Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Minta Gambar Nak Buat Tribute Tapi..." - Nourul Depp Sentap Tak Dijemput Ke AJL

10-2-2020 01:07 PM|Oleh: LilRose| Komen: 211

"Minta gambar, jemput pun tak. Tapi mereka tak jadi nak buat flashback itu. Saya tahu kenapa."

Masih berkisar Anugerah Juara Lagu ke-34 (AJL34), tapi tidak membabitkan 'kejadian-kejadian pelik' malam tadi.


Kredit foto: IG

Penyanyi Nourul Depp berkicau di Twitter meluahkan kekesalannya apabila menerima layanan tidak semenggah daripada stesen televisyen tempatan.


Kredit foto: Twitter

Katanya, pihak produksi stesen televisyen itu menghubunginya bagi mendapatkan bahan visual ketika kemenangannya di AJL suatu ketika dulu.

Bagaimanapun, Nourul terkilan dengan tindakan mereka yang disifatkannya sebagai biadab itu.


Kredit foto: Twitter

Malah, dia turut kesal apabila nama IGnya tidak disebut dalam satu video throwback nyanyian duet bersama bekas suami, Ajai. 



"Saja kasi panas. Mereka letak video saya nyanyi duet di AJL dulu kat IG, tapi tak sebut pun nama saya. Rasa macam dah mati pula," luahnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 211
Komen

Previous : Persembahan Drama Band Penuh Maksud Tersirat, Tuju Kepada Siapa Tu?

Next       : Fad, Achey Diselar Murahan Bila Rakam Video Ratapi Pemergian Abam

Komen Terbaru

Quote mummy_vouge 16-2-2020 01:41 AM
legal_jue11 replied at 12-2-2020 10:11 AM
Ex nya yang tak bagi kot jemput dia dah gambar pun tak digunakan dalam acara tu. Btw nak lari topik  ...

xsilap aku mmg ajai taknak balik sana kan.. dia pon happy je bercerai sbb banyak makan hati masa kawen..

Lain-lain Komen

Quote imransulaiman 10-2-2020 01:16 PM
Laaaaah...! Tak sebut mende? Tu @byajai & Nurul tu apa tu?

Ke sebab tak tag IG dia? {:thief
Quote Xim 10-2-2020 01:19 PM
Kak nughul peknen ke ni? Emo smcm je
Quote BicaraHatiku 10-2-2020 01:22 PM
Edited by BicaraHatiku at 10-2-2020 01:34 PM

Hahah hari tu iols terserempak dgn dia time shopping... sis penuh trolley yach. X pyah lagi dah... ko masak jew kat laki french buat live bideo ber bonjoir bonjoir kat rumah ko jew.
Quote September14 10-2-2020 01:23 PM
Baru nak mengata ko pun x pnh masuk ajl.. tlupa sheols pnh menang keliru
Quote harkktuih 10-2-2020 01:24 PM
Alah yg ni pun.. Nk juga sentap.
Quote minguk 10-2-2020 01:27 PM
dah tak releven dalam dunia seni la tu maksudnya ke?
Quote kiah_mai_pulak 10-2-2020 01:29 PM
dh tu kita nk kena mgelabah tetek ke tak ni?
Quote nuralisa 10-2-2020 01:31 PM
elehh..beli je la tiket ... nak harap free je semua
Quote kivio 10-2-2020 01:31 PM
Dah namanya artis.
Kalau yang lama xpencen, baru nak letak mana
Quote aleesyasofia 10-2-2020 01:35 PM
imransulaiman replied at 10-2-2020 01:16 PM
Laaaaah...! Tak sebut mende? Tu @byajai & Nurul tu apa tu?

Ke sebab tak tag IG dia? {:thief

itulah.. bengong namanya.. dh kwin dgn omputih ingt cerdik lah sikit.. rupanya bebal.. stakat tak tag pon bising.. dh mention nama kira oklah.. lainlah kalau tulis ajai jer tnpa nama sheolss..
Quote Ladybird910 10-2-2020 01:42 PM
Bkn xde adab..dorg KELIRU kowt..nk jemput kak nuqhul p ajl ka dak..tu jaa
Quote Suchi 10-2-2020 01:44 PM
Pakat sentap belaka dah
Quote RatuDunia94 10-2-2020 01:45 PM
Kadang benda2 mcm ni x perlu sheols nk bising2.. tv3 pon x bg statement apa2. Dr org x tau dia sendiri buka cerita bg org tau.. pastu bila org membawang pasal dia bising plak.
Quote belilies 10-2-2020 01:48 PM
Kau yg bodo. Susah sangat ke nak fikir org maybe lupa nak tag nama kau. Benda tu banyak kemungkinan. Bukannya deyols ada black white pun invite kau. Lagi satu, benda tu tak jadi, lagilah kau nampak salah di situ. View dari aku, nurul wahab nampak meroyan.
Quote chikumanis 10-2-2020 01:48 PM
bukan ke video ni katanya mcm ada sikit2 soft porn?

#metanyaje
Quote cikperiukkera 10-2-2020 01:52 PM
Penting ke kau utk ajl 34 ni ?!!!
Quote diggerr 10-2-2020 01:57 PM
Merempan lebih
Quote imransulaiman 10-2-2020 02:10 PM
aleesyasofia replied at 10-2-2020 01:35 PM
itulah.. bengong namanya.. dh kwin dgn omputih ingt cerdik lah sikit.. rupanya bebal.. stakat tak  ...

Hahaha! Kadang-kadang mereka sangat lawak!

Gila followers kot? Hihi
Quote LembingDayanti 10-2-2020 02:10 PM
kesian dia ni merempan tak abis abis. dah la nampak busuk. kesian artis malaysia yg pakat kawin mat saleh semua nya terkawin dgn mat salleh takdak duit keja besa lalu stress mcm nourul ni semua benda dia nak sakit hati nohh?

Lihat semua komen(211)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107067s Gzip On
To Top