Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Fasha Dan Aidil, Pasangan Pipit Sama Pipit Baru Padan"

10-2-2020 01:03 PM|Oleh: Saiful| Komen: 85

Bukan semua orang senang dengan kebahagiaan orang lain. Sama macam Fasha Sandha bila ada sahaja yang suka menyindir dan meninggalkan komen negatif di Instagram.

Baru-baru ini ada pengguna Instagram yang menggunakan nama sebagai Datin Aliah Mohd Nor menyifatkan Fasha dan suaminya, Aidil Aziz sangat secocok dan disamakan dengan pipit.

Kredit foto: IG
Ia membawa maksud orang yang tidak mempunyai pangkat dan darjat.

Kredit foto: IG Via mStar Online
Tidak melatah dengan komen tersebut, Fasha membalasnya dengan cara baik.

Aktres jelita ini meminta individu terbabit supaya tidak membandingkan taraf seseorang.



"Tak perlu cakap pipit ke enggang. Kita manusia sama sahaja. Nanti datin masuk kubur pun tak bawa title datin tu," tulisnya.

Aidil pula membalas dengan menulis, "Alang-alang nak fake, letak sekali Hajah, Doktor, Datin Aliah."


Alahai, macam-macam. Semoga Fasha sentiasa berbhagia bersama suami dan anak-anak tersayang. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 85
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Nabil Mahir Kena Marah Dengan Ayda Jebat, Meleleh-Leleh Air Mata Menangis

Komen Terbaru

Quote annabellaruz2 18-2-2020 04:54 PM
fossil replied at 18-2-2020 05:39 PM
tahniah fasha...senang dia mengandung ya...dah 2 kali gugur rupanya dgn aidil ni..

semoga selamat ...

waaahhh...mesti aidil dan fasha teruja baby girl.
Iols x sabar nak tgk baby dorg ni.
mesti comel kuasa 2.


Lain-lain Komen

Quote Themilo 10-2-2020 01:10 PM
aik, sentap pulekkkkk.. takde sapa pun buat perbandingan, orang tu bagi perumpamaan jaaa.. since sheols mengandung, mungkin hormon tak berapa stabil.

@Kurex sila bagi markah penampilan aidil ni.
Quote KIM.K 10-2-2020 01:23 PM
Apo cel*ko mak datin ni. Jeles tengok fasha bahagia ko?
Mana ko tau rezeki laki orang. Yang penting rajin keje & tak depression
Quote wannoorazlina 10-2-2020 01:28 PM
kenapa manusia semakin kejam?
org tu elok ja duduk laki bini..
ditojahnya dgn perumpamaan gitu..
haishhh
Quote minguk 10-2-2020 01:30 PM
aidil pun sama naik marah datin... haha
Quote Kurex 10-2-2020 01:30 PM
Themilo replied at 10-2-2020 01:10 PM
aik, sentap pulekkkkk.. takde sapa pun buat perbandingan, orang tu bagi perumpamaan jaaa.. since she ...


takde gambar half naked aidil ke? baru boleh bagi markah
Quote rosa_canina 10-2-2020 01:36 PM
perlu ke komen mcm tu..  

konon2 title datin tu dah 'enggang' sgt la kot...hmmm
Quote September14 10-2-2020 01:38 PM
Datin ni pun sbuk nk mbawang.. datin murahan mna yg kepochi sgt ni...
Quote RatuDunia94 10-2-2020 01:40 PM
Alah komen picisan netizen mcm tu pon buka benang.
Quote Mulotkoyak 10-2-2020 01:50 PM
Sibuk nk jd binatang kome ni...elok jd manusia nk jd binatang. Sian burung-burungku jd mangsa.
Quote anishmn 10-2-2020 01:56 PM


xsilap datin tuh datin bff farah bedozerrr tuh...datin laki dia hat bisnes judi ke hape ntah yg haromm tuh....rasenyeee lahhh...

datin pprt yg belanja branded item bagai tiadaa hari esok..sbbnye duit tok laki xle letak dlm bankkk...ha gitew...
Quote diggerr 10-2-2020 01:57 PM
Quote bondeh 10-2-2020 02:21 PM
meolls view ig Datin nih, one of her follower kawan meolls... kawan meolls ittew auntienya bff ND... soooo......

*meolls taknak speku apa2 since dlm meletop top meolls suka tgk episode ND & FS...
Quote abadi84 10-2-2020 02:22 PM
Heyy...my future hasben is somebody hokeyy..

Jodoh marhaen jugak yg mmbahagiakannya

Hala fasha chill sudah..
Klu ai, ai nganjing iye kan saja
Quote RumiMenari 10-2-2020 02:24 PM
Semoga dapat zuriat yg soleh & solehah...bahagia dunia akhirat
Quote puanbintang 10-2-2020 02:24 PM
datin tu pun, dah tak de keja lain gamaknya..
Quote husna_amal 10-2-2020 02:26 PM
haha. kena komen sedas dua dari fasha.
Quote keknaih 10-2-2020 02:34 PM
alahai datin.. presiden kelab bawang ke?
Quote August 10-2-2020 03:03 PM
Enggang berupa biawak banyak sekarang
Quote menjad 10-2-2020 03:25 PM
Taraf pipit pun tpi ensem bergetah... Datin ado

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095473s Gzip On
To Top