Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Lucu! Gelagat Bayi Tersepit Celah Peti Ais Buat Netizen Terhibur

14-2-2020 11:56 AM Komen: 95
Apabila sel-sel otak berhubung, itulah tanda bahawa si manja sedang belajar. Semakin baik perhubungan sel-sel otak si manja, maka lebih cepat dia belajar dan berkembang. 

Nuriza Yusiza menerusi Facebook berkongsi video memaparkan gelagat lucu anak perempuannya yang tersepit di celah peti sejuk di rumah mereka.


Kredit Foto - Facebook Nuriza Yusiza

Menerusi video itu, anaknya sedang menangis kerana tersepit di celah peti sejuk di rumah mereka ketika dia leka mencuci pinggan mangkuk di dapur. Haru!


Loading FB Post...

Perkongsian itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada pengguna media sosial dan rata-rata daripada mereka terhibur melihat aksi lucu si comel yang montel ini. 


Kredit foto: Facebok Nuriza Yusiza

Ibu bapa perlu menitikberatkan keselamatan dan mengawasi anak-anak walaupun di rumah sendiri.

Mujur tiada apa-apa yang serius berlaku kerana sesungguhnya malang itu tidak berbau. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
0
0
0
Komen: 95
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote puteribaya 17-2-2020 01:12 PM
ntohapehapentoh replied at 15-2-2020 12:59 PM
statement ini akan membuat emak budak tersebut berpikir.

I still cannot move on..masih marah ngan mak dia on whatever reason..dia gamble life anak dia

Lain-lain Komen

Quote zulka 14-2-2020 12:00 PM
suka2la...budak tu kena rejat letrik baru padan muka ko, bodoh betul
Quote Kurex 14-2-2020 12:06 PM
bahaya woiiiiiii
Quote Mfzg89 14-2-2020 12:08 PM
zulka replied at 14-2-2020 12:00 PM
suka2la...budak tu kena rejat letrik baru padan muka ko, bodoh betul

tula..kalau celah kusi, katil kelakar la gak..
Quote Peaches113 14-2-2020 12:08 PM
Eh bodoh..mampu tengok kejap jer video. Mau kena karen baru pdan muka.
Quote makneng 14-2-2020 12:10 PM
Mak yg mudah terhibur pun tak terhibur tgk pic ni... Meh mak sepit makpak budak ni celah esbok tu.. Sakit ke sedap?? Sedeh la makpak nya pon!!!
Quote kucingitam 14-2-2020 12:13 PM
tak kelakar wei...
Quote EvieWanKenobi 14-2-2020 12:15 PM
pelik la.. boleh pulak rasa kelakar
sambil gelak2..

tak tau apa yang kelakar..
Quote shernazz 14-2-2020 12:16 PM
Tengah basuh pinggan etc
Pastu anak tersepit
Terus pegi amek henpon n rakam..
Pergh..iols kagum.akak ni sempat amek hp dan rakam..

Kalau.mak.dedolu dh jerit dari.dapur dah....
Quote fishcracker 14-2-2020 12:20 PM
Sepisis mbnu kah? Dari duk record anak tercepit tu baikla tolong laki tu alihkan peti ais ke hape
Quote prettyuglybabe 14-2-2020 12:24 PM
seriau tengok baby tu sangkut kat bucu kabinet..
Quote Mfzg89 14-2-2020 12:31 PM
fishcracker replied at 14-2-2020 12:20 PM
Sepisis mbnu kah? Dari duk record anak tercepit tu baikla tolong laki tu alihkan peti ais ke hape

pengaruh keknis the best mother in the world la ni.. pape rekod is nombor 1..
Quote Cyempaka 14-2-2020 12:38 PM
org sekarang cari peluang je nak viral. benda bodo2 nak rekod tempek kat socmed. rasa lawak tak terhingga la tu
Quote seri_mawr 14-2-2020 12:43 PM
celah peti ais tu...di buatnya kejung budak tu.....sia2 jek...

mcm ni punya mak pun ada..heoh nak rekod dulu....
Quote Artemesiaa 14-2-2020 12:44 PM
Ada anak kecil kat rumah kenalah alert tempat2 yang boleh membahayakan mereka.  Sekarang banyak je alatan boleh dipasang untuk menghalang dari terselit dan tersepit.  Bukan gelak2 rakam sebar kat media social.
Quote epal21 14-2-2020 12:49 PM
Toddler tersepit celah fridge pun kelakar ke? Kalau kena renjatan agaknya maknya bagi standing ovation kot. Sian budak tu.
Quote kimie2204 14-2-2020 12:50 PM
Bahaya. Aku kdang2 terpegang tepi peti sejuk terasa electric dia.
Quote bellaamsar 14-2-2020 01:02 PM
Mujur baby tu x kena renjatan letrik, x dihempap peti ais
Quote syadq 14-2-2020 01:06 PM
Tepi peti ais tu kan panas
Quote limans 14-2-2020 01:07 PM
jangan gelak bertukar tangisan.....menyesal ooo.....buduh....

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.170191s Gzip On
To Top