Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Gantung Anak Sendiri, Buat Seks Dengan Anjing

14-2-2020 05:07 PM Komen: 40
Seorang wanita didakwa bukan sahaja melakukan hubungan seks dengan anjing, malah dia tergamak membunuh kedua orang anaknya sendiri dengan cara menggantung diri.

Kejadian yang berlaku di Pennsylvania, Amerika Syarikat itu menyaksikan tertuduh Lisa Synder, 37 dikatakan membunuh dua anaknya, Conner, 8 dan Brinley, 4 di ruang bawah rumah mereka menggunakan tali kolar anjing. 

Dia kini menjalani perbicaraan terhadap pertuduhan tersebut. Namun, Lisa mendakwa anaknya Conner membunuh diri kerana tekanan akibat sering dibuli di sekolah.

Kredit foto: Metro UK

Metro UK melaporkan, kedua beradik itu ditemui di tingkat bawah tanah pada 23 September tahun lalu dalam keadaan masih hidup.

Namun, mereka meninggal dunia tiga hari kemudian ketika menerima rawatan di Hopsital Lehigh Valley. 

Menerusi siasatan mendapati Lisa juga pernah membuat carian Google mengenai cara menggantung diri dan tempoh seseorang mati selepas terhidu gas karbon monoksida. 

Di samping itu, wanita ini turut berhadapan dengan dakwaan berlaku kejam terhadap haiwan apabila dikatakan melakukan hubungan seks dengan anjing. 

Kes akan disebut semula pada 12 Mac nanti. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
8
Terkejut
5
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 40
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Mr_fried 23-2-2020 09:20 PM
Gila punya perempuan.. lately makin banyak kes psyhco mcm ni.. elok wujudkan law sebelum kahwin buat psychology test nak elakkan benda macam ni

Lain-lain Komen

Quote barfi 14-2-2020 05:10 PM
Sakit mental ni..
Org normal takkan pernah buat macam ni
Quote zamnie 14-2-2020 05:20 PM
Saiko sgt..
Quote Artemesiaa 14-2-2020 05:20 PM
Kejamnya perbuatan dasar mental
Quote Fly_over 14-2-2020 05:31 PM
tote binatang tu turn on jgk ke apa?
Quote Cable 14-2-2020 05:31 PM
@Dwdrum @FOTHER-MUCKER @M5
Quote Rogue98 14-2-2020 05:50 PM
Gambar budak2 tu mcm happy. Mesti diaorang x sangka si ibu sakit mental. Manalah ayah budak2 tu agaknye.
Quote Kurex 14-2-2020 06:00 PM
gila ke kau dik oiiiii
Quote sukacactus 14-2-2020 06:05 PM
Elok la ank2 dia mati pasal mak dia gila
Kalau xmati skrg, ntah apa lg dia boleh buat kat ank2
Quote ashk4nn 14-2-2020 06:20 PM
sampai carian google pon diorg trace.
Quote jazaa100 14-2-2020 06:22 PM
ashk4nn replied at 14-2-2020 06:20 PM
sampai carian google pon diorg trace.

Dia rampas phone....dari situ dpt tau lah apa yg di googlenya....
Quote gummiebear 14-2-2020 06:25 PM
So sick.




Quote matchstick 14-2-2020 06:41 PM
Mental betol.. Dh la gemuk gedempol. Dh x laku nk cari pasangan agaknya, tu yg dgn anjing pun jadi
Quote sarah82 14-2-2020 06:45 PM
ashk4nn replied at 14-2-2020 06:20 PM
sampai carian google pon diorg trace.

Aku selalu layan crimer investigation documentary kat utube.. Depa mmg trace carian google.
Quote Minami2013 14-2-2020 06:54 PM
Disgusting
Quote Redskin 14-2-2020 07:21 PM
Agama apo pompuan ni sanggup main dgn anjing ??

Takkan la, tak mungkin penganut agama suci yg number one  tuuu..


Kisteaa is a way of laif..

Laif la sangat..
Quote addved 14-2-2020 07:39 PM
Speechless....
Quote any42 14-2-2020 08:03 PM
sick. kesian bdk2 tu.
Quote armin 14-2-2020 09:19 PM
Mana tau anak2 dorang ada kat basement ni? Dpt jumpa masa tgh hidup. Dia bagitau sape2 ke?
Quote olezzeli17 14-2-2020 09:53 PM
Sepatutnya dia gantung diri sendiri, bukannya anak.. Melawan fitrah betul la bila ko ngeseks dgn haiwan..

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.332281s Gzip On
To Top