Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kalau Bersedia Jadi Bapa Segera, Masuklah Meminang," -Rita Rudaini

7-2-2020 11:36 AM|Oleh: Saiful| Komen: 53

Dah tujuh tahun rupanya Rita Rudaini hidup menjanda.

Ramai yang menganggap hidup Rita sunyi kerana ketiadaan suami di sisi namun menurutnya dia reda.

Foto: IG Rita Rudaini
???Saya biasa saja. Mungkin sebab sudah terlalu lama solo, jadi perasaan itu lebih tenang bersendiri. Lagipun, saya ada dua anak yang sentiasa menemani dan menceriakan hari-hari saya.

???Biarlah tumpuan saya pada mereka dulu. Mereka pun semakin membesar. Banyak lagi perkara dan keperluan penting untuk mereka. Saya kena terus kuat untuk mereka,??? katanya kepada Harian Metro.


Tambah aktres jelita ini lagi anak-anaknya Airit Rayyan Rizqin, 11, dan Airit Rafqa Arjuna, 9, juga dah tak bertanya tentang perkara tersebut memandangkan sudah biasa hidup bertiga.

???Kalau ada lelaki yang bersedia menjadi bapa segera pada anak-anak saya, masuklah meminang.???



Rita juga menegaskan kasih sayang sejati adalah antara anak dan ibu.

"Allah yang merancang semuanya dan saya menurut setiap perjalanan yang diatur-Nya dengan reda. Saya sudah bahagia dengan apa yang Dia berikan sekarang."

Semoga ada jodoh buat Rita satu hari nanti. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 53
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Safiey Illias Buat Lesung Pipit Tiruan, Apa Jadi Dengan Janji Nak Taubat?

Komen Terbaru

Quote GegarVaganja 17-2-2020 10:36 PM
Sis, Ganja rela je jadi bapa segera.
Yang tak rela menjadi laki segera kepada bini mulut macam kau RitRud.

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 7-2-2020 11:37 AM
Teringin nk mcam kepompom la tu.
Quote Y-Nots! 7-2-2020 11:40 AM
Aduhai dia ni..
Quote Boomibulat 7-2-2020 11:43 AM
Nak mak je anak tak mau..blh tak..?
Quote wannoorazlina 7-2-2020 11:43 AM
tak pola..
kali ni aku rasa kesian kat dia..
sbb dia tak meroyan gila babi pasal ex laki beliau..
bagi la dia peluang utk hidup berdua..
mungkin kalau ada jodoh yg baru, boleh ajar dia sikit dan buat dia turunkan ego dia sikit..
setiap org ada perasaan ingin disayangi dan menyayangi..
Quote EvieWanKenobi 7-2-2020 11:49 AM
first sekali hang kena repair mulut hang..
Quote Duta lover 7-2-2020 11:53 AM
Issey tu aman aman je kawen ibu tunggal.
Bukan satu..tapi 3 anak tiri dia.
Biasanya lelaki ni lebih bersifat terbuka nak terima anak tiri berbanding perempuan yang susah nak terima anak tiri..
In fact bukan dgn anak tiri je. jarang kita dgr luahan hati menantu lelaki yg keluh kesah dgn mertua. Hahaha..
Sifat semula jadi lelaki kan chill jenis sempoi tak fikir banyak.

Cuma sebagai ibu..kita la yg banyak fikir. Boleh ke anak adapt dgn bapa tiri...abby abadi tu ok je pun..
Quote AshkieLa 7-2-2020 12:06 PM
Edited by AshkieLa at 7-2-2020 12:50 PM
Duta lover replied at 7-2-2020 11:53 AM
Issey tu aman aman je kawen ibu tunggal.
Bukan satu..tapi 3 anak tiri dia.
Biasanya lelaki ni leb ...

Jep pun elok je dengan sari.. walaupun tak berkenan dgn RR ni,
meols doakan dia bertemu jodoh yg baik2 yg dapat merubah diri menjadi lebih baik...
Quote edoraixora 7-2-2020 12:18 PM
anak2 dah besar, dah tak berkepit sangat ngan dia
of course ada masa dia terasa kesunyian
semoga beliau bertemu jodoh yg baik
Quote husna_amal 7-2-2020 12:28 PM
Kak Rita dah bagi green light tu. Berkerumun lah lelaki2 diluar sana pm kat ig dia.
Quote annadonna 7-2-2020 12:32 PM
ada je lelaki suka kat dia tapi RR skrg lebih berhati hati memilih.
Quote sayang_mulut 7-2-2020 12:49 PM
Rita ni mmg cite die pasal lelaki je ek.. apa product terbaru die..? ada berlakon lagi ke?

kalau yang lelaki si Zizan, dok bercinta sana sini.. tapi tak tau apa product terbaru
Quote Miawlover 7-2-2020 12:59 PM
Pernah nmpk Rita n ank2 kat luar. Mmg cntik dia tnpa makeup. Ank2 yg pimpin tangan dia kiri kanan. Nmpk happy je dia org bertiga.
Quote MisXoXo 7-2-2020 01:34 PM
A ah..nk mcm kak lina kot...sabo rr..ada jodoh u nnti..cuma kalau rendahkan ego sket..memaafkan..bg ja ank2 SAHAJA g jmpa ayahnya..inshaAllah..pasti lg murah rezeki rr .mmg sakit tu ssh nk hilang tp life goes on.rr cantik kan... pasti dgn kerendahan ego tu mencanak2 saham re lps ni
Quote munchkin 7-2-2020 03:30 PM
Amin. Moga bertemu jodoh. Amin
Quote puanbintang 7-2-2020 03:37 PM
semoga dipermudahkan untuk rita
Quote RumiMenari 7-2-2020 03:43 PM
Zaman skrg tak perlu lelaki yg meminang.. kl hang ada berkenan kt sapa2, lelaki tu baik, nampak dia boleh syg u n anak2 & u jugak boleh hormat dia & keluarga dia, okay je kl u masuk meminang dia..... Tp xperlu la canang dlm media "saya yg pinang dia".. sensenyap sudaaaa..
Quote blekkep 7-2-2020 04:12 PM
RumiMenari replied at 7-2-2020 03:43 PM
Zaman skrg tak perlu lelaki yg meminang.. kl hang ada berkenan kt sapa2, lelaki tu baik, nampak dia  ...

Penah dlu tp yg dipinang laki org yg sengkek
Quote biozipstar 7-2-2020 04:13 PM
moga berjodohan dgn org yg baru....
Quote blekkep 7-2-2020 04:15 PM
lagak sheols mcm tgh dilamun cinte...arap2 bkn laki org lg lar garita oiii...ang pon x sggup kene maki teruk ngan bini org tuh kan??

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top