Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Nak Masak Ke, Sambung Kejap Lagi?" - Kak Lina Malu Dicium Suami Depan Kamera

9-2-2020 10:09 AM|Oleh: hafiz.ahmad | Komen: 184

Populariti Elly Mazlein, atau panggilan mesranya, Kak Lina Pom Pom terus meningkat naik selepas drama Kampung People lakonan beliau mendapat sambutan yang sangat menggalakkan daripada peminat. 

Lebih indah, Kak Lina baru sahaja mendirikan rumah tangga baru-baru ini, tahniah buat beliau!


Sumber Gambar: Ilumminasi

Buat peminat Elly, pasti anda tahu beliau sering berkongsikan kisah hidupnya dalam Youtube Channel 'Dunia Elly Mazlein'. 

Baru-baru ini, dia ada memuat naik video yang menunjukkan beliau sedang memasak Ketam Masak Lemak. Namun, lain pula yang terjadi di dalam video itu.



"Masak apa Ma"

"Ni nak masak ke, ataupun nak sambung sekejap lagi"



Sedang Elly Mazlein memasak, suaminya tiba-tiba masuk ke dapur dan mencium belakang lehernya. Terkejut dengan apa yang terjadi, Elly Mazlein terlihat seperti tersipu-sipu malu dan bergurau untuk berhenti memasak untuk mengikut suaminya. Sweet betul!


"Suami kita la dekat belakang tu, siap berkain pelikat"



Semoga Elly dikurniakan perkahwinan yang berkat dan bahagia bersama suami tercinta. Buat anda yang mahu tonton video penuh Elly Mazlein, boleh tonton di bawah ini. - CARI

Video penuh: 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
6
Bosan
3
0
0
Komen: 183
Komen

Previous : "Semoga Kehidupanmu Beri Manfaat Kepada Orang Lain" - PU Abu Kongsi Foto Anak Kedua

Next       : Fynn Jamal Sekali Lagi Buat Hal, Kali Ni Jawab Kasar Pada DM Remaja Bermasalah

Komen Terbaru

Quote zainabon 17-2-2020 07:09 PM
Ntah nape org rasa dia ni gedik. Aku rasa cam lawak je. Ke korg tak paham penyampaian lawak kepom nih. Haagitcchew

Lain-lain Komen

Quote makadek 9-2-2020 10:13 AM
Comelnyaaaa ..lembut je tone suara
Quote kibodwatriuh 9-2-2020 10:16 AM
tak boleh dinafikan, memang upgrade terus daripada bekas suami hampas sheols dulu. Kasian pencaras, dapat serdak jah sebenarnya.
Quote KIM.K 9-2-2020 10:23 AM
Aku suke gedik acah2 mental ni. Sekadar buat lucu
Quote sarah82 9-2-2020 10:30 AM
Aku suka kak lina ni sebab gedik dia comel..
Quote kiah_mai_pulak 9-2-2020 10:36 AM
dah tu kita nk kena gelabah tetek ke tak ni??? olololoooo
Quote Ina8895 9-2-2020 10:39 AM
Kisah dia ni ada menyumbang kepada keamanan dunia ke?
Quote kibodwatriuh 9-2-2020 10:51 AM
Ina8895 replied at 9-2-2020 10:39 AM
Kisah dia ni ada menyumbang kepada keamanan dunia ke?

salah tempat diknon kalau nak cari berita keamanan donia kat sini.
Quote bambimo 9-2-2020 10:54 AM
Pas kena kiss tu nmpak la in character mona dia dlm kmpung people
Quote Kancilkering 9-2-2020 10:56 AM
you deserve to be happy...moga cepat dpt baby
Quote prettyuglybabe 9-2-2020 11:00 AM
jangan menunjuk-nunjuk sangat..
kang ada yang teringin nak caras nanti..
dah banyak contoh kejadiankan..
Quote Megikari 9-2-2020 11:01 AM
Awww sweetnya. Dah kenapa aku pulak yg tersengih2 sensorang nengok vid dia ni
Quote MissLana 9-2-2020 11:06 AM
hahahahhaha cutenyaaa, iols suka laa deols niii. nak jgk bf cekguuuuu
Quote Puteri19 9-2-2020 11:22 AM
Hahaha shomelll..
Quote Kurex 9-2-2020 11:23 AM
yela yela.. pape je la
Quote Madel 9-2-2020 11:31 AM
Sikit2 cukup la acik
Lama2 nnti netizen meluat pulak

Tauu tengah bahagia
Quote slyfynx 9-2-2020 11:32 AM
Adui la.
Mmmg dah xde modal ke.
Cukup2 la gosip dari post n komen IG.
Grow up la.
Mende mcm ni x membangunkan ape2 pun
Quote kibodwatriuh 9-2-2020 11:36 AM
Yup, tapi ni pun baru-baru lagi kak pompom, masih fasa kentut pun wangi semerbak

Tak perlu sokmo nak tunjuk kot

Entah-entah hampas juga sebenarnya (simpanglah khueen)
Quote beta_carotene 9-2-2020 11:44 AM
kiah_mai_pulak replied at 9-2-2020 09:36 AM
dah tu kita nk kena gelabah tetek ke tak ni??? olololoooo

slim tetek uols sbb asyik menggelabah jah gitu
Quote missbigrockstar 9-2-2020 11:50 AM
Geli pula aku tgk

Lihat semua komen(184)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096267s Gzip On
To Top