Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Alhamdulillah Rambut Kita Sama" - Zizan Samakan Gaya Rambut Dengan Ameera Khan

8-2-2020 10:25 AM|Oleh: rikuren| Komen: 85

Kredit Foto: Instagram Zizan Razak & Instagram Ameera Khan

Selepas beberapa lama menyepikan diri dari laman Instagram, Ameera Khan kini kembali menjadi perhatian apabila kembali aktif.

Posting pertama Ameera Khan di IG meraih perhatian ramai termasuklah pelawak Zizan Razak yang turut meninggalkan komen mengusik.



Kredit foto: Instagram Ameera Khan

Tak terhenti di situ, Zizan Razak menerusi Instagram miliknya sempat juga berkongsikan foto sama dengan gambar lamanya sekali.

“Alhamdulillah rambut kita sama…”



Posting Zizan itu membuatkan Ameera Khan turut gelak besar.

Kredit foto: Instagram Zizan Razak

Perkongsian kedua-dua selebriti ini membuatkan ramai terhibur selain menerima ribuan tanda suka daripada peminat dan pengikut masing-masing.

Ada-ada je Zizan ni. Cubaan 'jual minyak' ke tu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 85
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Safiey Illias Buat Lesung Pipit Tiruan, Apa Jadi Dengan Janji Nak Taubat?

Komen Terbaru

Quote gideoncross 23-2-2020 10:53 PM
adeqo replied at 22-2-2020 07:50 PM
nakagawa taishi punn ensemm uolss..

dia punn berlakon dari kecikk.. cube ko tgok cite ‘Iam Mi ...

Series ni ada brapa episodes eh?

Lain-lain Komen

Quote doubleA 8-2-2020 10:28 AM
Apa yg kelako nya?
Quote dudaberhias 8-2-2020 10:29 AM
entah apa yang kelakonya kopok losong ni
nak tackle kylie jenner pulak la tu....
Quote Ferr_Remy 8-2-2020 10:35 AM
Kelakar nak mampuih smpai news worthy... Kah3 ni la Malaysia ku.
Quote cmf_premierleag 8-2-2020 10:36 AM
zizang nk tekel littlemisskelllyng??
look look look at yourself zizang
look look at herself ....jauh beza dgn ko
again, look look look smpi abg jamil mampos
Quote EvieWanKenobi 8-2-2020 10:37 AM
so apa beritanya? pasal rambut?
Quote slyfynx 8-2-2020 10:51 AM
Makin hari makin penuh berita IG kt BODGOS ni.
Komen netizen, komen artis.
Bodo la
Quote Anne.W 8-2-2020 10:56 AM
Euwwww...what is he talking about~
Quote MsKathryn 8-2-2020 10:56 AM
Zizang nk try ngorat le tu
Quote balakkampung 8-2-2020 11:04 AM
dah tu...apa lagi..kawin la berdua...
Quote RumiMenari 8-2-2020 11:11 AM
Sesungguhnya sejarah telah membuktikan sesiapa yg couple dgn zizang akan end up berkahwin dgn kerabat raja.. so Lemak sila ambil peluang ni.. bakalan disambar kerabat nnt..

Quote sigur/ros 8-2-2020 11:11 AM
ya tuhan..... sampahnya berita ni.
Quote kaseh80 8-2-2020 11:14 AM
Ni satu lagi
Sendunya
Quote dudaberhias 8-2-2020 11:16 AM
tengok gambar lama zizan tu terus menopos akak...
apakan pulak gambar baru...
Quote cikperiukkera 8-2-2020 11:16 AM
dudaberhias replied at 8-2-2020 10:29 AM
entah apa yang kelakonya kopok losong ni
nak tackle kylie jenner pulak la tu....

Hahahaaaaa....kylie jennn terus chuols bagi !
Quote olezzeli17 8-2-2020 11:28 AM
Tp bila Zizan up gambar cenggitu, terus sebiji dgn set2 kaum ayah LMK.. Hahaha..
Quote sok_suci 8-2-2020 11:41 AM
Zizan antara retis yg ske post merapu
Quote kiah_mai_pulak 8-2-2020 11:51 AM
dah tu kita nk kena gelabah tetek ke tak ni??
Quote BicaraHatiku 8-2-2020 12:02 PM
kiah_mai_pulak replied at 8-2-2020 11:51 AM
dah tu kita nk kena gelabah tetek ke tak ni??

kan...
Quote barfi 8-2-2020 12:03 PM
Lahai zizan ni dengan budak kecik pun kau taste ya.. gatal bebeno.. kau tu dah tua

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.172838s Gzip On
To Top