Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Belut Elektrik Ceroboh Industri Seni,"-Amyza Aznan Kritik Aliff Syukri

12-2-2020 05:59 PM|Oleh: Saiful| Komen: 116

Datuk Seri Aliff Syukri tak puas hati bila lagu-lagunya langsung tak tercalon dalan Anugerah Juara Lagu.

Katanya semua karyanya bagus, ditambah pula suaranya merdu persis Anuar Zain.

Foto: IG
Disebabkan itu ramailah yang bagi reaksi bercampur-baur termasuklah Amyza Aznan.

Aktres ini meluat dengan Aliff dan mendakwa dia tak habis-habis cuba 'menceroboh' industri seni.

Kredit foto: Via Beautifulnara
Lebih baik fokus sahaja dengan perniagaan sebab memang dah terbukti dia tiada bakat dalam nyanyian atau lakonan.

Bagaimanapun, situasi menjadi lebih panas bila pembantu peribadi Aliff masuk campur.

Baca:

Kredit foto: Via Beautifulnara
Amyza kata memanglah Aliff kaya raya tapi janganlah cuba cemari industri seni.


Tambah Amyza, seharusnya Aliff menerima kritikan dan hakikat bahawa dirinya bukan penyanyi yang hebat. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 116
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Kalau Betul Nak Bantu, Bantulah Betul-betul" - Aik, Sajat Salahkan JAKIM Pula?

Komen Terbaru

Quote azie5zoe 19-2-2020 10:24 AM
BoongaKertas replied at 13-2-2020 02:29 PM
kan? mcm sejenis tak insaf lg. iols musykil pendirian heols

cara untuk diamkan orang macam ni..diamkan jur..buat2 tak ujud..senyaplah nanti..mana yang follow tu..harap2 faham lah...

Lain-lain Komen

Quote fadz84 11-2-2020 06:29 PM
Edited by fadz84 at 11-2-2020 06:32 PM

Bravo kak amyza..
Quote yonq 11-2-2020 06:31 PM
tepat & padu, terima kasih amyza

semoga tak ada la pihak yg tersentap pegi melobi kat production utk sekat job amyza ye... orang banyak duit, banyak contact & berhati tisu ni kita takleh jangka reaksi mereka... harapnya tidak la jadi macam tu
Quote Lelli 11-2-2020 06:34 PM
Paduuu kak kia
Kurangkan kontroversi..berdiri di atas bakat sndri
Quote RumiMenari 11-2-2020 06:34 PM
Agak2 amyza akan u-turn tak kalo dato alip offer jadi duta ke, panggil jadi cameo dlm clip vedio ke .. sedangkan Diva AA pun boleh tersungkur di bibir Bibah..
Quote KIM.K 11-2-2020 06:47 PM
Beefing ke ni
Tanya je
Quote karamell 11-2-2020 07:03 PM
Satgi toklip mesti buat video ‘apa salah saya’...
Quote md_nana 11-2-2020 07:14 PM
Aku pernah tgk 1 video aliff ni. Masa tu dia ckp dekat pa dia yg saje dia nak ckp mcm org bodoh biar jd perhatian. Aku x tau siapalah edit video dia sampai terlepas part yg tu.
Quote kikikiko 11-2-2020 07:17 PM
Dia ni ramai org keliling dia sbb dia kaya je..
Quote bungarose 11-2-2020 07:24 PM
Jangan support dah orang cam nih
Perosak bangsa agama negara
Haloba sangat dengan duit
Quote fadbulous 11-2-2020 07:29 PM
eiiii BABI NYER dia nih
Quote gummiebear 11-2-2020 08:04 PM
Amyza ni forumer jugak kah? Iols nampak tibai unta
Quote PintuKayu 11-2-2020 08:16 PM
Syokkkan jadi orang kaya boleh buat benda gilaaaaaaa
Quote Orix 11-2-2020 08:19 PM
"Bercakap pun pitching tepitch all the way.........."
Quote sfrnna 11-2-2020 08:28 PM
Kahkahkah buat video x sah kalau x mintak untuk kena kecam. Taktau video tu dia melawak ke dia mmg serious. Agak2 la nak masuk AJL... Bobo di mana?? Selevel anuar zain... Muntohhhh. Mintak diva AA bagi sepatah 2 kata...
Quote mixed 11-2-2020 08:30 PM
Baik2 kak miza alip belut ni ramai kwn retis
Kang ada dia bt kt hang ntn apa2 job

Bravooooo kak mija

Quote Knowlee 11-2-2020 08:37 PM
Amyza ni je antara yg berani bersuara betul. Betul cakap dia. Tapi I tak setuju dia suruh belut tu jadi penerbit. Kang nak terbit movie atau drama semua nak kena ikut kepala dia saja, confirm entah apa-apa punya cerita. Pastu kalau stesen TV tolak drama dia, dia buat video lain pulak. So baik tak payah join apa lansung.
Quote bungarose 11-2-2020 08:56 PM
PintuKayu replied at 11-2-2020 08:16 PM
Syokkkan jadi orang kaya boleh buat benda gilaaaaaaa

Kaya doniaa jer chuolss
Meriak sangat alif dengan syurga donianyerr
Kejar kaya dunia sampai sanggup buat aper sajer
Akhlak adab agama islam diletak belakang
Quote nuril86 11-2-2020 09:31 PM
alip ni klw boleh semua benda dia nak jadi.. wlwponn suare dia nan hado... sudah2la lip.. ko pokus jela ngan utube ko tu... dahla ko laki bini ade utube.. x cukup2 lg ke duit yg korang dpt...
Quote kiah_mai_pulak 11-2-2020 09:36 PM
gummiebear replied at 11-2-2020 08:04 PM
Amyza ni forumer jugak kah? Iols nampak tibai unta

hahahahaa. kantoi lah amyza ada dlm porum..,

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087040s Gzip On
To Top