Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Jangan Berangan Nak Pikat Tajul, Akaun IG Pun Isteri 'Pegang'

6-2-2020 11:32 AM|Oleh: Saiful| Komen: 165

Ada gadis yang berangan nak cuba pikat Tajul?

Lupakan sahaja sebab akauan Instagram penyanyi ini pun isterinya, Nurul Shamieza Eddie dah 'pegang'.


Tajul kata isterinya pegang kata laluan dan dapat mengakses akaun media sosialnya.

"Dia ada kata laluan dan dia yang menjaga akaun media sosial saya. Jadi, kalau ada sebarang mesej yang keterlaluan atau tidak kena, dia akan padam.

"Saya pun boleh akses ke akaun media sosialnya. Jadi, kami masing-masing tahu dan bersikap telus dalam hubungan rumah tangga kami," katanya kepada Harian Metro.



Sebelum ini memng ramai yang cuba hantar mesej namun Tajul tidak melayannnya.

"Selepas bergelar suami dan bapa, banyak yang sudah berubah. Tanggungjawab saya buatkan saya nak ada banyak masa dengan isteri dan anak. Kadang-kadang, kalau berada di luar sampai lewat malam, isteri akan ingatkan supaya pulang awal dan sebagainya," tambahnya.

Foto: IG
Baguslah begitu. Tertutup peluang nak curang kan.Semoga berbahagia hingga ke syurga. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
0
1
Komen: 165
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Selagi Ada Yang Nak Dengar, Fattah Amin Akan Terus Menyanyi

Komen Terbaru

Quote shania88 14-2-2020 10:56 AM
Edited by shania88 at 14-2-2020 11:02 AM



SIAPA NAK NGURAT LAKI MAT REMPIT CAM LAKI KAU

KAU JE HADAP

SEBAB APA???

SEBAB KAU PUN SEJENIS PERMPUAN SAMA LEVEL CAM TU

PADAN LA DGN LAKI REMPIT KAU TU

SEKUFUUU




Lain-lain Komen

Quote Bumbu 6-2-2020 11:36 AM
Muka pecah mcm syuib laki siti sarah tu maybe berbaloi la org nak sondol byk duit... Tajul ada apa je???  
Quote MadameOnion 6-2-2020 11:37 AM
eeuwww tak teringin
Quote nanies 6-2-2020 11:39 AM
foundation bini dia tebal sangat!
Quote dudaberhias 6-2-2020 11:39 AM
muka macam kelindan lori je pun... pepondan muka hauk pecah ceret pun belum tentu nak laki ko dik..... berangan sungguh dan insecure sangat orang nak curi laki k.... kau pun tak lawa mana persis minah rempit jah... tu yang insecure sangat kan?
Quote dudaberhias 6-2-2020 11:42 AM
apa kata pasangan ni kalau keluar jalan2... cuba letak tin kosong dekat depan deorang... kot2 la ada yang hulur seringgit dua ringgit....
Quote gujiwa 6-2-2020 11:43 AM
Ok next.. ahahaha
Quote hasniey 6-2-2020 11:43 AM
Kaya ke? Kalau kaya logik jgk
Quote RumiMenari 6-2-2020 11:47 AM
Bini ko je selera dgn muka rempit bibir birat.. dia ni i xtau lagu apa je drama ke iklan ke..
Quote miszclassique 6-2-2020 11:49 AM
Busuknya {:cryrun{:cryrun
Quote jijilaaa 6-2-2020 11:50 AM
lawa body bini dia
Quote cikatilia 6-2-2020 11:50 AM
huk alo..
ckp mcm wajah suami dia terkacak terhensem duit berkepok2 makan 10 keturunan tak habis.


pak guard nepal opis iols lagi hensem berganda yach

xyah la insecure sgt sis
kalau dia mmg nak cari tino cia lain dia carik gak
aman2 sudah tempek bedak 10 kati.
Quote Themilo 6-2-2020 12:02 PM
sedihnya hidup orang yang nak try si tajol nih. persis rempit yang dipolish beribu kali, tetap jua nampak rempitnya tu.

tak tau la kalau @Kurex bernafsu.
Quote Xim 6-2-2020 12:03 PM
Arwah abg ko lg gojes...tu br masuk akal ramai yg nk caras...tp knowing that sestgh org fetish dgn retis sampai sanggup mncaras maras ni tpakse la pecaye...
Quote weezerfan 6-2-2020 12:04 PM
Kosser. Muka spesis dok kat ldg kelapa sawit sgt
Quote virgo19 6-2-2020 12:05 PM
Ada jela pompuan nak kacau si tajul ni, tapi species minah rempit jela, sama level2 depa jugak
Quote mieymiey 6-2-2020 12:10 PM
Entah-entah si sepol ni yang berangan nak ber'anak ikan'kan si Tajul. Kan sepol kan? Kesian ko, takder chance
Quote Sambalberapi 6-2-2020 12:12 PM
Halah halah.... ada ke selera ngn si tajul ni?? Bini pun gigih menyeksi konon2 nk selevel ngn bini artis lain. Ingat laki ko ni hael husaini ke ?
Quote chicozinn 6-2-2020 12:14 PM
euuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww......muka sropa soeb shahmira ade ke orang nak kacau??yg bini tuhh kemain filter jumpa depan2 srupa neng yindon jahh..kemain nak menyeksi bagai..uwekk
Quote zaziot 6-2-2020 12:16 PM
org2 tu tersend msg kot...anak main hp..xlogik send msg ke ko

Lihat semua komen(165)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top