Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Dr Erin Berpeluk Mesra Dengan Bekas Isteri Farhan

11-2-2020 06:19 PM|Oleh: Saiful| Komen: 110

Isteri Da'i Farhan, Dr Erin bertemu empat mata dengan bekas isteri suaminya, Fatin Nurul Ain.

Menerusi Istagram, wanita yang menjadi bualan ramai sebelum ini berkongsi gambarnya berpelukan bersama Fatin.

Foto: Via Media Hiburan
Erin sempat memuji sikap Farhan yang profesioanl dan matang dalam menguruskan rumah tangga. 

"Wahai zaujku @farhanmutawwif, Engkaulah seorang manusia yang boleh memberikan jawapan dari ramai-ramai ustaz kenapa saya harus terima berpoligami pada awal perkenalan," tulisnya di kapsyen.

Foto: Via Media Hiburan
Menurut Erin lagi walaupun dia dicemuh masyarakat mengenai kisah rumah tangganya, namun dia tetap positif.

"Untuk zaujku yang dikasihi tetaplah memberi ilmu kebaikan walaupun kadang-kadang kita dianggap salah kerna kita semua pendosa di muka bumi."

Foto: IG
Menerusi ruangan komen, ramai yang memuji keakraban Erin dan Fatin. Moga ukhuwah ini terjalin buat selamanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 110
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Datin Almy Nadia Keguguran, Datuk Fizz Pasrah Dan Reda

Komen Terbaru

Quote L211 15-2-2020 05:03 AM
apasal nak kena letak title Dr tu ek.. dia bukan doktor pon, dia more to scammer laa... bodoh gak yg sampaikan cerita ni

Lain-lain Komen

Quote Kurex 11-2-2020 06:26 PM
cukup cukup la woiii
Quote RumiMenari 11-2-2020 06:27 PM
I puasa lagi hari ni.. mohon forumer laharkan on behalf.. kerjasama drpd anda semua amat sy hargai

Quote febreze 11-2-2020 06:40 PM
kalu i jd ex bini dia, i tutup pintu je
Quote ReginaGeorge 11-2-2020 06:45 PM
Ini semua WAYANG
Quote serinegara 11-2-2020 06:46 PM
Ewwghhhhhh
Quote natrahn 11-2-2020 06:46 PM
RumiMenari replied at 11-2-2020 06:27 PM
I puasa lagi hari ni.. mohon forumer laharkan on behalf.. kerjasama drpd anda semua amat sy hargai
...

rumi... sopan sekali huhu
Quote sunshinelady 11-2-2020 06:47 PM
i dunno la nak puji sebab mengeratkan silaturrahim, buang yg keruh ambil yg jernih, blablablabla.
but also ada kemungkinan si erin-bukan-doktor-tapi-doktor-palsu ni nak meraih populariti untuk her dodgy-business
Quote babynina30 11-2-2020 06:52 PM
So lakinya balik dgn fatin blk?
Quote putericahaya999 11-2-2020 06:53 PM
Masalahnya Laki mu cerai jugak
Cuba tambah bini tgk dipuji puja lagi ke
Quote Sachacha 11-2-2020 06:56 PM
Apa ke Motifnya???
Quote selipar_hijau 11-2-2020 07:14 PM
Ada lagi pasal makhluk2 ni ingatkan dah lenyap dikorona viruskan
Quote md_nana 11-2-2020 07:18 PM
Dia dah delete pun gambar tu. Td pg dia open comment tp bila petang aku tgk, dah tutup comment semula. Bkn main semua komen mengecam tp dia pun rajin melayan. Biasalah nak back up diri kan. Bila lagi. Siap ada yg komen tu bgtau yg si erin ni 1 group amanah ikhtiar dgn dia tp erin larikan diri and diorg ahli group kena bayar utk erin.

Petangnya pulak ex wife si farhan bgtau yg dia takkan u turn. Bagusssss.

Lupa plak mcm aku terbaca td yg si erin x sanggup dimadukan dan rela bercerai 100 kali.
Quote kikikiko 11-2-2020 07:28 PM
Baik betoi si fatin ni terima tetamu. Klu aku tutup pintu masa tetamu tu betul2 dpn pintu. Itu la agaknya aku tak layak jd ustazah.
Quote CiliPadiSedap 11-2-2020 07:28 PM
RumiMenari replied at 11-2-2020 06:27 PM
I puasa lagi hari ni.. mohon forumer laharkan on behalf.. kerjasama drpd anda semua amat sy hargai
...

mai sis vokuru tlg korek hidung sis
Quote Ladybird910 11-2-2020 07:37 PM
Edited by Ladybird910 at 11-2-2020 07:45 PM

Hahaha...dah agk dah mesti dabel posting by the infamous amos sepol

Nampak pagi tadi si erin ni try open komen kt ig..habis kena lahar non stop.terus katup balik dan post pic berpelukan mesra dgn bekas madu yang dikutuk 2bln lps selepas mecaras laki madunya yang sarat mengandung ketika itu tanpa belas kasihan

Btw si Fatin ni berbaik atas dasar sesama islam..tapi takkan uturn pada ex..tu la erin happy boleh posting dengan riang di ig..andai berbalik semula..confirm takkan keluar pic berpolok2 itu di ig erin bersama karangan essay SPM 5000pp which lepas tu dia gostan balik...onion army msia ni buat sheols nebes hokkay hehehe
Quote mamamia98 11-2-2020 07:40 PM
Baiknya la fatin ni.. kalau iols , bukan setakat tutup pintu, pakej dgn simbah sekali dgn air longkang.. x payah jejak kaki dkat rumah ...acah2 baik betul la makhluk 2 org nie..
Quote giyomi 11-2-2020 07:41 PM
napa masih ber'DR', bukan ka kata semua tu palsu.
Quote bambimo 11-2-2020 07:45 PM
Syabas fatin..
Sungguh berat ujian mu
Kamu memilih brdamai dgn takdir
Quote Bumbu 11-2-2020 07:45 PM
Ok la dah berbaik....

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092409s Gzip On
To Top