Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Macam Baby Boy Je..." Fasha Sandha Mula Tayang Baby Bump

6-2-2020 10:06 AM| Komen: 7

Pelakon popular Fasha Sandha mulai kembali aktif dalam Instagram dengan berkongsi foto dirinya yang sedang mengandung. Dia juga telah mengesahkan kepada media dirinya hamil baru-baru ini.
 
Foto Instagram Fasha Sandha

Foto tersebut  mendapat perhatian ramai terutama pengikutnya di Instagram yang menunjukkan jelas perutnya yang semakin besar dan ketika itu sedang dipangku suaminya, pelakon Aidil Aziz.

Foto Instagram Fasha Sandha

Rata-rata mula meneka jantina bayi Fasha dari bentuk perutnya. Kebanyakan peminat menjangkakan Fasha bakal melahirkan bayi lelaki.
 
"Macam baby boy je...
 
"Anak lelaki agaknya ni.

"Bakal dapat baby boy ke tu?" komen antara pengikutnya.
 
Tidak kurang juga yang mendoakan agar urusan serta proses hamil dan kelahiran bayinya nanti dipermudahkan.

Terdahulu, Fasha yang berkahwin dengan pelakon, Aidil Aziz pada Mac 2019 berkongsi berita kehamilan pada Mei tahun lalu. Namun, dia mengalami keguguran selepas pulang daripada berhari raya di rumah keluarga mentua di Rembau, Negeri Sembilan.
 
Sekali lagi, pada November tahun lalu Fasha dikhabarkan hamil. Bagaimanapun, dia yang ditemui pada sebuah acara tidak mengesah atau menafikan perkara itu. 
 
Menerusi perkahwinan pertamanya, bintang jelita itu dikurniakan dua anak, Putra Rayfal Ramli, 7, dan Putri Raysha Jemyma, 5. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 7
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Mereka Duduk Atas Saya," -Bella Dowanna Tak Selesa Lakon Babak Rogol

Komen Terbaru

Quote offwhite 6-2-2020 11:08 PM
pd peminat fs..nonton le takdir dua cinta di astro prima setiap isnin hingga jumaat jam 6 ptg..cewah mcm aku pulak kerja kat astro..

Lain-lain Komen

Quote barfi 6-2-2020 10:35 AM
Fasha ni sejenis yg 3 bulan preggy pun perut dah besar macam 5,6 bulan..

Iols last time preggy 8bulan utk anak kedua, org ingat baru 5 bulan.. jenis perut kecik
Quote dudaberhias 6-2-2020 12:26 PM
tak sabar nak tengok baby.... adakah rupa jejai?
Quote cikanggun 6-2-2020 01:35 PM
dudaberhias: tak sabar nak tengok baby.... adakah rupa jejai?

Hahahahhaaaa badigol sood! {:smile
Quote husna_amal 6-2-2020 02:23 PM
Murah rezeki, semoga fasha dan baby bakal lahir sihat hendakNya.
Quote miss_strangers 6-2-2020 02:35 PM
Tahniah fasha..elok2 Jaga kandungan..amalkan pemakanan sihat , real food n avoid fast food...paling penting Jaga emosi ..emosi ibu waktu pregnant mempengaruhi emosi baby dlm perut based on research..
Quote dodoIgemok 6-2-2020 02:37 PM
aku tngok fasha je aku teingat forummer adelea

kah kah kah
Quote offwhite 6-2-2020 11:08 PM
pd peminat fs..nonton le takdir dua cinta di astro prima setiap isnin hingga jumaat jam 6 ptg..cewah mcm aku pulak kerja kat astro..

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top