Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Zynakal Anak Angkat, Ibu Kandungnya Dulu Seorang Pengemis

4-2-2020 06:24 PM|Oleh: Saiful| Komen: 85

Zynakal mendedahkan sebuah kisah pilu tentang kehidupan dan statusnya sebagai seorang anak angkat.

Pendedahan tersebut dibuat melalui saluran Youtube Indigital Muzik.


Zynakal atau nama sebenarnya Muhammad Raziq Rosli mengetahui dia merupakan seorang anak angkat ketika berusia 10 tahun.

Sampai sekarang penyanyi ini tidak mengenali ibu dan bapa kandungnya. 


"Ketika itu saya dibawa ke balai polis sebab curi yoyo. Waktu itulah ibu saya marah dan beritahu yang saya adalah anak angkat.
 
"Saya sedih dan terus menangis. Rasa macam kehilangan dalam diri sebab selama ini saya rasa ibu adalah emak saya yang sebenar," katanya.


Lagi tersentak bila mengetahui ibu kandungnya adalah seorang pengemis. 

"Mak angkat saya jumpa ibu kandung saya waktu saya lahir. Dia tolong ibu kandung saya untuk jagakan saya. Kalau ada rezeki lebih, memang saya nak cari kedua-dua ibu bapa kandung
 
???Buat masa ini belum tiba masanya lagi kerana sehingga kini saya masih belum dapat balas lagi jasa ibu angkat yang telah membesarkan saya,??? tambahnya.

Foto: IG
Boleh tonton video penuh di bawah. 


Semoga urusan mencari ibu dan bapa kandung Zynakal dipermudahkan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
1
Komen: 85
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Mencemarkan Islam!" - Pelakon Zul Yahya Gesa Orang Ramai Boikot Produk Sajat

Komen Terbaru

Quote kambinggila 18-2-2020 09:13 PM
ni sapa siot? tak pernah dengar pon nama..

Lain-lain Komen

Quote bloodyamuk 4-2-2020 06:29 PM
bertabahlah dik
Quote doubleA 4-2-2020 06:31 PM
Patut rupa sikit pun takda macam kakak zamani, ingatkan ikut bapak dia 100%, rupanya anak angkat
Quote fahima80 4-2-2020 06:31 PM
So zamani abang adek tu bukan pakcik sebenar dia ke? Sorry, tak tengok video tu so tak tau ni skrip drama ke apa. Tapi rupa zynakal mmg tak sama langsung dengan kakak zamani dan jugak zamani.
Quote dudaberhias 4-2-2020 06:36 PM
melihat wajah beliau memang tidak menghairankan pun...
Quote dudaberhias 4-2-2020 06:37 PM
yang gambar no. 2 tu kalau dia letak tin susu depan tu.. iolss dah hulur sekupang dua dah....
Quote Atata 4-2-2020 06:37 PM
Jahat mak angkatnya bila marah habis diungkit segala2. So kalau rasa diri tu sejenis pengungkit, x pyh nak pelihara anak angkat k.
Quote RumiMenari 4-2-2020 06:42 PM
Curi yoyo kt mana sampai kena bawak gi balai polis.... Marah sangat kot mak angkatnya sampai diungkit anak angkat.. mgkin kecewa sbb baru 10thn dh sampai ke balai.. perempuan kan emosi melebih2..
Quote kechikchomel 4-2-2020 06:44 PM
Iolss doa kan heols dapat cari mak n ayah kandung dia. Arwah nenek n atok iolss pun ada bela anak angkat. Orang zaman dulu kan...bin pun di binkan dgn nama arwah atok iolss. Seb baik la lelaki.

Tapi dia tau je dia anak angkat. Siap dia citer n tunjuk rumah family kandung dia.
Quote doubleA 4-2-2020 06:49 PM
fahima80 replied at 4-2-2020 06:31 PM
So zamani abang adek tu bukan pakcik sebenar dia ke? Sorry, tak tengok video tu so tak tau ni skrip  ...

Bukan pakcik darah daging, tapi dah anak angkat kan, membesar depan mata la kan. Kira pakcik gak la. Tapi peel rebel dia dari kecik la eh memang nakal
Quote dudaberhias 4-2-2020 06:52 PM
RumiMenari replied at 4-2-2020 06:42 PM
Curi yoyo kt mana sampai kena bawak gi balai polis.... Marah sangat kot mak angkatnya sampai diungki ...

Sampai kena bawak balai tu kira teruk sangat la tu.. itu yang mak angkat sedih... Jaga elok2 tapi perangai tetap nakal sampai dia pun dah fedup...
Quote makita 4-2-2020 06:59 PM
Nape nk sedih, da mak kandung pon tak nk jaga. Nasib ada mak angkat.
Quote MisXoXo 4-2-2020 06:59 PM
Apa kaitan dia dgn zamani.xpaham
Quote Carcosa 4-2-2020 07:11 PM
dudaberhias: yang gambar no. 2 tu kalau dia letak tin susu depan tu.. iolss dah hulur sekupang dua dah....



Me'ols rasa berdosa sgt, tapi me'ols berdekah baca comment chuols yach!!! Ya Allah, ampuni lah akuuuu... {:childlike
Quote KIM.K 4-2-2020 07:12 PM
Ramai org bela anak angkat takmampu bahagikan kasih sayang sama rata. Dulu someone iols kenal agak katik nak kawin wanita normal pun mak angkat tak restu pilihan dia
Kena kawin perempuan katik juga

Anak2 sendiri pun kadang takdapat nak bagi kasih sayang adil, inikan anak orang
Quote Cassieopeia 4-2-2020 07:12 PM
moga mudahla urusan ko dik cari mak kandung tu...tp jgn lupa plak mak angkat ko ye.. tp tak elokla mengungkit kat budak kecikkan..sah2 la dia yg jaga bdk tu dr baby
Quote miss_calamansi 4-2-2020 07:22 PM
Budak ni mcm xbahagia je hidup, based on video- video yg org duk interview la..haritu ckp kat mstar online mak dia la antara penyumbang dia depress, sampai msuk psikiatri..masa kecik terlampau dikongkong, bila dah besar ni kuat betul ke-rebel-an nya
Quote hyie 4-2-2020 07:27 PM
kuat betul aura wajah desa heols ye...ermmm
Quote selipar_hijau 4-2-2020 07:37 PM
Muka mcm Pu Abu
Quote pavlovachoc 4-2-2020 07:40 PM
Makna nya kakak zamani tu xde anak lak eh

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top