Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Effort Dia Lagi Banyak Dari You" - Jejaka Cerita Kekasih Minta Putus Di Whatsapp

6-2-2020 10:24 AM Komen: 34
Kredit foto: Google -  Gambar Hiasan

Sakitnya hati bila ditipu kekasih hati. 

Seorang pengguna Twitter memuat naik mesej antara beliau dan kekasihnya yang mengaku mempunyai hubungan dengan lelaki lain tanpa pengetahuannya.

Perempuan itu secara terus terang mengatakan dia sudah tidak mempunyai perasaan sayang terhadapnya lagi dan mengaku dia telah menjalinkan hubungan dengan lelaki lain. 



Menurutnya, mereka telah menjalinkan hubungan kira-kira 7-8 bulan. 

Lalu, dia nekad mahu meninggalkan jejaka tersebut kerana tidak mahu terus menyakiti hati jejaka itu yang terlalu baik untuknya. Cliche betul alasan tu.

Kredit foto: Twitter

Ciapan ini mendapat reaksi pelbagai dari netizen termasuk membetulkan tatabahasa bekas kekasih jejaka tersebut. Sempat lagi netizen.



Kredit foto: Twitter

Tak apa lah bang. Manusia macam ni memang jenis tak puas dengan apa yang dia ada.

Jangan sedih dan carilah pengganti lain. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 34
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote MeghanK 10-2-2020 05:42 PM
to said apa woi..tulis bm mati ke

Lain-lain Komen

Quote Kurex 6-2-2020 10:35 AM
antara 2..

- chat diri sendiri
- nak viral

kalau betul, @Themilo ada sebagai pengganti.. Dia baik, tak nilai rupa dan harta
Quote cikatilia 6-2-2020 10:43 AM
mcm bodo aje nak viral semua benda
apa2pon
bersyukur bro dari terkahwin sejenis slut
Quote AbukRokok 6-2-2020 10:48 AM
moralnya

jgn jadi baik.... nti kne awak terlalu baik utk saya... saya nak yg nakal2 jew

ada peluang paku... gi paku dulu
Quote natrahn 6-2-2020 10:54 AM
Kurex replied at 6-2-2020 10:35 AM
antara 2..

- chat diri sendiri

kalau minat pi tengok kat twitter..hensem juga orangnya
Quote Kurex 6-2-2020 11:13 AM
natrahn replied at 6-2-2020 10:54 AM
kalau minat pi tengok kat twitter..hensem juga orangnya

yeke???? kensel nak bagi themilo

kurex ada, kurex serba serbi sempurna, tak tengok rupa, tak nilai harta.... terima seadanya
Quote rosasen 6-2-2020 11:23 AM
geram beno kalo salah grammar nih...
Quote chaotic_soul 6-2-2020 11:34 AM
cari hat lain la.. ramai lagi...
Quote azimodin 6-2-2020 11:34 AM
Xpe la dik. patah tumbuh hilang berganti. Daripada di tipu kau hidup2 elok la dia dump ko direct gini.
Quote gummiebear 6-2-2020 11:46 AM
Kurex replied at 6-2-2020 11:13 AM
yeke???? kensel nak bagi themilo

kurex ada, kurex serba serbi sempurna, tak tengok rupa, tak ni ...

Hahaha dan2 kensel

Ini masa yang sesuai untuk kurex masuk line
Quote miszclassique 6-2-2020 12:02 PM
natrahn replied at 6-2-2020 10:54 AM
kalau minat pi tengok kat twitter..hensem juga orangnya


Kenapa i tengok macam tak tasty je sis...gigih i belek twitter heols nak tengok muka tapi ada gambar DP je cisss
1HnlxJHi_400x400.jpg
Quote Kurex 6-2-2020 12:03 PM
gummiebear replied at 6-2-2020 11:46 AM
Hahaha dan2 kensel

Ini masa yang sesuai untuk kurex masuk line

nak twider dia
Quote miszclassique 6-2-2020 12:04 PM
Kurex replied at 6-2-2020 12:03 PM
nak twider dia

@shahhhhh7 tapi takdak apa pun gambar dia
Quote Lavender_Violet 6-2-2020 01:16 PM
Masih kanak2 ribena lagi ni....
Dok upload2 whatsapp chat sendiri
Quote Ladybird910 6-2-2020 01:31 PM
Lahhh. 7@8 bln affair n ko xhidu lgsg?mmg kes jrg jmp or kisah hasanah...

Xpyh nk pth hati sgtla k..perempuan blmbk..yg ponen2 pin lg cun dr y ori..solehah,warak n pemurah version pon ade ni.ekeke
Quote gummiebear 6-2-2020 02:16 PM
Kurex replied at 6-2-2020 12:03 PM
nak twider dia

Tak payah la kurex. Tengok gamba atas tu cam tak hensem pun. Dah habis sekolah ke belum tu
Quote Kurex 6-2-2020 02:21 PM
gummiebear replied at 6-2-2020 02:16 PM
Tak payah la kurex. Tengok gamba atas tu cam tak hensem pun. Dah habis sekolah ke belum tu

ni budak2 ni.. jenis mintak duit dekat pondan
Quote Cassieopeia 6-2-2020 02:23 PM
ala muda lg kan...sila cari lain. tp bf baru dia tu pun kemain siap suruh block. esok2 perempuan ni plak buat ko mcm tu br tau
Quote husna_amal 6-2-2020 02:32 PM
Cinta budak2 ke ni? Yang perempuan tu menyempat pasang lebih.
Quote mieymiey 6-2-2020 03:25 PM
BBNU ni masa bahagia, kemain post gambar bercuti berdua. Dah putus, pun nak jugak upload conversation. Bongok tu boleh tak simpan sikit?

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top