Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bergambar Dengan Gadis-Gadis, Kesetiaan Tauke Jambu Masih Dipersoal

14-2-2020 06:13 PM|Oleh: Saiful| Komen: 61

Tular gambar Tauke Jambu berparti bersama beberapa orang gadis di sebuah acara.

Sebenarnya gambar tersebut dah kecoh dari tahun lepas lagi, namun isu tersebut masih menjadi bualan ramai sampai sekarang.


Susulan itu Tauke tampil memberi penjelasan. Katanya dia hadir ke acara tersebut sekadar untuk memenuhi undangan sahaja.

Lagi pula dia tak mahu menolak ajakan para tetamu yang ingin bergambar bersamanya.



"Apabila sampai di situ, ada orang ajak saya bergambar dan saya tak mahu mengelak.

"Saya tidak menolak untuk bergambar dengan sesiapa ketika itu asalkan gambar itu tidak keterlaluan.

"Bagi saya, biarlah orang nak cakap apapun tentang diri saya, yang penting saya tahu niat saya dan Allah maha mengetahui," katanya kepada Astro Gempak.

Tambah Tauke lagi, dia sendiri tak pernah melihat gambar yang tersebar itu.

Foto: IG
Kalau tak ada apa-apa tak mengapalah. Jaga sahaja isteri dan anak tu elok-elok. 

Semoga berbahagia hingga ke syurga. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 61
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Keluar Masuk Penjara, Farid Kamil Terkilan "Kawan Rapat" Jauhkan Diri

Komen Terbaru

Quote Kyra_Lydia 20-2-2020 09:19 AM
ade kot last year ternampak tauke ni 'memenuhi undangan' birthday party kat club mana ntah. Aku tak boleh nak brain jenis lelaki masuk club nyanyi lagu dengan perempuan jenis mcm tu while your wife at home struggling with your kids. mana hati perut kau eh? even provide maid pun takde ke rasa nak borak dgn wife anak2?

in that post my kenalan dok memuji tauke ni best la ape la, i still rasa how cheap and low this type of men.

same goes with people in that party yg x tau nak respect family org lain.

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 14-2-2020 06:14 PM
takat bergambau ngan pemenat2 pun tt panik?
Quote ReginaGeorge 14-2-2020 06:23 PM
Ade je somi org mcm ni.. Merata. Dah ada anak tiga masih gedik nak bergambar dengan tino murohen. Tiap2 hari throwback gambar bersama gadis2 liar.. Hati isteri dia tak kisah sbb bg dia isteri hamba suami.

Siapa dia???

Jeng jeng jeng...
Quote September14 14-2-2020 06:41 PM
X padan dgn muka pecah rumah
Quote cikgojesss 14-2-2020 06:45 PM
tikos bendang.




Quote doubleA 14-2-2020 06:47 PM
Sape la rajin mempersoalkan bagai? Tikus bendang je pun awat la korang concern sangat pasal dia
Quote Xim 14-2-2020 07:29 PM
Hmm ingtkn ade gmbau2 brsama "peminat" kat sini
Quote dudaberhias 14-2-2020 07:30 PM
Urmmm malas nak kata lebih2 yang pasti tali pinggang hermes dia tu fake. Beli dekat shopee barangkali
Quote dudaberhias 14-2-2020 07:31 PM
Tikus bendang kertu katik je pun ramai minah2 rempit nak.. ternyata itu taste2 minah rempit
Quote Tukul.Besi 14-2-2020 07:35 PM
Muka tikus bendang perasan hot
Quote beatgirlX 14-2-2020 07:38 PM
Share le gmbarnyaaa tu
Quote giyomi 14-2-2020 07:42 PM
scari tul muka dia ni...pon byk tikus bendang pprt berebut nak bergambar dgn dia ni
Quote eyansss 14-2-2020 08:00 PM
asalnya aku bersimpati dengan isteri dia sebab laki punya la berlagak beli kasut riban2 taoi isteri bersalin  kat gomen...  aku takde masalah dengan gomen spital cuma kesian la laki kedekut nak bagi isteri bersalin kat private...

tapi memikirkan yang dia ni pencaras, aku senyum aje la...
Quote Cumikucingku 14-2-2020 08:38 PM
Ade sesape sini ade gambo  tikus bendang yg sebenar? Nape tikus bendang slalu dikaitkan dgn jantan2 sebegini?
Quote PintuKayu 14-2-2020 08:50 PM
cisssscake ingatkan adalah sekali gambaq tu
Quote missDollie 14-2-2020 09:06 PM
eyansss replied at 14-2-2020 12:00 PM
asalnya aku bersimpati dengan isteri dia sebab laki punya la berlagak beli kasut riban2 taoi isteri  ...

La pencaras gak ka.. Ingatkan masuk perangkap..
Quote buapakperut 14-2-2020 09:11 PM
sape la gadis2 yang nak bergambar dengan tikus bendang inni.
Quote Meiizu 14-2-2020 09:15 PM
Tokeejambtu pembawa genetik tikuih bendang
Quote Meiizu 14-2-2020 09:17 PM
eyansss replied at 14-2-2020 08:00 PM
asalnya aku bersimpati dengan isteri dia sebab laki punya la berlagak beli kasut riban2 taoi isteri  ...

Sepadan diorang ni..anak tak comeii
Quote applecomel 14-2-2020 09:26 PM
Anak dia 2 org dah eh

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090278s Gzip On
To Top