Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Cium Tangan Isteri Depan Pentas, Persembahan Hafiz Suip Buat Peminat Cair

10-2-2020 10:50 AM|Oleh: hafiz.ahmad| Komen: 110

Anugerah Juara Lagu ke-34 (AJL34) baru sahaja melabuhkan tirai dan Naim Daniel berjaya merangkul anugerah juara dengan lagu Sumpah yang dibawanya. 

Namun, ada perkara lain yang menjadi perhatian untuk AJL edisi kali ini, tidak lain tidak bukan adalah persembahan Hafiz Suip.



Tidak dinafikan, lagu Kisah Cinta Kita memang indah dari aspek lirik dan melodinya. Ditambah pula dinyanyi oleh penyanyi yang bersuara lunak, Hafiz Suip. Semalam, Hafiz membuat kejutan dengan menyanyikan lagu indah ini untuk isterinya yang sedang hamil.


"Kan ku cerita pada dunia, yang kau telah pun menjadi milikku buat selamanya"



Bibit indah lirik itu dinyanyikan Hafiz sambil mencium tangan isterinya. Saat indah ini membuatkan seluruh penonton di stadium mahupun di rumah tersentuh dengan persembahannya yang begitu manis dan menyentuh hati.



Tidak mengejutkan, persembahan Hafiz dengan lagu Kisah Cita Kita berjaya merangkul dua anugerah iaitu Anugerah Persembahan Terbaik dan Anugerah Vokal terbaik, mengalahkan Ernie Zakri yang menjadi pilihan peminat.




Buat anda yang masih tidak mempunyai pasangan, jangan rasa sendu pula dengan persembahan ini! - CARI

Video penuh:


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 110
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Ia Simbol Hati Yang Terluka" - Respons Aina Abdul Persembahan Berdarah Dikritik

Komen Terbaru

Quote virgo19 12-2-2020 08:55 AM
Memang sweet.. Hafiz nampak mcm suami yg baik, menghargai isteri, walaupun nampak agak kebudak2an. Si isteri pulak nampak lembut dan cool je, takde melebih2 gedik, dah la cantik.. dikala malaysia sedang dilanda berbondong kes suami2 yg curang, memang kena la hafiz bawak konsep sebegini..

Lain-lain Komen

Quote tipah89 10-2-2020 10:54 AM
ok sweet tu sweet la..vokal xdinafikan dia mmg power. tapi persembahan terbaik? hazama deserve better. Cool gila.
Quote Kurex 10-2-2020 10:55 AM
boleh tak cerita semua sekali pasal ajl dalam satu benang????? dah macam benang putri balqish dah, tumbuh satu2
Quote fish 10-2-2020 10:59 AM
cair la, dah bininya pun lawa
cuba kalau sendu di aidilfitri
Quote bondeh 10-2-2020 11:07 AM
tipah89 replied at 10-2-2020 10:54 AM
ok sweet tu sweet la..vokal xdinafikan dia mmg power. tapi persembahan terbaik? hazama deserve bette ...

yessss.... lagu Hazama tuh sedih lirik dia...Tam kannn yg buat...
Quote lazim 10-2-2020 11:10 AM
Bini preggu tp helok je kurus. Perut je uncet.. lawo btl. Sbb bini helok layak la bt gini. Klu bini tong drum xbrpa nk.jf sweet
Quote lil_honey 10-2-2020 11:12 AM
orang single and bitter like me can't relate.
Quote irapie 10-2-2020 11:24 AM
x yah persembahan fancy pun..telan kos ribu2.. hahahah this one sweet moment and sentuh hati semua orang bole menang persembahan terbaik..tahniah!
Quote kaseh80 10-2-2020 11:26 AM
True feelings that comes from the heart

Congrats hafiz
Quote September14 10-2-2020 11:27 AM
Last2 sang juara org x perkatakan pun.... tp mmg sendu pun psembhan vocal naim lpstu mnyampah tgk reaksi dia masa menang tu...
Quote BicaraHatiku 10-2-2020 11:28 AM
Apa hal rambut Hafiz mcm Datuk David Arumugam...sape stylist ko
Quote fish 10-2-2020 11:30 AM
tp diorg ni mmg sweet
nampak in love sgt mcm baru bercinta walau anak dah nak masuk 2
Quote tipah89 10-2-2020 11:31 AM
bondeh replied at 10-2-2020 11:07 AM
yessss.... lagu Hazama tuh sedih lirik dia...Tam kannn yg buat...

Ha a.. persembahan pun best, dia bawak jungle naik ataih pentas, cool ehhh.. pastu nyanyi rilek siap baring... aku still xle brain nape apis soeb menang persmbahan terbaik.

Quote MadameOnion 10-2-2020 11:32 AM
herman tino betui muka hafiz ni..memang sebijik fotostat
Quote bondeh 10-2-2020 11:34 AM
tipah89 replied at 10-2-2020 11:31 AM
Ha a.. persembahan pun best, dia bawak jungle naik ataih pentas, cool ehhh.. pastu nyanyi rilek si ...

anak emas tbtigasuku kannn... kat youtube tv3 semua bengang Hazama tak pernah menang... tiap tahun masuk... siap leh tarik lagihhh
Quote boboiyot 10-2-2020 11:34 AM
Biasanya yang menang bukan sbb effort, gempak, aksi macam2 tapi yang orang senang ingat kut.....dan menyenangkan mata memandang....
Quote amyza 10-2-2020 11:36 AM
Vokal artis lelaki best2. Hazama, hafiz, bob
Quote Rogue98 10-2-2020 11:37 AM
Mmg sweet lah... Lagu tu honest n simple. Yang lain tu props bersepah atas stage, semak n suara penyanyi terjerit2. Pening aku tgk siap ada planet, bulan, hantu, bunuh diri lah... ntah apa2 benda yg keluar...
Quote nad014 10-2-2020 11:40 AM
cantik kan isteri dia...
Quote hzln 10-2-2020 11:42 AM
Sbb hapis mmg la sweeeet, dah laki bini cool2 saja, takde apa kontroversi
Cer tajul dgn bini rempit acah blonde feeling laki mega star semua akaun media sosial laki dia nak control tu yg buat persembahan gitu
Habih tadah baldi kut korang muntahhhhh...ehhh mcm ko sorang ada binik...blah lah

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091898s Gzip On
To Top