Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Jaclyn Victor Lebih Bahagia Selepas Bercerai

14-2-2020 04:32 PM|Oleh: Saiful| Komen: 19

Jaclyn Victor mengakui yang dia lebih bahagia selepas bercerai dengan Shawn Rivera.

Bagaimanapun sampai sekarang penyanyi ini enggan memberitahu apakah punca penceraian mereka.

Kredit foto: Awani
Dia memilih untuk menyimpan rapi kejadian sebenar demi kebaikan semua pihak termasuk anak-anaknya.

"Bagi semua yang risau atau bertanyakan keadaan saya, saya okay. Saya sangat bahagia bersama anak-anak dan itu sudah cukup memadai.

"Ia sudah berakhir. Kalau dia (Shawn) tak cakap apa-apa, saya pun tak nak cakap apa. Saya memang tak mahu buka mulut mengenai hal peribadi. Oleh kerana dia sudah buka mulut, lagilah saya tak nak cakap apa-apa.

"Semuanya sudah berlaku. Asalkan pihak mereka, keluarga saya dan anak-anak okay, ia sudah cukup,??? katanya kepada Harian Metro.



Walaupun bercerai, Jac tidak menghalang bekas suaminya untuk berjumpa dengan anak-anak.

"Saya sedar tidak mampu memberi kasih sayang sebagai bapa buat anak-anak tapi dia kena datang sini kerana saya takkan bawa anak-anak ke Amerika Syarikat," tambahnya.

Kredit foto: IG
Sebelum ini, pasangan tersebut telah berkahwin selama lima tahun dan dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Jonah Joshiah Rivera, 5, dan Molly Marguerite Rivera, 3. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 19
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Bergambar Dengan Gadis-Gadis, Kesetiaan Tauke Jambu Masih Dipersoal

Komen Terbaru

Quote cmf_premierleag 18-2-2020 11:35 AM
so now kasta jac dah turun ke level estet la kan sbb dh cerai dgn mamat yuuesss
dulu sheols mcm fefeling kasta naik 1 level sbb kawen dgn org yuesss

Lain-lain Komen

Quote beta_carotene 14-2-2020 04:36 PM
Gigih ya 4 hari lepas c section dh g nyanyi
Ommoo...
Quote noraidil_06 14-2-2020 05:02 PM
beta_carotene replied at 14-2-2020 04:36 PM
Gigih ya 4 hari lepas c section dh g nyanyi
Ommoo...

Oh my, kalau i, x abis lg ngade2 nangis sbb nk bgn sakit.
Quote LadyCarefree 14-2-2020 05:29 PM
beta_carotene: Gigih ya 4 hari lepas c section dh g nyanyiOmmoo...



Sebab dia komited dgn janji dia.
Quote sleepandream 14-2-2020 06:10 PM
jac ni suara sheols dari jauh pun boleh tau die yang nyanyi...
sebiji2 sebutan yach takde slurring ke apa..
iols penah terserempak sheols dekat public.. tak pernah tak senyum!
Quote Rogue98 14-2-2020 06:12 PM
Alahai sedihnye.... Tak suka duk US kut.
Quote gummiebear 14-2-2020 06:29 PM
Comel ya Jonah and Molly
Quote top5complete 14-2-2020 06:30 PM
bukan dah ada ke artikel ni
https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1190295&page=3#pid70557567
Quote Xim 14-2-2020 07:41 PM
top5complete replied at 14-2-2020 06:30 PM
bukan dah ada ke artikel ni
https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1190295&page=3#pid7 ...

Si sepol ni biasa la chuoll . X up to date .
Quote dudaberhias 14-2-2020 07:51 PM
Mestilah lagi bahagia, child support pun dapat khuennnnn... Boleh shopping sana sinj
Quote kiah_mai_pulak 14-2-2020 07:57 PM
dah tu kita nk kena gelabah tetek tak ni sbb jac bahagia lepas cerai?
Quote EvieWanKenobi 15-2-2020 08:31 AM
sekarang kita nak celebrate ke caner?
Quote RatuDunia94 15-2-2020 11:40 AM
Anak lelaki sheols tu ada potensi tumbuh membesar dgn helokk..

Yg pompuan byk genetik belah Jac... tp dah bsr boleh join Miss Puerto Rico. Guna leluhur ayahnya..
Quote harisbee 15-2-2020 11:49 AM
Laki sheols curang lew tu..mana thn pjj..montok gitu harus la kuat nafsu..x per jac..sora ko letop2
Quote aleesyasofia 16-2-2020 07:19 PM
tak apa jac.. ada anak2 di sisi.. moga sheolss dan anak2 happy2..
Quote monsterwife 17-2-2020 01:06 AM
Handsome anak jac
Quote husna_amal 17-2-2020 09:35 AM
Kalau perpisahan boleh mendatangkan kebahgiaan tak mengapalah jac. Semoga keluarga masih harmoni hendaknya.
Quote becir 17-2-2020 02:15 PM
I speku laki curang, tak Kasi nafkah and mmg tak amik kisah hidup JAC anak beranak..
Quote chinta89 18-2-2020 09:42 AM
kiah_mai_pulak replied at 14-2-2020 07:57 PM
dah tu kita nk kena gelabah tetek tak ni sbb jac bahagia lepas cerai?

x habis2 komen "kena gelabah tetek" kat setiap thread...
Quote cmf_premierleag 18-2-2020 11:35 AM
so now kasta jac dah turun ke level estet la kan sbb dh cerai dgn mamat yuuesss
dulu sheols mcm fefeling kasta naik 1 level sbb kawen dgn org yuesss

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088237s Gzip On
To Top