Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ozlynn Kantoi 'Mengamuk' Dalam Live Gaming Johan, Netizen Tuduh Kurang Ajar Dengan Suami!

17-2-2020 09:39 AM|Myeonir| Komen: 264

Pasangan selebriti iaitu Johan dan Ozlynn nyata sentiasa mendapat perhatian ramai. Bukan sahaja mereka berdua, malahan netizen suka melihat kehidupan keluarga itu yang meriah dengan anak-anak yang ramai dan comel.

Kalau anda perasan, Johan sering melakukan penstriman secara langsung apabila bermain permainan atas talian di laman Facebook. Boleh dikatakan bahawa pelawak itu adalah gamer yang hebat.

Kredit foto: IG
Kepada si isteri kepada suami yang gila game, anda pasti tahu tahap obses mereka terhadap permainan itu kan? Kalau boleh tak payah tidur pun tak apa, asalkan dapat berkepit dengan game tersebut.

Situasi yang sama dihadapi oleh Ozlynn apabila Johan terlampau leka main game sampai menaikkan amarahnya. Bertambah kelakar kerana bebelan wanita itu tanpa sengaja telah menjadi tontonan ramai kerana suaminya yang kebetulan sedang bersiaran langsung ketika itu.


Netizen nyata terhibur apabila melihatkan Johan terkebil-kebil apabila diamuk oleh isterinya itu. Lagi lawak kerana boleh tahan pedas juga sindiran yang disembur oleh Ozlynn.

"Main FIFA main FIFA, yang aku siapa nak main?!"

"Main game main game main lepas tu Subuh liat nak bangun. Macam SETAN mata!"

"Hadap game macam nak mati esok!"

Suami mana sahaja yang tak terkemut diam apabila angin bini tengah berpusing. Tapi bagusnya Johan sebab dia tak melawan pun dancuba menenangkan isterinya.

Walaupun mereka akhirnya berbaik pada penghujung siaran langsung itu, ada segelintir netizen yang menyelar Ozlynn sebagai isteri yang biadab kerana bercakap kasar dengan suami. Selain itu, ada pula yang cakap pasangan ini hanya propa untuk naikkan tontonan.

Kredit foto: Twitter
Apa pula pendapat anda? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
3
0
1
Komen: 264
Komen

Previous : Dah Jemu Dan Muak, Hana Azraa Bakal Bercerai Dengan PU Abu?

Next       : "Berdusta Dalam Melawak, Rezeki Haram" - Ada Lagi Tak Puas Hati Dengan Arwah Abam

Komen Terbaru

Quote Benabdil 24-3-2020 04:42 PM
polkadott replied at 17-2-2020 04:50 PM
Tiap tiap hari. Balik kerja, terus main game. Fed up tengok perangai camtu. Kalau nak berborak pun ...

dia tak layan awak langsung ke?.. awak cari game baru je main diam2 cuma main online je .. pandai2lah.

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 17-2-2020 09:44 AM
jap lagi ada ler stetmen defensive dari dia..
Quote lazim 17-2-2020 09:49 AM
Xtau knp suka sgt tunjuk grg maki laki. Laki plk tnjukbtakut bini. Pelik doh perangao selebriti. Tp yg ni plg pelik maki2 lki je keje. Konon cool la dpt tunjuk diri garang laki tunduk
Quote 800214 17-2-2020 09:51 AM
hahaha.aku nyampah tgk.mementang laki sayang.sesedap maki laki kat public.kalo kena tinggal aku xtau la meroyan tahap mana
Quote gujiwa 17-2-2020 09:56 AM
aku menyampah laki gila game mcm ni.. n tahu mcm ne perasaan bini dia.. so johan pengajaran utk uols.. lama pendam kot tu..
Quote EvieWanKenobi 17-2-2020 10:03 AM
tapi laki dia tak vet thru dulu ke audio tu
sebelum share ngan satu dunia?

Quote GegarVaganja 17-2-2020 10:04 AM
EvieWanKenobi replied at 17-2-2020 10:03 AM
tapi laki dia tak vet thru dulu ke audio tu
sebelum share ngan satu dunia?

Kalau semua yang baik2 je keluar, macam mana nak naik kan view youtube diorang chuolls.

Quote Sangkar_Emas7 17-2-2020 10:08 AM
Mimpi laaa kalau nk ckp mcm tu kat laki aku...
Quote doubleA 17-2-2020 10:12 AM
Rempit sungguh bahasa ozlyn
Quote umbut 17-2-2020 10:12 AM
Laki aku pun kaki main game.. aku ok je... dah hobi dia.. leh aku layan tv,anak,rumah.. banyak ler kerja lain dari kacau laki main game...
Quote BomBoLoniS 17-2-2020 10:16 AM
Nasib baik Johan laki yg cool.. Bukan jenis marah2.. Kalau Kena kat laki yg baran.. Boleh bergaduh kot
Quote polkadott 17-2-2020 10:18 AM
Samalah macam laki aku. Kalau hadap game, sampai subuh tak tido!
Quote kucingitam 17-2-2020 10:18 AM
propa je nih
Quote tuberoses 17-2-2020 10:21 AM
garangnye acik ozlynn ....rasanya johan da biase ngn mulot bininye tu...kdg2 mmg rempit bebelan ozlynn ni...
Quote MelZ_Eulalia 17-2-2020 10:24 AM
alah nak naikkan view je tu
Quote sukekucing83 17-2-2020 10:27 AM
aku pon paham perasaan ozlyn yg laki gile game..mmg stress weh..ngadap game sampai semua tak boleh buat..anak melalak ke berak ke gamee tu je die hadap. serupa takde laki semua kite terkangkang buat sirg

kalau balik umah mak die pon berkurung ngan adik adik laki die main game dari pagi ke malam tido pon dgn adik2 die dlm bilik tu. kalau korang tak hangen laki perangai gini aku saluteeeee. aku ngan anak2 kalau balik umah in laws mcm ayam berak kapor dah melopong je
Quote ReginaGeorge 17-2-2020 10:28 AM
Akak pon rempit juga tp laki akak tak main game. Hobi dia ternak ikan laga.. Sampai dia lupa nak laga pipi ngan akak esp malam Jumaat.
Quote mawardia 17-2-2020 10:28 AM
I kecam sekecam-kecamnya sebab dia tau johan tgh live! Dia patut jaga air muka johan sbb he ols public figure! Kalau she ols nak maki dipersilakan, kerana laki gamers pesen sebegini mmg menyakitkan ati tp dia patut cabut je plug tu pastu br hamun. Bkn buat waktu johan live!
Quote fienamie 17-2-2020 10:30 AM
akhir zaman
Quote Ladybird910 17-2-2020 10:31 AM
Aku rse 99.99% propa je si ozlyn ni..nak naikkan game rating.sbb ig dorg pon dh tuka jadi gamerz bukan retis dah..tgh verangan nk menang kereta mustang sebijik lettew..

Lihat semua komen(264)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top