Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"My Heart Broken Giler Dengan Ex Boyfriend, Masa Tu Umur 25"- Neelofa Akhirnya Buka Rahsia..

5-2-2020 11:04 AM| Komen: 499









"Neelofa ini, hatinya pernah dilukai."

Akhirnya Neelofa membuka rahsia hati yang selama ini disimpan rapi mengenai bekas teman lelakinya. Tidak pernah dalam mana-mana temuramah atau program selebriti dan usahawan ini menceritakan secara terperinci soal cintanya.

"I tak pernah cerita benda ini. Tapi I tunggu the right time untuk memberitahunya."

Menerusi program Trek Selebriti yang dimuat naik pada 29 Januari lalu, Neelofa mengimbas kembali kisahnya dalam dunia seni hiburan dan seterusnya bagaimana dia menjadi usahawan.

Namun, ia semakin tular apabila ada warganet di Twitter menyunting video menjadi 2 minit 14 saat dan ianya hanya berkisar mengenai soal cinta. Neelofa turut mengulang kicau dan sangat gembira dapat membantu orang lain dalam mengatasi putus cinta dan menjadi lebih berjaya dalam bisnes!


"Sebenarnya masa mula-mula i buat bisnes hijab dan lens tu, masa tu i tengah heart broken giler. I broken dengan ex-boyfriend masa tu. I still young, 25, tercari-cari my identiti. Apa aku nak buat ya. Disebabkan kesedihan, frustration. Jadi i guna fragile ke dalam bisnes. I kerja untuk bisnes saja sampai 4 pagi, hari-hari kerja. I want to proof masa tu dan pada orang yang i kenal, with or without you, i stil strong woman, i can something else. Kali kedua i was so heart broken, i niat untuk capture bigger audien, i want to brand internationally."

ig

Bagi Neelofa sendiri, segala kesedihan ketika putus cinta disalurkan kepada bisnesnya hingga dia sendiri sanggup bersengkang mata merancang untuk bisnesnya. Jadi, tidak hairanlah jenama tudungnya memang meletup-letup ketika itu. Segala-galanya dilakukan supaya dia dapat membuktikan bahawa tanpa teman lelaki, dia juga boleh berjaya.


"Even though you think you good enough, mr.ex boyfriend, but i can be way better than you."

Google

Melepaskan segala kesedihan kepada kerjayanya membuatkan Neelofa sendiri tiada masa untuk kecewa lagi dan semakin kuat dari hari ke hari.

"I takda eh, dok dalam bilik, nangis-nangis, tengok gambar-gambar lama. No-no. Im not kind the person, I guna perasaan sedih dan frust buat something else yang boleh channel myself."

Google


Ramai yang berasa sedih dengan pengakuan terbaharu Neelofa itu dan terinsipirasi dengan semangat kuat yang ditunjukkannya itu. Malahan ada yang meneka-neka gerangan bekas teman lelaki Lofa.


Ig

Lofa juga sempat menitipkan pesan kepada wanita di luar sana untuk terus bangkit mencari kebahagiaan dan bukannya terus berduka lara. Wah! Betul-betul ikhlas bercerita ni. Jadi, masing-masing sudah 'move on', kita doakan yang baik-baik sahaja ya. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
7
1
1
Komen: 499
Komen

Previous : "Bertuah Awin.." Tidak Fikir Untuk Mendua, Netizen Puji Kesetiaan Izzue Islam

Next       : "Saya Akan Hadapi Dengan Senyuman" - Elyana Mahu Keluarga, Rakan Terus Beri Sokongan

Komen Terbaru

Quote electricopop 21-5-2020 01:15 PM
Anak Raja tu ke?

Lain-lain Komen

Quote Kurex 5-2-2020 11:05 AM
bosan laaaaaaaaa
Quote dewi_rina 5-2-2020 11:09 AM
Bukan nabil mahir eh? Ex dia jugak kan? Now dapat kat ayda jebek
Quote rotijohanz 5-2-2020 11:11 AM
Edited by rotijohanz at 5-2-2020 11:30 AM

1. hans isac
2. anak raja ke fattah amin?mana satu ni...........

muke lopah lebih beseri seri umpama cahaya bulan dipagar bintang bila bersama si pata dari hans & dari ex ex ex lain..........
Quote MadameOnion 5-2-2020 11:15 AM
masa break up dgn fattah amin lagi teruk kan..habis satu family fattah kena maki kan..kalau tak silap la..hikhikhik
Quote wolfheart 5-2-2020 11:16 AM
Patut pon lepas frust dgn FA nmpk sgt dia punya agresif nak mendonia. Hari FA buat majlis kawen, hari tu juga meletop top top kes zouk. Nak nmpk dia lagi hebat ya?
Quote nura19 5-2-2020 11:19 AM
Mse tu dgn bamtah ke
Quote diss69 5-2-2020 11:22 AM
Xpe laa lofa, Insyaallah ada laa jodohnya nnti.. Lmbt or cpt je..
Quote miraclehopes 5-2-2020 11:25 AM
Halah..halah..dah dah la uols nk kutuk dia...biarlah sapa pun ex dia...aturan Allah semuanya...dia pun semakin hari semakin baik...good job neelofa{:good
Quote Ladybird910 5-2-2020 11:26 AM
Mse dgn mr ex scandaliciousssss dia buak gapo pulak? Hihi
Quote matchstick 5-2-2020 11:26 AM
Engrish jah dgn polower sesama hauk.. Tulis bahasa melayu penuh kan senang
Quote RumiMenari 5-2-2020 11:27 AM
Still waiting utk cerita pasal premium talk show yg dikhabarkan.. excited {:hooray
Quote paz 5-2-2020 11:29 AM
oooo apa terjadi dia dan Fatah? Tak pernah amik tahu pula.

Quote miraclehopes 5-2-2020 11:36 AM
Yg pnjilat fattzura..tak habis kutuk lofa...ngan keturunan sekali dibahannya....bila nak habis{:nose...tak penat ke buat dosa kering...
Quote cupu 5-2-2020 11:40 AM
Neelofa akan create mcm2 cerita lps ni..sbb she is sendu lps quit meletop. Mest nyesal tu..
Quote CrowneGlory 5-2-2020 11:40 AM
bagusla ko let go kat pompuan ketapi boleh buat u turn tu... kalau dah mau sampai sekrg takde sape nk buat bini
Quote kibodwatriuh 5-2-2020 11:41 AM
matchstick replied at 5-2-2020 11:26 AM
Engrish jah dgn polower sesama hauk.. Tulis bahasa melayu penuh kan senang

HAHAHAHAHAHAHHA
See my english budu level hokkay
Quote nooriesz 5-2-2020 11:49 AM
Edited by nooriesz at 5-2-2020 11:52 AM

ni pun kire luahan hati beliau kan... tp lagu ni mmg best!!




Quote mesmerize 5-2-2020 11:49 AM
masa 25 tahun of frust ngan hans ler tu.. ngan fattah umur sheols 28-29
Quote bondeh 5-2-2020 11:49 AM
dewi_rina replied at 5-2-2020 11:09 AM
Bukan nabil mahir eh? Ex dia jugak kan? Now dapat kat ayda jebek

Ramona Zamzam chuolls siap ada gambar tepi katil serabai2 yachhhh

Lihat semua komen(499)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top