Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Terlajak Yakin Lagu Sedap Dan Suara Merdu, Aliff Syukri Terkilan Tak Diangkat Ke AJL

10-2-2020 12:12 PM|Oleh: LilRose| Komen: 50

Usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri terkilan apabila satu pun lagunya tidak tercalon ke pentas berprestij Anugerah Juara Lagu (AJL).


Kredit foto: IG

Dengan yakin, Aliff mengakui suaranya tidak perlu dipertikaikan lagi.

"Kalau tidak, takkanlah abang telah mengeluarkan lebih dari lima lagu. Apa salah abang?" tulisnya di Instagram.

Menerusi video yang dimuat naik, Aliff juga mempersoalkan mengapa lagunya tidak diangkat ke AJL sedangkan sudah bermaca genre lagu dikeluarkannya.



Postingnya itu umpama menggeletek hati orang ramai termasuk turut mendapat perhatian pelakon Aeril Zafrel dan Baby Shima.

Pun begitu, ramai yang percaya bahawa Aeril hanya menyindir penyanyi terbabit.


Kredit foto: IG

Manakala, komen daripada Baby Shima pula mencetuskan kemarahan Aliff yang terasa seolah-olah dihina.


Kredit foto: IG

Aduhai, yakinnya Aliff suaranya layak diangkat ke peringkat lebih tinggi. Layak ke? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
1
0
1
Komen: 50
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Fasha Dan Aidil, Pasangan Pipit Sama Pipit Baru Padan"

Komen Terbaru

Quote balakkampung 14-2-2020 10:40 AM
dotokkkkkk...sini nak ajar...kalau datok nak sangat menang...apa kata dato buat satu award sendiri...calonkan seramai mungkin artis...tapi pemenang nya set siap2 adalah dato.....aliff in wonderland...agithewwww...

Lain-lain Komen

Quote Kenabertaubat 10-2-2020 12:32 PM
Yakinnya kamuuuu..
Quote eye_of_ophelia 10-2-2020 12:36 PM
Baby shima komen elok2 pun dimaki . Apa ke bodoh
Quote helicornia 10-2-2020 12:37 PM
jgn dilayan la.benda mcm ni pun bole jadi bahan berita ke?
Quote RatuDunia94 10-2-2020 12:40 PM
Attention seekers. Demi sesuap marketing. Asal benda tgh trending dia pon sibuk nak menumpang limelight.. ko ingat dia betul2 yakin ke suara heshe sedap? Lbh kpd nk troll netizen jah..
Quote chicozinn 10-2-2020 12:48 PM
edit suara padahal suara macam nobita???ko jangan tokliponen kang kena banned ngan pakatan sebab kaitkan nama dengan nobita titik perpuluhan..hehehhee
Quote papadomku 10-2-2020 12:58 PM
Sian baby shima tetiba kena sembur. Padahal aku rasa komen dia ok je
Quote PintuKayu 10-2-2020 01:05 PM
Eloklah sama2 mental 2 org tu, elok kahwin je hmmmm ytjt
Quote Kurex 10-2-2020 02:02 PM
test test..  tasted la bapok oiiiiii
Quote husna_amal 10-2-2020 02:21 PM
abg terlajak laris ni saje je menyelit cari publisiti dengan sensasi murahan. Cara mudah untuk selalu ada story dalam media. Attention seeker je dia ni.
Quote meow_tompok 10-2-2020 02:33 PM
mula2 tunjuk spender, lepast tu tunjuk body...mohon bukan gayah lemari

Quote Afifi82 10-2-2020 02:47 PM
Serius la meroyan again? Aritu lapar anugerah meletup & now AJL plak? Wkwkkkwwkk
Quote MadameOnion 10-2-2020 02:53 PM
attention seeker..mohon netijen boikot bisnes dia ni dgn sajat..ikon eljibiti
Quote OsHiN_hOnEy 10-2-2020 02:56 PM
meow_tompok replied at 10-2-2020 02:33 PM
mula2 tunjuk spender, lepast tu tunjuk body...mohon bukan gayah lemari

bamjat tu lar alter ego dia
menzahirkan apa yg dia nak
dia tak taste pun kat tinshit
kalo bonda dia meninggal
esok terus dia lompat keluar closet
dgn segala rupaul drag dia
Quote sharlenetexas 10-2-2020 02:58 PM
Yang ni pun sibuk nak enteprem
Quote mizruncing 10-2-2020 03:17 PM
sedap ke?? klu sedap pn kualiti hauk tak guna jgk. sedangkan wany hasrita, siti nordiana, ara pn tak lepas masuk AJL dia plak lebih2 over
Quote diggerr 10-2-2020 04:01 PM
Quote 234126 10-2-2020 04:12 PM
Kesian kat wife tok alip ni. kesian kat anak2 dia jugak. Kesian jugak kat babyshima dia tanya elok je mungkin label (syarikat yang terbitkan album) tak hantar borang pencalonan ke ajl tapi kena sembur pulak hahahaa
Quote Sazida 10-2-2020 04:29 PM
Aku tgh bygkan muka dia komen  kt baby shima tu. Mesti dgn gaya pondan dia tu tunjuk2 kt kamera.
Quote addved 10-2-2020 04:41 PM
Dia ni saja cari bahan, kesian dengan orang macam ni selalu nak attention.

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106833s Gzip On
To Top