Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mujahid Tunggu Sajat Pulang

4-2-2020 05:54 PM Komen: 26
Berita Harian melaporkan Datuk Seri Dr Mujahid Yusof tidak menolak kemungkinan akan menemui Nur Sajat sebaik usahawan penuh kontroversi itu pulang ke tanah air.

Bagaimanapun, Menteri di Jabatan Perdana Menteri itu berkata keputusan lanjut akan ditentukan apabila penjelasan lengkap mengenai insiden berkenaan diperoleh pihaknya.


Foto: IG

Isunya dia (Sajat) tak balik lagi, kita sudah menyebut semalam bahawa alternatif yang ada (usaha) dengan SKMM dan agensi itu sendiri terhadap apa-apa kemungkinan.

Sehingga semua itu jelas dan nyata barulah saya akan fikir isu yang datang seperti soalan yang diajukan ini, katanya dipetik dari BH Online.

Pihaknya juga sudah bertemu Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) untuk tindakan lanjut terhadap gambar dan video dimuat naik Sajat dalam pakaian wanita di laman sosial.

Rentetan isu itu, Mujahid yang kesal dengan tindakan pemilik nama sebenar Muhammad Sajad Kamaruzzaman menegaskan kepentingan menghormati undang-undang ditetapkan Arab Saudi.

Apa yang saya sebut itu (mengenai undang-undang) tidak menghalang dia untuk kembali. Itu dua perkara berbeza.

Jangan kaitkan apabila saya sebut mengenai undang-undang seolah-olah kita nak menghukumnya.

Walaupun ia undang-undang (kesalahan memakai pakaian wanita), hal itu tidak menghalang (kembali ke jalan benar) dan ruang diberikan untuknya bagi rahmah ( toleransi, persefahaman dan kasih sayang), katanya.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 24-3-2020 05:55 PM
Menteri baru lg bagus xtakut sajat

Lain-lain Komen

Quote Ladybird910 4-2-2020 06:08 PM
Aik..cara ko ni moojahat mcm nk imply yg undang2 msia xperlu hormat ja..hmm
Quote ultra78 4-2-2020 06:27 PM
Kekanda bakal bertemu adinda.
Quote Rogue98 4-2-2020 06:31 PM
Hmmm.... x confident langsung dgn si gemuk ni.
Quote Boomibulat 4-2-2020 06:31 PM
Jgn2 Sajat terus pergi Lubnan jumpa BF baru dia..x balik Malaysia dah..
Quote dani-rox 4-2-2020 06:49 PM
Boomibulat replied at 4-2-2020 06:31 PM
Jgn2 Sajat terus pergi Lubnan jumpa BF baru dia..x balik Malaysia dah..

mungkin lari pergi US, mohon suaka. mcm pengkid cina yg buka restoran kat sana, bertahun takut balik Msia sbb takmo dihukum gantung katanya
Quote ekmal_sorrow 4-2-2020 06:57 PM
kitorg mmg nak setan tu balik. kalo boleh smlm lagi dah sampai.
masalah nyer skang dier still kt tanah haram. kalo iye pun dier blom balik,
dier lajak nak pegi europe ke us ke china (elok sikit leh kena ncov) lantak dia la.
bg peluang muslimin muslimat kerjakan ibadah dgn sempurna.

tp X. sajat elok je wat Saie lagi kt tanah haram....saudi pun x berani halang.
sbb sajat ni ada org lindung....geng2 liberal.
nko tanya dulu DAPig, siti khinzir, dan SIS..... diorng bg x sajat balik?
Quote Carcosa 4-2-2020 07:14 PM
Tunggu balik and then???
Setakat nasihat2, muncung2 bibir, airliur kasi terpercik2 sikit, hujah2 sikit lebih kurang, ko hengat jalannnn????
Si kamjad tu dah tepu telinga dia tu! Elok tunggu balik, tangkap, sebat kan. Itu je hobatnya
Quote Cassieopeia 4-2-2020 07:14 PM
jgn ajak jumpa minum teh je ye.
Quote i_is_kennot 4-2-2020 07:40 PM
Okayyyy.. Sambut kt KLIA dgn bunga manggar sekali..
Quote Ladybird910 4-2-2020 07:43 PM
Edited by Ladybird910 at 4-2-2020 01:55 PM

Bia gambar saja yang berbicara

Screenshot_20200204_184310.jpg
Quote Scintilla 4-2-2020 08:39 PM
ada baiknya mujahit cek totey sajad time balik nanti supaya konflik ni x berpanjangan pastu jumpa sekali diva AA suh balik ke pangkal jalan
Quote kasibiman 4-2-2020 09:51 PM
ultra78 replied at 4-2-2020 06:27 PM
Kekanda bakal bertemu adinda.

Kakanda  tanak buat amek Bini kot utk tarbiyah ke jalan yg benar
Quote kasibiman 4-2-2020 09:52 PM
Boomibulat replied at 4-2-2020 06:31 PM
Jgn2 Sajat terus pergi Lubnan jumpa BF baru dia..x balik Malaysia dah..

Ekau jeres kewwww tk dpt sajat bam boomi?
Quote MadameOnion 4-2-2020 09:58 PM
Moga mujahid tak lemah dgn godaan tek dan punkor sajat
Quote RumiMenari 4-2-2020 10:50 PM
Mujahid nak minta bengkung free la tu.. Nak kempiskan perut boncit dia
Quote ashilalat 4-2-2020 10:53 PM
Scintilla replied at 4-2-2020 08:39 PM
ada baiknya mujahit cek totey sajad time balik nanti supaya konflik ni x berpanjangan pastu jumpa se ...

Rasanya mujahid bole pass job cek totey tu pada jemin atau bang non rasanya.
Quote Mfzg89 5-2-2020 08:55 AM
Ladybird910 replied at 4-2-2020 06:08 PM
Aik..cara ko ni moojahat mcm nk imply yg undang2 msia xperlu hormat ja..hmm

sembang je tu. p jumpa sajat kena gosok2 skit & sajat hulur pe yg patut senyap la Jahid ni. dah bertahun si sajat tu buat perangai xde plak puak2 agama ni g amik tindakan. tau tegur mulut cari publisiti je..
Quote per706 5-2-2020 09:10 AM
Edited by per706 at 5-2-2020 09:12 AM

Time ni la bru nk gelabah ayam seseko,memalukan negara la apela.terkejot nye mcam ala nk mati ABG sajat buat hal sejaoh ni.bukan dlu sush sgt nk settlekan masalh yg sajat ni laki ke pompuan. punya sush mcam org tnya ayam ngan telur yg mna jadi dlu dlu.padahl org nk tahu sajat tu bertelur ke tidakkk sbb konfiden je hidup jdi transgender public figure mcam dia tu pompuan.

Kalu 'dirumah' x di ajar adab,siap kekanda bekap lgi. Mnala masuk tempt org x jadi biadap
Quote husna_amal 5-2-2020 09:14 AM
Bang jad takut nak balik Malaysia. Tak tahu nak putar cerita macam mana pulak

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top