Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hentikan Soalan "Inilah Anak Lan Solo Yang Sumbing Tu Kan?"

13-2-2020 12:37 PM|Oleh: Saiful| Komen: 53

Foto: IG
Baru-baru ini isteri Lan Solo, Nur Sheila Hassim ada berkongsi gambar terbaharu anaknya, Nur Amna Quxandra.

Comel, semakin membesar dan sihat.


Dalam masa yang sama, Sheila meminta agar peminat menjaga kata-kata setiap kali bertemu.

Katanya, kalau boleh janganlah tanya yang tak berkaitan atau pun apa-apa yang sensitif.

Di kapsyen dia menulis, "Kalau aunty and uncle jumpa saya depan-depan tak payahlah cakap, "Inilah anak Lan yang sumbing tu kan?"
"Inilah Anak Lan Yang Sumbing Tu Kan?"


Foto: IG
Menurut Sheila, mungkin soalan tersebut sekadar perkara biasa, namun bukan bagi dirinya.

Apa pun semoga Amna membesar dengan sihat dan gembira. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 53
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Harap Awak Baca Al-Quran Untuk Saya,"-Bekas Isteri Hafiz Hamidun Nak Kahwin?

Komen Terbaru

Quote milolatina 23-2-2020 11:27 PM
dweebella replied at 19-2-2020 08:48 PM
Betul betul daripada yang dok mengutuk tu jejak mekah pun tak pernah

dorang patutnya kena pi umrah bertaubat sebab dah banyak dosa huhu

Lain-lain Komen

Quote makneng 13-2-2020 12:49 PM
Comel.     
Quote luluaurora 13-2-2020 12:58 PM
Comell..
Alhamdulillah bawa stu family pergi umrah..
Mcm mana la depa handle anak2 kt sana nnt.. Moga selamat pergi n balik..

Hurmmm msih ada yg kurang sensitif,.
Btul jugak.. Xperlu la tnya mcm tu..
Quote miu84 13-2-2020 01:18 PM
Ala comel. Hauk sungguh mulut acik acik yang tanya camtu. Cuba tanya balik "oh inilah acik yang bebal tu ye"
Quote DARSITA 13-2-2020 01:43 PM

Kalau tanya "ini ke anak yang kena operate tu?" boleh tak?



Quote cap_ayam 13-2-2020 01:44 PM
Sanggup tanya soalan macam tu.. tak sensitif lansung orang2 ni.
Quote EvieWanKenobi 13-2-2020 01:54 PM
mulut sapa la macam ...


malas nak carut..
karang kena potong kredit..
Quote whadda 13-2-2020 01:59 PM
kesian anaknye.. kan bagus klo mak nye tak war2kan dalam socmed dulu yang anaknye sumbing.. effect mase tengah membesar ni.. mulut orang tak boleh nak tahan
Quote sayang_mulut 13-2-2020 02:20 PM
oo ni ke anak die yang sumbing tu...
Quote takayama 13-2-2020 02:33 PM
comel anak lan solo ni
abaikan mulut mereka yg hansuang tu
Moga amna sihat dan jd insan yg berjaya dunia dan akhirat
Quote RatuDunia94 13-2-2020 02:45 PM
Edited by RatuDunia94 at 15-2-2020 12:07 PM

Bayangkan..
Bila jumpa depan acik2 bawang tanya soalan..

"Oh ini ke anak black yg org ckp mcm muka monyet dulu tu?"

"Oh ini ke anak Schawal yg org ckp muka mcm syndrome down dulu tu?"

"Oh ini ke anak Ozlinn yg org ckp anak FK?"

"Oh ini ke anak Tok Ti yg IVF dulu yer"

"Oh ini ke anak Lana Nowdin yg edisi kalkulator dulu tu?"
Quote L_Z 13-2-2020 03:12 PM
Walaupon sumbing....at least anak hat sumbing Tu la pernah pijak kaki kat kaabah banding dgn bawang rengers tu
Quote husna_amal 13-2-2020 03:40 PM
Biasalah tu masyarakat prihatin. Jangan lah terasa sangat.
Quote DARSITA 13-2-2020 03:56 PM

Satu soalan sekarang kalau jumpa dia dgn anak ni peminat boleh sentuh tak anak dia? dulu kan tak boleh
Quote azimodin 13-2-2020 04:12 PM
helok je anak si lan ni, x nampak sangat kesan. abaikan je acik2 bawang yang muka x siap.
Quote belilies 13-2-2020 04:37 PM
Comellaaaa dotter dia neh
Quote Sangkar_Emas7 13-2-2020 04:48 PM
Sedihnyaaa...jgn kata anak. Ibu pon mesti terganggu emosi.
Quote MissLana 13-2-2020 05:28 PM
azimodin replied at 13-2-2020 04:12 PM
helok je anak si lan ni, x nampak sangat kesan. abaikan je acik2 bawang yang muka x siap.

yup tak nmpk kesan cleft lips dia kan, cantik je. moga2 dah besar nanti gusi dia pun elok je, but in case problem pun boleh pakai braces kot
Quote MissLana 13-2-2020 05:29 PM
RatuDunia94 replied at 13-2-2020 02:45 PM
Bayangkan..
Bila jumpa depan acik2 bawang tanya soalan..

iols baru dgr first time ni Lana Nodin Mckenzie edisi kalkulator kah?????


but anak sheols mmg muka tak mcm si bapak
Quote ashilalat 13-2-2020 05:35 PM
RatuDunia94 replied at 13-2-2020 02:45 PM
Bayangkan..
Bila jumpa depan acik2 bawang tanya soalan..


Ok ni kelakar. Hahahaa

Tp ko tak takut ke part lana nordin tu kot die menyeringai mcm rita rudaini bila org ckp pasal anak dia bukan anak edel?

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097201s Gzip On
To Top