CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Saya Akan Hadapi Dengan Senyuman" - Elyana Mahu Keluarga, Rakan Terus Beri Sokongan

5-2-2020 10:37 AM| Diterbitkan: natrahn| Dilihat: 14380| Komen: 81|Original author: Oleh: natrahn

Description: Sudah agak lama penyanyi Erneelya Elyana binti Emrizal atau lebih dikenali sebagai Elyana berperang dengan kanser limfoma tahap empat.

Kredit foto: Instagram Elyana

Sudah agak lama penyanyi Erneelya Elyana binti Emrizal atau lebih dikenali sebagai Elyana berperang dengan kanser limfoma tahap empat.

Melalui instagram, beliau memuat naik foto ketika melakukan kimoterapi beberapa tahun lalu.



Ternyata kuat betul semangat Elyana berjuang demi kesihatannya.

Malah, dalam masa sama Elyana sering berkongsi tip dan memberi motivasi kepada orang yang senasib dengannya.



Usai perkongsian itu, para pengikutnya turut mendoakan kesejahteraan penyanyi itu.


Kredit foto: Instagram Elyana

Sementara itu, Elyana telah mengambil seorang anak angkat dan diberi nama Cahaya Ramadhani.



Terdahulu, beliau telah mendirikan rumah tangga bersama Khairul Anuar Husin pada 2010 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Cinta Sumayah, 9.



Semoga cepat sembuh dan terus kuat Elyana. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 5-2-2020 10:46 AM
cantik dia ni... rindu opie...

yg komen tu pn tak hagak2 kanser tahap 5 koooo
Quote manehnya 5-2-2020 10:49 AM
kuatnya she... still cantik...
Quote realist_13 5-2-2020 10:52 AM
Orix replied at 5-2-2020 10:46 AM
cantik dia ni... rindu opie...

yg komen tu pn tak hagak2 kanser tahap 5 koooo

iols baca komen uols, iols scroll balik atas...

Over nau2 kanser stage 5... pnya la acik nk komen.
Quote annadonna 5-2-2020 10:55 AM
Tahap 5? tahap masuk syurga dah punya kanser tu
Quote Kurex 5-2-2020 11:00 AM
ni mesti sejenis acik taknak klah sampai tahap 5.. macam member aku, nak dia yg lagi tinggi... contoh kalau ada 2 orang rebutkan kau, dia kata satu taman tu rebutkan dia
Quote intanazlynna 5-2-2020 11:02 AM
stay strong and keep fighing!

we all here for you!
Quote violetungu 5-2-2020 11:04 AM
Kuatnya dia..even sakit pun still positif,terpancar di wajah still cantik.
Quote paz 5-2-2020 11:08 AM
Keep fighting, inspirasi untuk mereka yang sakit.

Quote nazzse 5-2-2020 11:11 AM
lain muka dia sekarang, makin kurus kot, baby fat dah takda..
she lawa
Quote cupu 5-2-2020 11:21 AM
Orix replied at 5-2-2020 10:46 AM
cantik dia ni... rindu opie...

yg komen tu pn tak hagak2 kanser tahap 5 koooo

Hahaa..jd bodoh skjp aku td..dok pikir kanser ada brp tahap.
Quote nura19 5-2-2020 11:23 AM
Keep fighting..nmpk kurus dri sbelum ni..
Quote TerataiMelur02 5-2-2020 11:25 AM
Cantik elyana ni..semoga dia sembuh
Quote mieymiey 5-2-2020 11:26 AM
Sheols buat gigi eh?
Quote rifaa 5-2-2020 11:33 AM
aku pon dok fikir...ada ke tahap 5?
Quote Boomibulat 5-2-2020 11:35 AM
Orix replied at 5-2-2020 10:46 AM
cantik dia ni... rindu opie...

yg komen tu pn tak hagak2 kanser tahap 5 koooo

Ingatkan betul2 ade kanser tahap 5..biasa dgr sampai tahap 4 je..
Quote kiyudi 5-2-2020 11:50 AM
Allahu ...ujian utk dia....

kita pn x pernah terlepas dr ujian...

semoga dgn ujian2 dr Dia, buat kita lg dekat dgn Dia...
Quote CiliPadiSedap 5-2-2020 11:53 AM
Dia ni ada iras atikah suhaimi kalau duduk bersimpuh
Quote messymimi 5-2-2020 11:55 AM
scroll ig dia dah mcm muka sweet qismina plak
Quote imransulaiman 5-2-2020 12:15 PM
Ada rupanya penyakit tahap 5 ye.. Ingatkan sampai tahap 4 je {:thief

Lihat semua komen(81)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:30 AM GMT+8 , Processed in 0.071779 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top