Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Harap Awak Baca Al-Quran Untuk Saya,"-Bekas Isteri Hafiz Hamidun Nak Kahwin?

13-2-2020 01:51 PM|Oleh: Saiful| Komen: 114

Joy Revfa seolah-olah memberi bayangan yang dia akan menamatkan status ibu tunggalnya tak lama lagi.

Bekas isteri kepada penyanyi nasyid, Hafiz Hamidun ini memuat naik gambarnya merenung ke luar jendela dan menurut kapsyen yang ditulis, dia mempunyai harapan yang tinggi terhadap bakal suaminya itu.


Katanya dia mahu jejaka tersebut membimbingnya untuk menjadi muslimah sejati.

"Saya berharap awak akan sentiasa menjadi imam di dalam solat saya.

"Menjadi qari dan membaca al-Quran untuk saya. Menjadi pemimpin yang boleh memimpin sayaa menuju ke jalan Allah.
 
"Menjadi tempat yang membahagiakan serta bawa saya ke syurga. Itu sahaja saya pinta," tulisnya di Instagram.



Di ruangan komen, pengikutnya turut gembira dengan berita tersebut dan mengucapkan tahniah.

Siapa agaknya jejaka bertuah itu ya?

Foto: IG
Nantikan sahaja bila Joy dedahkan nanti. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 114
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : AC Mizal Nak Buka Stesen TV Sendiri

Komen Terbaru

Quote Iramaku 19-2-2020 03:28 PM
baca sendiri la sis lebih baik...buat apa minta org bacakan. cannot brain arr

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 13-2-2020 01:52 PM
panjangnya meratib..
Quote RumiMenari 13-2-2020 01:55 PM
Gigih petik nama dek apiz semata2 nk bukak thread kt gosip bod..
Quote msdummy.2018 13-2-2020 02:09 PM
Nampak naw pemalas bc quran
Quote buapakperut 13-2-2020 02:29 PM
status gelenyar ,tapi bahasa beralas la konon, Al quran,yasin la iqra' la,zauj la, imam la ainul mardhiah la.. kemain...
Quote helicornia 13-2-2020 02:30 PM
dh kenapa mintak org bacakan Al Quran?ko tk reti baca ke? org bacakan Al Quran masa jadi jenazah sis
Quote doubleA 13-2-2020 02:32 PM
Tak reti baca sendiri ke, dah tu motip harapkan orang lain untuk ke syurga? Single pun boleh ke syurga dengan amalan dsb. Itu saja yg dipinta? Lol kelako
Quote Rainrein 13-2-2020 02:38 PM
Ni sorang lagi janda gelenyar.
Quote makadek 13-2-2020 02:41 PM
Nak memanja ler tu kononnya
Quote imanjannah 13-2-2020 02:42 PM
Rainrein replied at 13-2-2020 02:38 PM
Ni sorang lagi janda gelenyar.

sapa lagi yg gelenyar tu.. hihi
Quote lee_sakura 13-2-2020 02:44 PM
Rainrein replied at 13-2-2020 02:38 PM
Ni sorang lagi janda gelenyar.

nama lain dia joy sado @ joy gersang..kalo tangkap gambar mesti nk mendada tunjuk kopek besar
Quote TravellingBear 13-2-2020 02:57 PM
Aritu ada gambo heshe pesen onggiler kat benang aina abdul.

Siapa yg berkenaan tu paste sini laaa
Quote kucingitam 13-2-2020 03:00 PM
malas nak baca caption dia..panjang bebelnya...
Quote zuuu 13-2-2020 03:47 PM
Apa kalo single xleh ke syurga ke??rasanya lebih baik kalo cik joy betulkan diri sendiri dulu instead nak harap bakal suami yg bimbing
Quote GigaMom 13-2-2020 03:50 PM
helicornia replied at 13-2-2020 02:30 PM
dh kenapa mintak org bacakan Al Quran?ko tk reti baca ke? org bacakan Al Quran masa jadi jenazah sis

Hahah.. Adoi
Selayaknya
Quote bymirapuzzle 13-2-2020 04:06 PM
Dia ni takde cite lain..nk kawen, nk kawen, nk kawen sampai kesudah tak kawen pun..imam lahh zaujah laa ukhti akhti unta padang pasir
Quote Rogue98 13-2-2020 04:13 PM
Tunggu lah nikah ke tak.. Takut bila laki tu dah dgr suara kau merengek pagi petang siang malam nanti dia pulak angkat kaki. Better baca jer AlQuran sendiri lah.
Quote margo20 13-2-2020 04:17 PM
Ok noted {:nose {:nose
Quote HoneyManjer 13-2-2020 04:19 PM
tak abis2 merempan....
Quote shahirakay 13-2-2020 04:24 PM
helicornia replied at 13-2-2020 02:30 PM
dh kenapa mintak org bacakan Al Quran?ko tk reti baca ke? org bacakan Al Quran masa jadi jenazah sis



sis terhiburrrrrrr

Lihat semua komen(114)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093401s Gzip On
To Top