Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Wanita, Tapi Rumah Macam Lubuk Najis! Tiz Zaqyah Trauma Hampir Pengsan

13-2-2020 12:06 PM|Oleh: top5complete | Komen: 95

Orang tua pernah berkata, kebersihan rumah mencerminkan diri kita dan sebelum berniat untuk bernikah dengan seseorang wanita, pastikan anda menjenguk keadaan tandas rumahnya. Ini kerana, kebersihan tandasnya mencerminkan sikap yang akan dibawa anak gadis itu ke rumah suaminya.


Foto: Instagram Tiz

Beberapa hari lalu, pelakon Tiz Zaqyah trauma dengan keadaan tandas yang menjijikkan ketika membuat penggambaran drama. Kejadian itu berlaku di kediaman seorang wanita tempat mereka menyewa set penggambaran. 

"Masih trauma dengan tandas rumah berlendir berkulat. Kenapa! Dah tau orang nak shooting kat rumah awak, kemaskan sikit tak salah," tulisnya.



Foto: Instagram Tiz

Tiz Zaqyah meluahkan perasaan marahnya itu melalui akaun Twitter miliknya, semalam. Rata-rata pengikunya turut berasa terkejut dengan sikap individu tersebut yang tidak mementingkan soal kebersihan.


Foto: Instagram Tiz

Semoga wanita berkenaan dan semua masyarakat di luar sana insaf dan menjaga kebersihan rumah mereka. Memandangkan isu virus korona juga semakin mengganas, sama-samalah kita menjaga kebersihan untuk kepentingan bersama. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
1
Komen: 95
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Hentikan Soalan "Inilah Anak Lan Solo Yang Sumbing Tu Kan?"

Komen Terbaru

Quote chinta89 19-2-2020 12:37 PM
so cter ape yg dia wat shooting tu?

Lain-lain Komen

Quote bluebutter 13-2-2020 12:12 PM
Gigi kuning.
Quote addved 13-2-2020 12:25 PM
Kenapa kena tegur kat socmed? Kalau you tak nak tehur dia sendiri, minta pihak produksi la tegur.
Quote makneng 13-2-2020 12:34 PM
Dah kenapa nak shooting kat rumah ghope itu? Apa tajuk drama ni??? Gurlpren ku si kepam ke hape? Halahhhhh
Quote bondeh 13-2-2020 12:34 PM

gigi kuning adalah gigi yg sihat kaler original, dentist yg bgtau sebab gigi puteh adalah gigi bleach akan cepat rapuhhh...

hah pasal gigi pulak
Quote jin_lampu 13-2-2020 12:37 PM
citer ni ke dia shooting dgn Sham Visa Tony stark?? pakai baju kawin segala, cam siott jer ,mesti citer sampah asterok
Quote TerataiMelur02 13-2-2020 12:40 PM
Tapi memang betul.. Nak tengok orang tu pembersih ke tak, jenguk la tandas/bilik airnya. Bukan tengok dari makeup, posing d ig atau jawatan yg d sandang
Quote abangadek 13-2-2020 12:41 PM

gigi sihat!
Quote kembangbunga 13-2-2020 12:45 PM
bondeh replied at 13-2-2020 12:34 PM
gigi kuning adalah gigi yg sihat kaler original, dentist yg bgtau sebab gigi puteh adalah gigi ble ...

org berlumba nak gigi putih mcm kapur.. x paham iols.. lagi2 skrg trend pakai veneer, semua org bentuk gigi jadi sepesen je.
tetap nak OT.. hahahah
Quote ReginaGeorge 13-2-2020 01:12 PM
Ada gmbr tak
Quote whadda 13-2-2020 01:56 PM
aku suke dia berlakon cite yg dia jadi macam bomoh puja2 tu.. pastu bunuh lelaki.. nampak la sisi hodoh dia.. klo berlakon pompuan yang terniaya pompuan yang baik2 mmmm bosseyyyy
Quote crazybeach 13-2-2020 02:08 PM
mana gambar toilet berlendir berkulat? apartment berlumut tu iols tahu nekta yang duduk situ
Quote t_hahahaha 13-2-2020 02:50 PM
takde gambar sebagai bukti cerita tak valid..whahahaha
Quote RatuDunia94 13-2-2020 02:54 PM
Berlakon cite ape?
Kalau watak sheols gadis kilang minat kat retis bbnu sesuai kot dgn latar rumah berkulat tu.. kerna itulah realitinya..
Quote adeqbun 13-2-2020 03:02 PM
bondeh replied at 13-2-2020 12:34 PM
gigi kuning adalah gigi yg sihat kaler original, dentist yg bgtau sebab gigi puteh adalah gigi ble ...

ai ok gigi camne drpd gg putih melepak fake mcm izreen dan uqasha
Quote husna_amal 13-2-2020 03:32 PM
Perempuan tu mungkin dah semulajadi sifat pengotor dan pemalas.
Quote ailies 13-2-2020 04:31 PM
TerataiMelur02 replied at 13-2-2020 12:40 PM
Tapi memang betul.. Nak tengok orang tu pembersih ke tak, jenguk la tandas/bilik airnya. Bukan tengo ...

I setuju.. sbb pernah jumpa 1 lady ni.. dlm ig gah, baju gah, post  islamic all the way, buat vblog pasal ketuhanan. Duduk rumah I,bilik bersepah, singki xbasuh and yang paling i rengsek ialah x mandi... eeuwwww
Quote dewi_rina 13-2-2020 04:50 PM
adeqbun replied at 13-2-2020 03:02 PM
ai ok gigi camne drpd gg putih melepak fake mcm izreen dan uqasha

syura,wawa jenal, ngn zara zya lagi teruk gigi nya
iols tak boleh hadam gigi putih mcm kapur kasut
pastu besar2 mcm tu
Quote deebiz14 13-2-2020 04:56 PM
dewi_rina replied at 13-2-2020 04:50 PM
syura,wawa jenal, ngn zara zya lagi teruk gigi nya
iols tak boleh hadam gigi putih mcm kapur kasu ...

kapur kasut ...
Quote Cassieopeia 13-2-2020 05:04 PM
OMG bagi sewa utk drama confirm bayaran masyuk kot..upahla maid harian tu ke cuci... tak malu ek org mcm ni..

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086086s Gzip On
To Top