Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Saya Akan Hadapi Dengan Senyuman" - Elyana Mahu Keluarga, Rakan Terus Beri Sokongan

5-2-2020 10:37 AM|Oleh: natrahn| Komen: 81

Kredit foto: Instagram Elyana

Sudah agak lama penyanyi Erneelya Elyana binti Emrizal atau lebih dikenali sebagai Elyana berperang dengan kanser limfoma tahap empat.

Melalui instagram, beliau memuat naik foto ketika melakukan kimoterapi beberapa tahun lalu.



Ternyata kuat betul semangat Elyana berjuang demi kesihatannya.

Malah, dalam masa sama Elyana sering berkongsi tip dan memberi motivasi kepada orang yang senasib dengannya.



Usai perkongsian itu, para pengikutnya turut mendoakan kesejahteraan penyanyi itu.


Kredit foto: Instagram Elyana

Sementara itu, Elyana telah mengambil seorang anak angkat dan diberi nama Cahaya Ramadhani.



Terdahulu, beliau telah mendirikan rumah tangga bersama Khairul Anuar Husin pada 2010 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Cinta Sumayah, 9.



Semoga cepat sembuh dan terus kuat Elyana. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 81
Komen

Previous : "My Heart Broken Giler Dengan Ex Boyfriend, Masa Tu Umur 25"- Neelofa Akhirnya Buka Rahsia..

Next       : "Tak Marah, Bagitau" - Pecah Perut Bila Sharifah Shahirah Buat Tutorial Guna Tandas

Komen Terbaru

Quote cutieslilies 11-2-2020 01:51 PM
dia dah bertambah kurus.... sampai satu masa tulang muka dia akan nampak sgt...

moga diberikan keajaiban...semoga sembuh dan bahagia hingga ke akhir hayat...


lama dia berjuang.... cousin i sempat 2 tahun jer...

Lain-lain Komen

Quote Orix 5-2-2020 10:46 AM
cantik dia ni... rindu opie...

yg komen tu pn tak hagak2 kanser tahap 5 koooo
Quote manehnya 5-2-2020 10:49 AM
kuatnya she... still cantik...
Quote realist_13 5-2-2020 10:52 AM
Orix replied at 5-2-2020 10:46 AM
cantik dia ni... rindu opie...

yg komen tu pn tak hagak2 kanser tahap 5 koooo

iols baca komen uols, iols scroll balik atas...

Over nau2 kanser stage 5... pnya la acik nk komen.
Quote annadonna 5-2-2020 10:55 AM
Tahap 5? tahap masuk syurga dah punya kanser tu
Quote Kurex 5-2-2020 11:00 AM
ni mesti sejenis acik taknak klah sampai tahap 5.. macam member aku, nak dia yg lagi tinggi... contoh kalau ada 2 orang rebutkan kau, dia kata satu taman tu rebutkan dia
Quote intanazlynna 5-2-2020 11:02 AM
stay strong and keep fighing!

we all here for you!
Quote violetungu 5-2-2020 11:04 AM
Kuatnya dia..even sakit pun still positif,terpancar di wajah still cantik.
Quote paz 5-2-2020 11:08 AM
Keep fighting, inspirasi untuk mereka yang sakit.

Quote nazzse 5-2-2020 11:11 AM
lain muka dia sekarang, makin kurus kot, baby fat dah takda..
she lawa
Quote cupu 5-2-2020 11:21 AM
Orix replied at 5-2-2020 10:46 AM
cantik dia ni... rindu opie...

yg komen tu pn tak hagak2 kanser tahap 5 koooo

Hahaa..jd bodoh skjp aku td..dok pikir kanser ada brp tahap.
Quote nura19 5-2-2020 11:23 AM
Keep fighting..nmpk kurus dri sbelum ni..
Quote TerataiMelur02 5-2-2020 11:25 AM
Cantik elyana ni..semoga dia sembuh
Quote mieymiey 5-2-2020 11:26 AM
Sheols buat gigi eh?
Quote rifaa 5-2-2020 11:33 AM
aku pon dok fikir...ada ke tahap 5?
Quote Boomibulat 5-2-2020 11:35 AM
Orix replied at 5-2-2020 10:46 AM
cantik dia ni... rindu opie...

yg komen tu pn tak hagak2 kanser tahap 5 koooo

Ingatkan betul2 ade kanser tahap 5..biasa dgr sampai tahap 4 je..
Quote kiyudi 5-2-2020 11:50 AM
Allahu ...ujian utk dia....

kita pn x pernah terlepas dr ujian...

semoga dgn ujian2 dr Dia, buat kita lg dekat dgn Dia...
Quote CiliPadiSedap 5-2-2020 11:53 AM
Dia ni ada iras atikah suhaimi kalau duduk bersimpuh
Quote messymimi 5-2-2020 11:55 AM
scroll ig dia dah mcm muka sweet qismina plak
Quote imransulaiman 5-2-2020 12:15 PM
Ada rupanya penyakit tahap 5 ye.. Ingatkan sampai tahap 4 je {:thief

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top