Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"See My Level. P*****k," Gaya Cik B Meniru Azwan Ali Trending Di Twitter

7-2-2020 12:10 PM| Komen: 97



Trending nombor 1 di Twitter, video pendek dari Cik B, anak Datuk Seri Vida mengajuk gaya Diva Azwan Ali.

Nampaknya pergaduhan antara kedua-dua pihak ini tidak terhenti lagi apabila Cik B membuat video balas. Menariknya, video tersebut bukanlah menjawab tohmahan daripada Azwan Ali tetapi lebih kepada mengajuk gaya percakapan dan penampilan Azwan sendiri.

twitter

Ianya mendapat sambutan hebat daripada warganet yang turut menyokong perbuatannya itu.


Dengan menjadikan koleksi beg Louis Vuitton sebagai tumpuan utama, Cik B yang memakai cincin besar mencarut serta memuji diri sendiri seolah-olah meniru gaya AA. Tidak dapat dipastikan suara siapa yang digunakan, mungkin suara yang telah disunting atau sesiapa sahaja.

"See my level, see my level. Beg LV, semua LV, p*****k, b***h, see my level"


Di bawah post tersebut, Cik B sempat mempromosi supaya audien mengundinya untuk Anugerah Influencer Meletop.

b

Manakala warganet pula seronok membalas ciapan tersebut sambil menyokong tindak balas Cik B. Sementelah lagi melihat himpunan segala barangan peribadi Cik B adalah dari jenama mewah tersebut pastinya mengguris pihak tertentu.


twitter
Jadi, bila nak habis drama ni? Atau sekurang-kurangnya ia boleh mengisi lopong-lopong cerita yang dimonopoli Sajat ketika ini.- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 97
Komen

Previous : "Tak Marah, Bagitau" - Pecah Perut Bila Sharifah Shahirah Buat Tutorial Guna Tandas

Next       : "Nak Tunggu Berubah, Tak Pergilah Jawabnya" PA Sajat Dedah Dah Bayar Dam, Kaunseling Di Tanah Suci

Komen Terbaru

Quote September14 10-2-2020 06:09 PM
Bkn td buat pc nk sman malu ke?

Lain-lain Komen

Quote ezacbee 7-2-2020 12:12 PM
Sebijik lak
Quote kucingitam 7-2-2020 12:27 PM
so yang sokong cik b ni menggalakkan budak kecik mencarut ke macamana ni?
Quote annadonna 7-2-2020 12:29 PM
hmmm eloklah tu
Quote Boomibulat 7-2-2020 12:34 PM
Calon Influencer..
Quote Skuau 7-2-2020 12:35 PM
kucingitam replied at 7-2-2020 12:27 PM
so yang sokong cik b ni menggalakkan budak kecik mencarut ke macamana ni?

"see my level2"-BBNU.....
Quote Sachacha 7-2-2020 12:41 PM
Anak lelaki vida lebih tenang
Quote September14 7-2-2020 12:43 PM
Gila glemer jgk mcm bidah
Quote bellaamsar 7-2-2020 12:44 PM
Toksah la mencarut2 cik b
Quote AshkieLa 7-2-2020 12:47 PM
tak suka diva AA..
tapi kalau budak kecik biadap dengan orang tua ni.. lagi nampak huduh.
Quote blekkep 7-2-2020 12:50 PM
depa mmg dh brpakat nk naikkan rating masing2
Quote Lavender_Violet 7-2-2020 12:57 PM
Sorry...tak mengikuti drama diorang berdua ni. Knp dgn theyols? Gaduh pasal siapa ada lebih banyak beg LV ke? Tapi tu elok jer bergambar berdua tu?

Cik B influencer?? Influencer dari segi apa tu? Setakat didedahkan dlm dunia glamer dek maknya, business semua mak siapkan sheols cuma jalan kan aje...boleh dijadikan influencer ke?
Quote immaryjane 7-2-2020 01:11 PM
LMK anok tino mamatini, adik tino jahlop,
Cik B ni membuktikan, tak perlu lawa, sexy, half naked utk bdk2 remaja suka yach!
Komen dh beratus, 1 vid kdg2 cecah 500k view
LMK whooooooooo
Smlm baru tgok ig dia, ya ampun ramai peminat betul bdk ni. I is curios
Quote lizaluvliz 7-2-2020 01:16 PM
senang betul ye nk jd influencer jaman now
Quote KIM.K 7-2-2020 01:21 PM
blekkep replied at 7-2-2020 12:50 PM
depa mmg dh brpakat nk naikkan rating masing2

Ye betul..beefing
Quote kiah_mai_pulak 7-2-2020 01:36 PM
dh tu kita nk kena mgelabah tetek ke tak ni?
Quote JiEunTak 7-2-2020 01:38 PM
ini lah level azwanaa....
dibalas oleh budak2.....

pathetic much.
Quote syamzana 7-2-2020 01:54 PM
dah nape nak ikut peel org tua maki2 gitu?
Quote newyork 7-2-2020 02:01 PM
Hahahahhaa funny. Tp aduh mencarut pulerkss
Quote sharlenetexas 7-2-2020 02:09 PM
Tak sekolah ke dikkk?

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082679s Gzip On
To Top