Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Polis Cium Seluar Dalam Kanak-kanak Terkantoi Di CCTV

4-2-2020 06:27 PM Komen: 25
Kantoi, perbuatan seorang anggota polis yang menghidu seluar dalam kanak-kanak akhirnya terbongkar menerusi satu rakaman cctv.

Menerusi rakaman itu, didapati anggota polis berusia 50-an itu menggeledah almari pakaian sebelum menekup seluar dalam itu pada wajahnya. 

Memetik Daily Star, dia ke rumah di Arizona, Amerika Syarikat itu untuk melawatnya sebelum membeli rumah itu. 

Malah, menerusi rakaman yang sama lelaki itu kembali ke bilik itu untuk melakukan perbuatan sama. 

Kredit foto: dailystar

Lelaki ini kemudiannya ditahan pihak berkuasa dan dilucutkan jawatan.

Dalam perbicaraan mahkamah, dia mengakui perbuatan itu merupakan satu perkara yang sangat bodoh yang dilakukannya. 

Dia juga diarahkan menjalani pemeriksaan mental dan diletakkan dalam pemerhatian. 

Bagaimanapun, selama berkhidmat sebagai anggota polis, lelaki ini tidak pernah melakukan perkara buruk dan jenayah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote FailFish 5-2-2020 01:47 PM
kalau kat malaysia selamat ni
cctv je apa ada hal

Lain-lain Komen

Quote tobby 4-2-2020 06:28 PM
cctv pelaku gagal di cam.  klu menteri PH la...
Quote Artemesiaa 4-2-2020 06:31 PM
Cctv byk membantu kantoikan pelaku
Quote violetungu 4-2-2020 06:41 PM
Tabiat buruk makan diri..kesiannya..
Quote Cassieopeia 4-2-2020 07:17 PM
cctv kat malaysia ni je tak laku..muka blur katanya walau rakan sebelah clear {:spec
Quote sukacactus 4-2-2020 07:28 PM
Sicko!
Pada kita yg waras ni, cium pun nak buat apa...bau softener je pun
Quote julielapadite 4-2-2020 08:49 PM
Aku biasa ja cium spender anak2 kecik berterabur sbb kadang nak check dah basuh belum wakakakaaaa
Quote Melur1 4-2-2020 10:03 PM
julielapadite replied at 4-2-2020 08:49 PM
Aku biasa ja cium spender anak2 kecik berterabur sbb kadang nak check dah basuh belum wakakakaaaa

tu lain kaka... yang ni hmmm sesuatu sangat
Quote namieamuro 4-2-2020 10:10 PM
PAEDO..
Quote any42 5-2-2020 01:15 AM
cium sepentot org dwasa pun dah rsa mngerikn ini plak kanak2 punya. ada sisi gelap yg mnyeramkn lah ko ni pacik. klau ada anak2,cucu & jiran2 rsanya msti dorang dh jarakkn diri.  
Quote kemaruk 5-2-2020 01:27 AM
bangkem suka salit2 celah kangkang pastu cium

mungkin nikmat yang sama mamat ni rasai bila hidu spenda
Quote MsKathryn 5-2-2020 08:19 AM
Eeeuuwwww..
Quote redz85 5-2-2020 08:23 AM
sayang nya.. rekod bersih hilang begitu aje
Quote husna_amal 5-2-2020 09:21 AM
pelik2 je perangai tu
Quote R2D2 5-2-2020 09:28 AM
kalau di Malaysia
sure alasan CCTV kabur
Quote adeqbun 5-2-2020 09:59 AM
any42 replied at 5-2-2020 01:15 AM
cium sepentot org dwasa pun dah rsa mngerikn ini plak kanak2 punya. ada sisi gelap yg mnyeramkn lah  ...

kalau kat msia xde hal...diorg layak peluang kedua...ape jd yg paedo balik dr u.k hari tu..
Quote any42 5-2-2020 10:10 AM
adeqbun replied at 5-2-2020 09:59 AM
kalau kat msia xde hal...diorg layak peluang kedua...ape jd yg paedo balik dr u.k hari tu..

yg nmpak insaf blum tntu btul2 insaf kn. bnda bkaitan nafsu ni kita org luar bkn bleh kwal. dri sndri xmrsa serik xkna hkuman stimpal pastu dberi plak peluang kdua mmg xla pmngsa ni nk sedor dri kwal nafsu. dalam diam ttap ad ank kcik jd mngsa.   
Quote tobby 5-2-2020 10:13 AM
polis ni x kalis cctv mcm menteri ph sorang tu
Quote zjen 5-2-2020 11:42 AM
ala,   kapir xpe la ...  deols x kisah pon ada cctv ke tak
Quote bizsari 5-2-2020 12:02 PM
kajian 80% mempnyai perangai macacam ini.

ia adalah satu tabiat bersahaja dan tidak mendatangkan apa2 impliksi,

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top