis gatal dia akan cuba seribu daya..i think theres something else going on
Quote samshik 17-2-2020 05:23 PM
Wonder y ada pmpuan yg suke laki he olls..
Quote Rogue98 17-2-2020 05:23 PM
Laa..ingatkan she tgh pregnant.. so mmg dah putus lah ye..
Quote rotijohanz 17-2-2020 05:27 PM
dh byk cth couple yg berantakan sbb sang isteri msih lg ligat nk
berhibur berteman berseronok seronok dgn
kluarga dn kwn kwn dr sang suami sndiri...............
mcm songsong kapel pn sama jgk........
laki dh xthn dgn bini yg asyik pikir psl kerjaya sdri je.......
rmh tangga dan nk bini kluarga pn xde dlm fikiran.........
lama lama laki bosan ok...........

dlm kes bella ni pn sama la kot..........
lg lg sibella ni slalu ulang alik pi indon......
lgsung ta nampk nk slowdown lepas kwin..........
gitu la pengakhirannya.............
Quote dua_chzy 17-2-2020 05:27 PM
Bodoh nak mampus Emran ni jika LCB pon dilepaskan.

Lihat semua komen(267)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top