Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Sayalah 'Jadah' Yang Sokong Uncle Masa PRU14" - Naim Daniel Terkilan Dimaki Diva AA

11-2-2020 10:22 AM|Oleh: hafiz.ahmad | Komen: 214

Naim Daniel berjaya mengejutkan banyak pihak selepas berjaya merangkul gelaran juara pada Anugerah Juara Lagu ke-34 (AJL34) baru-baru ini. Ramai rakan artis yang mengucapkan tahniah kepada Naim Daniel, tidak terlepas juga para peminat yang bangga akan pencapaian penyanyi muda itu.



Namun, lain pula bagi Azwan Ali yang memuat naik satu Tweet seolah-olah mahu mencetuskan provokasi terhadap Naim selepas menjuarai AJL34.


"SEMAK STAGE KUNUN JUARA? P*K*MAKKKK KO LAH"



Tanpa angin bertiup, Azwan Ali meluahkan kata-kata negatif buat Naim. Tidak cukup dengan itu, Azwan Ali turut menyertakan carutan di dalam tulisan beliau, seolah-olah sudah lama berdendam dengan penyanyi itu. 

Tweet ini mendapat kecaman ramai pihak yang beranggapan Azwan Ali yang lebih dikenali sebagai Diva AA agak keterlaluan kali ini.

Terkesan dengan kata-kata negatif, Naim Daniel membalas kenyataan tersebut dengan perasaan kecewanya kepada Azwan Ali. Menurut Naim Daniel, dia ialah salah seorang individu yang memuji dan menyokong Azwan Ali semasa beliau mahu bertanding di Pilihan Raya Umum lepas.






Di akhir ayat Naim Daniel, dia berazam untuk belajar lebih lagi dalam industri dan mendoakan agar Azwan Ali mendapat keberkatan Allah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
7
3
Komen: 214
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Sambut Hari Jadi Kekasih, Siap Bawa Bersiar-Siar Naik Helikopter!

Komen Terbaru

Quote xAthenax 17-2-2020 08:45 PM
Buat penempatan di Pulau Jerejak untuk dia dan kipas2 dia

Lain-lain Komen

Quote claudya 11-2-2020 10:26 AM
apa masalah AA ni? orang tu tak kacau kau pun. semua kau nak maki.
Quote sheeq 11-2-2020 10:27 AM
Too much la ko azwan pesakit mental
Quote chandrahusin 11-2-2020 10:29 AM
on a positive note Naim Daniel
at least he brings back the limelight to you
as Juara yg terabai sbb
rumah siap pahat masih berbunyi
Quote talapia 11-2-2020 10:31 AM
Good move Naim Dainiel. That's da way response to negativity. salute to u.
Quote meow_tompok 11-2-2020 10:33 AM
sajat gi mekah pakai telekung, dia maki tak?
Quote miss_strangers 11-2-2020 10:35 AM
Bagus dik naim...org kutuk, balas dengan sopan..dik naim mmg produk uitm yg educated Dan beradab..Teruskan attitude sebegini..
Quote violetungu 11-2-2020 10:35 AM
Semua org jadi masalah kat divaAa ni..padahal dia yang bermasalah.
Quote MatDeghem 11-2-2020 10:36 AM
Tinggal berape hari aje lah... Ko bakal masuk tanjung rambutan atau bamboo river.......


Quote MadameOnion 11-2-2020 10:37 AM
tetiba tersoft spot pulak kat naim ni..dia ni very soft spoken..ayat beradab dan teratur walaupun takda rupa sgt....jgn acah2 deperessi tau dik..semoga dipermudahkan segalanya utk kamu dek..jalan masih panjang
Quote intanazlynna 11-2-2020 10:38 AM
Azwan ni dah too much lah...
Quote Sachacha 11-2-2020 10:40 AM
Bagus dak nd ni...
AA dah kenapa diva konon
Quote AbukRokok 11-2-2020 10:41 AM
hahahahahaha termalu sudnrik
Quote husna_amal 11-2-2020 10:41 AM
Azwan ali ni patut di campak dalam gua sekali dengan sajat dan pondan2 lain.
Quote cha-cha 11-2-2020 10:41 AM
Hampir terlupa siapa juara ajl34 sebab banyak kontroversi pulak tahun ni

Mic tokti lebih femes yach
Quote lasagna 11-2-2020 10:42 AM
meow_tompok replied at 11-2-2020 10:33 AM
sajat gi mekah pakai telekung, dia maki tak?

ehh dia mana leh maki, kan kaum kerabats umah dia jugeks kan apa lah dia ni, semua org dia nk maki, mental btul. org camni pun nk attention gak. kesian xde kasih sayang.
Quote adeqbun 11-2-2020 10:43 AM
abg die pak menteli xde rs segan silu ke dpt adik mcm AA yg kelaku suke sgt carut org x tentu psl gini..jgn la ade nak bekap kate sbnrnye AA ni baik org nye...
Quote gujiwa 11-2-2020 10:44 AM
see my level.. hahahaahah
Quote miss_strangers 11-2-2020 10:44 AM
MadameOnion replied at 11-2-2020 10:37 AM
tetiba tersoft spot pulak kat naim ni..dia ni very soft spoken..ayat beradab dan teratur walaupun ta ...

Biasa retis yg Ada degree ni , pandai kawal emosi bila face dgn kecaman...mungkin exposure waktu belajar...pergaulan sesama rakan n tatatertib dgn lecturer ..terbawak2 la manners Tu...tapi Ada jugakla (bukan semua) yg educated tapi xde adab..retis yg rational camni, yg I nampak Ada pada najwa mukabuku...skrg dik naim Pula. I suka budak ni jenis pandai bercakap tapi sopan.
Quote Lelli 11-2-2020 10:47 AM
Yg SANGKAK tu jugalah yg AA dambakan dulu..ehhh kini pn nmpk cm yea..tp x mndapat tempat..kesiannn

Lihat semua komen(214)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097897s Gzip On
To Top