Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Elfira Loy Benarkan Orang Sentuh Anak, Tapi Ada Syaratnya...

11-2-2020 01:00 PM|Oleh: Saiful| Komen: 74

Elfira Loy kata dia tak kisah dan tak menghalang orang luar untuk menyentuh anak lelakinya, Muhammad Rayyan Khalaf.

Namun aktres ini ada meletakkan syarat!


Sesiapa yang nak sentuh Rayyan, 4 bulan mestilah membersihkan tangan terlebih dahulu.

"Saya pun sukakan bayi akan rasa nak pegang kalau jumpa tetapi sebagai seorang ibu saya akan sediakan sanitizer.

"Jadi, nak pegang boleh tetapi kena 'sanitize' dulu. Tetapi saya tidak menghalang sesiapa menyentuh anak saya pun," katanya kepada HLive.



Menurutnya, Rayyan adalah seorang anak yang sentiasa memudahkan kerjanya.

"Hidup saya gembira dengan kehadiran Rayyan dan tak susah pun bawa dia bekerja tetapi perlulah tempat yang bersesuaian sahaja.

"Saya tak pernah tak tidur malam, Rayyan sangat menyenangkan.

"Dari berpantang lagi saya ajar dia bangun dua kali kemudian tidur balik. Itu sebablah saya senang bawa dia kemana-mana," tambahnya.

Foto: IG
Comelnya Rayyan, sesiapa yang tengok pun mesti rasa geram nak 'picit-picit' kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 74
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Dr Erin Berpeluk Mesra Dengan Bekas Isteri Farhan

Komen Terbaru

Quote kembarsiti 19-2-2020 06:38 PM
anastasia7 replied at 13-2-2020 11:56 AM
Kalau pasal opismate ada pengalaman ngeri. Opismate yg x rapat tetiba contact nk dtg, bwk kawan. S ...

Xpe uoll..mmg x sepatutnya la kalu dtg just nk bisnes or promote MLM time kat spital. ioll mmg limitkan ape2 kalu babitkan opismate. Time opis or event opis je la. Sbb kbnyakkan opismate ioll hover pulak, x kira masa nk bersama2 itu ini... So boring nk ngadap muka sama je dlm n luar waktu opis.

Lain-lain Komen

Quote RumiMenari 11-2-2020 01:08 PM
Syomellllll anak dia...
Quote sarah82 11-2-2020 01:19 PM
Anak dia cute sungguh
Quote Kurex 11-2-2020 01:39 PM
ek eleh elbulu ni... nasib baik tak minat jadi tak kisah
Quote shernazz 11-2-2020 01:40 PM
Nomey..
Iols tgk.happikiddo ni banyak sponsor barang baby kan..
Iols pegi kat d pulze tu..alahai..sendu nya kedai.dia..
Maybe cawangan.lain meriah kot..
Quote LadyCarefree 11-2-2020 02:00 PM
Boleh ke ajar baby baru lahir macam tu
Quote Nana_Man 11-2-2020 02:04 PM
LadyCarefree replied at 11-2-2020 02:00 PM
Boleh ke ajar baby baru lahir macam tu

Nasib dia baik.. tu jer..
Quote CikDaNdeLi0n 11-2-2020 02:13 PM
LadyCarefree replied at 11-2-2020 02:00 PM
Boleh ke ajar baby baru lahir macam tu

Boleh kut. Tp tk sure ler sbb ai bru try kat sorg anak ai.. dari dlm pantang train anak tdo lps isyak n bgn 2x menyusu.. then tido sampai pg..
Quote CikDaNdeLi0n 11-2-2020 02:14 PM
Utk tk ot ai stuju org kata anak sheols kiut.. untung ler.
Quote salmon-suki 11-2-2020 02:29 PM
Sejak aiolzs terkesima dgn telatah anak2 johan+ozlynn,ai dah xkisah anak retis y lain

So far,xde lagi anak retis y secerdik anak johan+ozlynn imo...
Quote bungarose 11-2-2020 02:34 PM
Anak orang takperlu ler sentuh dukung cuddle lagi2 masih newborn. Bahaya tawuuu
Quote husna_amal 11-2-2020 02:39 PM
untung anak tu comel....naluri seorang ibu, over protective sikit takut anak dijangkiti penyakit
Quote chicozinn 11-2-2020 02:41 PM
lupa lak dia ni dah ada anak..
Quote LadyCarefree 11-2-2020 02:41 PM
bungarose replied at 11-2-2020 01:34 PM
Anak orang takperlu ler sentuh dukung cuddle lagi2 masih newborn. Bahaya tawuuu

iols xhingin nk sibuk anak orng tp iols pon xnk anak. Hehehehehehe
Quote shaiy 11-2-2020 02:49 PM
Nana_Man replied at 11-2-2020 02:04 PM
Nasib dia baik.. tu jer..

aah tak skrg tggu ler 6bulan keatas bila anak dia dh kenal orang.

ni baby lagi utk dipuji2 bdk ni,belum tiba time dia clingy tknk berenggang.
Quote meow_tompok 11-2-2020 02:51 PM
org yg respect org lain, dia okay je mak budak hulur sanitizer terus sanitize tangan
nak lagi menyenangkan tak payah pegang baby org terus, senyum2 hulur ang pau je dah

tapi org yg tak reti respect org lain, dia akan menjemah kita mcm2.... dia tu mesti sedih takde anak lelaki kan, tu pasal dia takmo pegang baby org tu, stress hidup. Pegang salah tak pegang pun salah
Quote shaiy 11-2-2020 02:53 PM
tkpe la el ai pun ada anak so tk rengsa la nak pegang anak u..

*flip hair
Quote farlis 11-2-2020 02:57 PM
I pn akan buat benda yg sama mcm el. Jgn la sapa2 yg soksek hidung berair batuk2 nk sentuh2 anak i...

Cuma i ada perangai i takut nk sentuh anak org.. Anal sendiri & anak buah rasa ok.. Anak member2 ke sapa, jd kekok..
Quote EvieWanKenobi 11-2-2020 03:02 PM
jangan lupa letak notice kat stroller..
Quote Qatrunnadaain 11-2-2020 03:22 PM
Mmg sgt comel anak dia homaiiii... alhamdulillah good genes, nikmat paras rupas.. kalau ada rezeki baby girl after this mesti melting... {:childlike

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107912s Gzip On
To Top