Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sambut Hari Jadi Kekasih, Siap Bawa Bersiar-Siar Naik Helikopter!

11-2-2020 11:32 AM|Oleh: Saiful| Komen: 226

Ramai meluat bila ulang-ulang cerita tentang Ruhainies dengan kekasihnya.

Tapi bagilah peluang pasangan cinta ini tayang kasih sayang mereka kan?

Baru-baru ini sempena ulang tahun kelahiran, Ruhainies bawa kekasihnya bersiar-siar naik helikopter!


Wow. Momen indah tersebut dikongsi bersama peminat melalui Instagram.
 
"Happy Birthday kepada lelaki yang saya cintai. Semoga ia menjadi sambutan ulang tahun kelahiran paling menggembirakan di dunia pada hari ini.
 
"Saya harap kamu sukakan kejutan ini. Saya mahu kamu tahu betapa hebatnya kamu dan betapa gembiranya saya kamu hadir dalam hidup saya," tulisnya.

Foto: IG
Di IG Story juga dia sempat berkongsi beberapa video dan gambar.

Layan jelah...

Foto: IG Ruhainies
Sementara itu di ruangan komen, ramai yang mendoakan pasangan ini agar segera bernikah. 

Bermanis-manis selepas kahwin lagilah elok kata mereka. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
1
Komen: 226
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Elfira Loy Benarkan Orang Sentuh Anak, Tapi Ada Syaratnya...

Komen Terbaru

Quote Bujat 19-2-2020 11:01 PM
Manboobs heshe letops

Lain-lain Komen

Quote edoraixora 11-2-2020 11:50 AM
elfira dah penah buat dgn baby pian
end up nya putussss dekkk
Quote ArchieCharlie 11-2-2020 11:53 AM
1 je nak remind diri sendiri and ruhainies :
Quote rukia2 11-2-2020 11:56 AM
Mcm nk meletop kemeja laki tuh..mojin nex time beli 1 size lebih besar
Quote Rainrein 11-2-2020 12:02 PM
X penat ke terkemut kemut macam tu?? I tengok pun penat tau.
Quote tintin22 11-2-2020 12:03 PM
sawit
Quote CikDaNdeLi0n 11-2-2020 12:04 PM
Hurmm.. foinne. Next!
Quote Boomibulat 11-2-2020 12:06 PM
Edited by Boomibulat at 11-2-2020 12:07 PM

ape benda nk tutup sgt gmbr bf ko tu..mcm x pnh terdedah Sebelum ni


Quote RumiMenari 11-2-2020 12:19 PM
24jam asek berKot je bf ruhaimut ni sebab nak cover boobies ke..

Mesti bf dia mampooo menggelabah tetek bersama kak kiah
Quote beautifulorchid 11-2-2020 12:22 PM
napelah heli bwk 2 eko monyet ni tak terhempas je-bosan do
Quote MadameOnion 11-2-2020 12:23 PM
aku doakan ampa 2 beradik tak jadi kawin..kalau kawin pun dapat org tua, gemok,boroi, busuk,hitam, miskin..amen..
Quote budakmanentah 11-2-2020 12:24 PM
RumiMenari replied at 11-2-2020 12:19 PM
24jam asek berKot je bf ruhaimut ni sebab nak cover boobies ke..

Mesti bf dia mampooo menggelabah ...

aku igtkan hero dalam drama melayu je 24jam pkai kot.rupa2nya drama melayu inspired dr dia
Quote EvieWanKenobi 11-2-2020 12:28 PM
janji dapat post kat IG..
Quote sarah82 11-2-2020 12:30 PM
Tak panas ka pakai kot?
Quote lasagna 11-2-2020 12:33 PM
blom kawen naik heli, lps kawen? urmmm...
Quote MissLana 11-2-2020 12:33 PM
jijiks! iols pelik siapa photographer yachhh yg ikot dorang dating niii? tak rasa terhina ke sbb deols sgt disgusting
Quote palmolive 11-2-2020 12:35 PM

kerja jual barang kot,..tak pun jual insurans
Quote Boomibulat 11-2-2020 12:40 PM
MadameOnion replied at 11-2-2020 12:23 PM
aku doakan ampa 2 beradik tak jadi kawin..kalau kawin pun dapat org tua, gemok,boroi, busuk,hitam, m ...

Amin..semoga cepat cash clash..
Quote kiah_mai_pulak 11-2-2020 12:41 PM
Boo.... doh!!!!
Quote mieymiey 11-2-2020 12:41 PM
Iols syak si sepol ni cameraman yang membontot si kemut ni kemana-mana.

Lihat semua komen(226)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100196s Gzip On
To Top