Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Budak Makan Lalat Yang Hinggap Di Muka Ketika Wawancara Siaran Langsung

13-2-2020 12:18 PM|Oleh: Re.C| Komen: 23


Sebuah klip yang telah dimuat naik di Reddit memaparkan seorang budak lelaki memakan bukan seekor, tapi dua ekor lalat ketika wawancara televisyen bersama keluarganya di Australia.

Memetik Mirror, kru filem "The Project" telah mengunjungi sebuah komuniti di pedalaman Australia dan menemu bual sebuah keluarga mengenai hujan yang baru turun setelah musim kemarau kering berpanjangan.

Klip temu bual ini menjadi tular setelah budak lelaki yang juga anak kepada keluarga yang ditemu bual, menangkap lalat yang hinggap pada mukanya dengan lidahnya.

Difahamkan, video asal masih belum dimuat naik ke saluran Youtube Studio 10 - Aussie morning TV show untuk program "The People" dan hanya klip daripada Reddit sahaja ditemui yang kemudian dimuat naik ke sebuah akaun Twitter.


Sumber foto : mirror.uk


Dah macam katak pula tindakan adik ni. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
1
Komen: 23
Komen

Previous : Jalan-jalan Cari Makan Sedap Tapi Murah Di Kuala Terengganu

Next       : Masalah Depresi, Tekanan Sekeliling - Ini Sisi Hitam Dunia Hiburan Di Korea Selatan

Komen Terbaru

Quote puteribaya 17-2-2020 01:10 PM

hahaah..ye lalat belaan mmg utk dimakan

Lain-lain Komen

Quote makneng 13-2-2020 12:32 PM
Elok letak budak ni kat tmpt2 yg byk lalat
Quote Megikari 13-2-2020 12:41 PM
Punya la nak control senyum dia, makan lalat pun muka steady je {:laugh
Quote whadda 13-2-2020 01:25 PM
woww adik.. terkedu nengoknye
Quote insulin 13-2-2020 01:29 PM
Budak ni ada genetik katak ke?
Quote Ladybird910 13-2-2020 02:07 PM
Sihat badannye..hasil makan lalat bpuluh taun ke..
Quote bakingsoda 13-2-2020 02:19 PM
mcm sekor lalat yg sama je tu, masa first budak tu jilat lalat tu keluar balik pastu budak tu jilat masuk mulut skali lagi
Quote helicornia 13-2-2020 02:42 PM
dia nk contraol.cun depan kamera. malu nak tepuk2 lambai2 tangan depan kamera tu.telan je senang
Quote luluaurora 13-2-2020 03:05 PM
Control punya psl smpai di ngapppp itu lalat hahahaha.. Seems like seekor ja lalat bukan dua..
Quote any42 13-2-2020 03:21 PM
aiyooooo. jgn jatuh sakit dah la dik.
Quote husna_amal 13-2-2020 03:34 PM
dah macam cicak budak ni...spontan je makan lalat tu
Quote missDollie 13-2-2020 03:39 PM
hahaha..kau dah kenapa..punya nak maintain berdiri tegak..
Quote Artemesiaa 13-2-2020 03:51 PM
Euwww jangan sakit perut sudah
Quote belilies 13-2-2020 05:30 PM
Hahahahahahahahah iols siyesss tatau cana nak stop ketawa.... Terkial2 lidah heols tangkap lalat tu. Sian lalat tongong yg hinggap kat pipi heols. Agaknya mabuk bila dah landing kat pipi heols... Camm katak hahahahah
Quote pokaibanktokyo 13-2-2020 05:48 PM
Yeah .australian males eat flies while the females fcuk with dogs
Quote EvieWanKenobi 13-2-2020 06:14 PM
selamba je dia..
Quote firdAwAni 13-2-2020 07:30 PM
Eiuuuu.. Kembang tekak. Haha..
Quote Nt-ViruS 13-2-2020 09:54 PM
hmm dapnyer
Quote puteribaya 14-2-2020 03:48 PM
insulin replied at 13-2-2020 01:29 PM
Budak ni ada genetik katak ke?

masa kecik mesti mak dia suka bagi makan berudu macam anak cina makan berudu yg tular tu
Quote puteribaya 14-2-2020 03:55 PM
pokaibanktokyo replied at 13-2-2020 05:48 PM
Yeah .australian males eat flies while the females fcuk with dogs

bukan Australian jer..my own lecturer, India lady age 40an, andartu.. masa dulu ada student rumours..cakap dia jadikan german sheperd belaan dia..suami dia..nalaaa

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085262s Gzip On
To Top