Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Almy Nadia Dan Keluarga Selamat Kebumikan Anak Keempat

14-2-2020 03:10 PM| Komen: 22

Perkara yang paling menyedihkan apabila ibu bapa terpaksa melihat anak sendiri meninggalkan dunia ini. Itulah yang dihadapi oleh pelakon Datin Almy Nadia dan suaminya, Datuk Fizz Fairuz yang baru sahaja kebumikan bayi yang keguguran ketika usia 14 minggu.
 
Foto: Instagram Almy Nadia

"Almy akui tidak kuat menghadapi dugaan tersebut namun akur dengan ketentuan Tuhan.
 
"Alhamdulilah selesai dengan sempurnanya. Moga tenang disana wahai anakku. Allah lebih sayangkan kami wahai anakku.. 
 
Foto: Instagram Almy Nadia

"Mama tak kuat sayang, tapi Mama kena kuat demi kakak-kakak kamu.

"Mama tahu Papa sedih, cuma Papa tak tunjuk. Maafkan mama syg @fizzfairuzofficial." 

"Maafkan Mama wahai anakku Mohamad. Jumpa disana, tunggu mama dan papa di sana," tulisnya di Instagram.


Almy berkongsi perkara tersebut di akaun Instagramnya, bayi yang dikandung Almy difahamkan telah meninggal dunia ketika masih dalam kandungan pada 11 Februari.

Semoga Fizz dan Almy dipermudahkan segala urusan mereka dan kuat tabah menghadapi ujian ini. Amin. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 22
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Jaclyn Victor Lebih Bahagia Selepas Bercerai

Komen Terbaru

Quote kokocrunch 17-2-2020 01:08 PM

innalillahiwainnailaihirojiun....Salam takziah

Lain-lain Komen

Quote MsPercy 14-2-2020 03:35 PM
salam takziah. selamat berpantang almy. insyaallah ada rezeki lain.
Quote Fly_over 14-2-2020 03:45 PM
takziah. mesti terkilan sangat. anak yg meningal lelaki.

tp bukan ke selalu kalau ucap kat org yg meningal allah lebih sayangkan kamu?
Quote manehnya 14-2-2020 04:06 PM
dato n datin sempoi je
Quote puteribaya 14-2-2020 04:11 PM
dia menunggu disana..kesian gak kat kapel ni,,dorang impikan anak lelaki..moga ada rezeki yg lain
Quote husna_amal 14-2-2020 04:36 PM
Semoga fiz dan almy tabah mengahadapi ujian. Allah sayangkan arwah anak tu.
Quote Suchi 14-2-2020 04:39 PM
Takziah moga beroleh rezeki anak lelaki lagi selepas ini amin..

Teringat jiran iols kat kg anak2 dia yg hidup semua perempuan je itupun 4 org je dia teringin sgt nak anak lelaki  tak terkira dah kot dia pregnant rata2 yg lelaki tak sempat lahir kedunia.Biasa keguguran masa dah trimester ke2 baby dah cukup sifat tp saiz besar botol kicap gitu.
Akhirnya dia redho jelaa nak wat cemana dia kawen sepupu so mcm ada masalah genetik gamaknya.

Quote gigahertz 15-2-2020 02:13 AM

baru 14 minggu...lagipun anak ke 4 . perasaan masih boleh di kawal lagi.
Quote violetungu 15-2-2020 07:17 AM
Faham dengan perasaan org keguguran ni.. kena kuatkanla mental,insyaallah nanti rezeki ada lagi. Selamat berpantang.
Quote dudaberhias 15-2-2020 07:40 AM
kesian jugak walaupun perangai dedua kapel ni kekwat....
semoga tak meroyan la almy... dan of kos si fizz tu tolonglah jaga tingkah laku.. jangan la pergi mesej puji perempuan katik mekap buruk body mantop belakang isteri...
Quote Laracrop 15-2-2020 08:03 AM
Salam takziah lah latok dan latin.. Kawan lara,anak sorang.   tunggu 10 tahun, mengandung kali ke2, anak lahir 2 hari je dah meninggal. Itu lagi kene tabah dan kuat. Kehilangan tu mmg menyakitkan..
Quote Izumieza 15-2-2020 03:21 PM
Takziah fizz & almy.. in shaa Allah ada rezeki yg lain nanti..
Quote beatgirlX 15-2-2020 03:28 PM
Salam takziah dan selamat berpantang...
Quote ikanmasin 15-2-2020 03:40 PM
sepupu suami akk tgh tgg hari baby meninggal dlm perut.
sedih tgk anak sulung pl tu tp dia kuat sempat lah dia peluk
cium gebu pl tu dia redha dan bersyukur dpt jg lah tgk arwah
anak nya..
Quote ilhamazalea 15-2-2020 05:07 PM
Takziah to the family
Quote CikB 15-2-2020 08:10 PM
innalillahiwainnailaihirojiun
Quote star_anisse 17-2-2020 09:02 AM
pernah gak gugur waktu 13w6d.. mmg baby dh lengkap semua.. dh nmpak jari, telinga. mata je masih bertakup. sedih jgn ckp la.. semoga ada rezeki lain almy. salam takziah.
Quote elzy 17-2-2020 09:03 AM
Salam takziah..
Quote mamapea 17-2-2020 09:27 AM
sama la mcm kwn aku...anak laki 4 org...dpt baby girl anak yg ke 5...umur 6 bln meninggal...
kejap jer Allah bg pinjam...pastu wife pregnant lg...lg sehari nak ke mekah buat umrah wife buat check up...baby dh xde...kandungan dh masuk 12 minggu...doktor bg pegi mekah buat umrah...
tunggu je kandungan tu gugur sndr...Alhamdulillah dh selamat balik...tp x sure kandungan tu dh gugur ke blm...tak tanya la pulak...baru seminggu diorg balik dr buat umrah...
Quote Fazzbulous 17-2-2020 09:29 AM
salam takziah buat almy fizz..InsyaAllah..sekoga yang baik2 utk uolls berdua...

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099848s Gzip On
To Top