Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Farid Kamil Jadikan Anak Pelakon, Bakal Muncul Dalam Filem Remp-It 2

14-2-2020 12:44 PM|Oleh: Saiful| Komen: 15

Anak Datuk Farid Kamil dan Datin Diana Danielle, Muhammad, 7 dah jadi pelakon filem.

Nantikan kemunculannya dalam filem Remp-it 2 yang bakal ditayangkan nanti.

Farid yang juga penerbit, pengarah dan pelakon filem tersebut berkata, dia menghantar Muhammad ke kelas lakonan Dr Norzizi Zulkifli.


Muhammad akan muncul dalam beberapa babak namun Farid enggan berkongsi watak apa yang dibawanya.

"Kemunculannya dalam skrin umpama magis. Walaupun anak sendiri, saya menganggap dia sebagai pendatang baru. Alhamdulillah, tak banyak 'take' sepanjang proses penggambaran.

“Cabarannya adalah apabila ada penggambaran yang berlangsung lewat malam kerana selepas jam 12 malam, dia mula mengantuk dan sebagainya," katanya kepada Harian Metro.



Keputusan membernarkan Muhammad berlakon mendapat persetujuan dari Diana sendiri.

"Saya dapat melihat minat dia terhadap lakonan terutamanya ketika saya menjalani latihan bermotosikal untuk menjayakan watak saya dalam filem ini," tambahnya.

Foto: IG
Tak sabar nak tengok Muhammad berlakon. Kecil-kecil lagi memang dah nampak aura heronya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
3
0
0
Komen: 15
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Takut Tak Diundang Lagi, Mimi Loma Gagah Berkerusi Roda Penuhi Jemputan Majlis

Komen Terbaru

Quote puanbintang 17-2-2020 10:17 AM
FK, harapnya hargailah DD and anak2 yang  sungguh kuat dengan apapun yang dah jadi

Lain-lain Komen

Quote aijinmisaki 14-2-2020 12:50 PM
Banyak Muka kokosen budak ni
Quote immaryjane 14-2-2020 01:22 PM
Baka yang menjadi
Quote makton 14-2-2020 01:33 PM
anak versi kalkulator ni dah umur 7thn dah..
kejap je besar. rasa mcm baru 3-4 thn lepas aku baca komen2 yg duk kira umur budak ni
Quote makadek 14-2-2020 01:43 PM
makton replied at 14-2-2020 01:33 PM
anak versi kalkulator ni dah umur 7thn dah..
kejap je besar. rasa mcm baru 3-4 thn lepas aku baca k ...

Hahaha hadui
Quote biozipstar 14-2-2020 02:32 PM
baguslah... pelakon sikit2 mana tau dapat jadi pelakon kanak2.
Quote Boomibulat 14-2-2020 02:47 PM
https://mforum1.cari.com.my/foru ... amp;fromuid=2378666
Quote chicozinn 14-2-2020 03:33 PM
aijinmisaki replied at 14-2-2020 12:50 PM
Banyak Muka kokosen budak ni

ikut gen DD..kalu anak pompuan dorang ikut gen fk..so anak sulung dorang ni 25% kokosen la..hehe
Quote husna_amal 14-2-2020 04:41 PM
Strategi awal promosi anak dalam dunia hiburan. Moga2 boleh buat duit satu hari nanti. Mana tahu income anak lagi tinggi dari mak bapak.
Quote djzara81 14-2-2020 09:08 PM
Hensem si Muhammad ni. Hrp2 pelajaran & berlakon balance ye dik.
Quote JunkMail 14-2-2020 09:09 PM
Sepol....kau jgn nak bukak tred sama boleh tak...hayooo
Quote vee_zara 16-2-2020 12:08 AM
Sian anak dia kena berlakon dlm filem low class
Quote innocent_me 16-2-2020 09:15 AM
husna_amal replied at 14-2-2020 04:41 PM
Strategi awal promosi anak dalam dunia hiburan. Moga2 boleh buat duit satu hari nanti. Mana tahu inc ...

Tak pelik lah dah parents nya dua2 pelakon.
In their blood gittew.. mungkin satu kepuasan utk FK tgk anak dia ikut jejak langkah dia.
Alahhh lagikan yg marhaen muka desa pun nak anak jadi glamour dan jd artis, inikan pulak makpak yg mmg artis dari muda.
btw che mad ni hensem sangat mata hazel kokesen sangat yach.
Quote bukan_ustazah 16-2-2020 09:38 AM
Budak ni soft spoken helok kejadiannya dark kecil comel
Quote slyfynx 16-2-2020 11:20 AM
Dah ade lerrrrrr

Incik Sepul.
Ko dah la suke bukak thread sampah.
Ni bukak thread sama ngn org lain lak.
Ngok ngek la
Quote puanbintang 17-2-2020 10:17 AM
FK, harapnya hargailah DD and anak2 yang  sungguh kuat dengan apapun yang dah jadi

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084882s Gzip On
To Top