CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bunuh Tuan Rumah, Tinggal Sebulan Dengan Mayat

4-2-2020 05:38 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 2627| Komen: 10

Description: Kejamnya! Seorang penyewa dilaporkan membunuh tuan rumahnya dan turut menggunakan kad bank mangsa.Suspek, Kristian Smith, 42 yang juga merupakan penagih dadah turut didapati tinggal bersama mayat tuan ...
Kejamnya! Seorang penyewa dilaporkan membunuh tuan rumahnya dan turut menggunakan kad bank mangsa.

Suspek, Kristian Smith, 42 yang juga merupakan penagih dadah turut didapati tinggal bersama mayat tuan rumahnya itu selama sebulan. 


Memetik portal Mylondon News, mayat mangsa, Antoinette Donegan, 52 ditemui di rumahnya di Bettersea, London pada Mac tahun lalu, sebulan selepas kematiannya. 

Ia susulan laporan daripada pegawai kebajikan yang mendapati dia tidak dihubungi wanita itu selepas sebulan. 

Kredit foto: mylondon news

Ketika pemeriksaan, polis mendapati mayat mangsa dilitupi dengan timbunan pakaian yang dilakukan bagi mengelakkan bau mayat mereput disedari orang ramai. 


Dalam pada itu, suspek sebelum ini mengaku bersalah atas dakwaan menipu dan menghalang pengebumian mangsa, tetapi tidak mengaku membunuh tuan rumahnya. 

Namun, keputusan juri mendapati Smith akhirnya bersalah membunuh mangsa.

Mangsa dikatakan kali terakhir dilihat pada 1 Februari tahun lalu, namun kad banknya terus digunakan oleh penyewanya itu. - CARI

1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote xtahumenahu 4-2-2020 06:04 PM
erkkk...hilang ke bau mayat tutup ngan kain jekkk?
Quote Artemesiaa 4-2-2020 06:16 PM
Mat pit ni mana2 negara sama je sanggup membunuh sebab dadah
Quote bloodyamuk 4-2-2020 06:30 PM
dadah apolah ko amek sampai bunuh2 tuan rumah ni...
Quote violetungu 4-2-2020 06:47 PM
Rupa dah mcm mat dan dah tapi jahatnya ya robbi..
Quote any42 4-2-2020 09:13 PM
bau bangkai cicak pun dah sakit kpla ini plak klau sbulan kna hidu bau myat.
Quote MissVixen 4-2-2020 09:30 PM
Mat pit ni bukannya sedar bau busuk pun. Dah high je memanjang... Entah2 mamat ni flaka pun dia ambik.
Quote husna_amal 5-2-2020 09:13 AM
Penagih dadah ni mana ada pertimbangan lagi kalau dah gian
Quote MissLana 5-2-2020 10:22 AM
MissVixen replied at 4-2-2020 09:30 PM
Mat pit ni bukannya sedar bau busuk pun. Dah high je memanjang... Entah2 mamat ni flaka pun dia ambi ...

flaka tu apa uols
Quote MissVixen 5-2-2020 08:25 PM
MissLana replied at 5-2-2020 10:22 AM
flaka tu apa uols

Dadah sintetik lagi bahaya dari cocaine.
Cuba uols search di youtube. Banyak ambik flaka dah macam zombie. Siap gigit dan makan orang.
Quote MissLana 6-2-2020 10:15 AM
MissVixen replied at 5-2-2020 08:25 PM
Dadah sintetik lagi bahaya dari cocaine.
Cuba uols search di youtube. Banyak ambik flaka dah maca ...

eee scary laa uols. anak jiran iols dah tahap uzur menghisap ape ntah. bkn setakat gigi heols aje dah lobang, muka heols pun lobang2. mcm org tak betul. kesian sgt. kurus kering, busuk tp heols bahaya tau.

Lihat semua komen(10)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:47 AM GMT+8 , Processed in 0.089580 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top