CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Cincin Di Jari Manis, Mira Filzah Dah Dirisik?

4-2-2020 11:29 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11730| Komen: 53|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini Mira Filzah memang dah mengaku sedang mengenali hati budi seorang lelaki.
Foto: IG

Sebelum ini Mira Filzah memang dah mengaku sedang mengenali hati budi seorang lelaki.

Katanya lelaki berkenaan bukanlah dari industri hiburan. Menurut beberapa sumber lelaki berkenaan adalah Wan Emir Astar, seorang arkitek.



Emir juga merupakan anak kepada Ahli Parlimen Kuala Kangsar, YB Datin Mastura Mohd Yazid dan memiliki firma seni bina serta perniagaan sendiri.

Wah, bukan calang-calang okay calon suami aktres cantik ini.


Menurut Beautifunara, ada desas desus yang mengatakan Mira dah dirisik dan bertunang pada September tahun lepas.

Tapi tiada pengesahan apa-apa dari mereka.

Bagaimanapun bila tengok kemas kini di Facebook Datin Mastura, beliau macam bagi bayangan yang anaknya sedang melalui fasa baru dalam kehidupan.

Foto: FB
Di IG Story pula ada sumber terdekat yang memuat naik gambar Mira memakai cincin di jari manisnya. Mungkinkah itu cincin merisik? 

Foto: IG via Beautifulnara
Kalau benar, tahniahlah. Tunggu sahaja Mira buat pengumuman rasmi nanti ya. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote husna_amal 4-2-2020 11:44 AM
Untuk MF dapat bakal suami yang helok.
Quote Y-Nots! 4-2-2020 11:47 AM
benang ni dah ada lah hari tu. combine jelah
Quote friedfishsoup 4-2-2020 11:48 AM
Y-Nots! replied at 4-2-2020 11:47 AM
benang ni dah ada lah hari tu. combine jelah

Tak boleh combine threads lagi.
Quote kiah_mai_pulak 4-2-2020 11:48 AM
dh tu kita kena gelabah tetek ke tak ni??
Quote fliphair8 4-2-2020 12:10 PM
kiah_mai_pulak replied at 4-2-2020 11:48 AM
dh tu kita kena gelabah tetek ke tak ni??

tengah membayangkan camne tetek gelabah, satu pi kiri, satu pi kanan...
Quote lasagna 4-2-2020 12:22 PM
aduhh kena repeat lagi ke cerita minah ni. kan dah ada aritu?
Quote nura19 4-2-2020 12:24 PM
Tahniah miwa
Quote mrsLY 4-2-2020 12:36 PM
tahniah....mo kutip kacang
Quote puanbintang 4-2-2020 12:57 PM
tahniah mira
Quote kiah_mai_pulak 4-2-2020 01:01 PM
fliphair8 replied at 4-2-2020 12:10 PM
tengah membayangkan camne tetek gelabah, satu pi kiri, satu pi kanan...

hahahahaha. kennnn
Quote Acikgomen 4-2-2020 01:05 PM
kiah_mai_pulak replied at 4-2-2020 11:48 AM
dh tu kita kena gelabah tetek ke tak ni??

Kiah dgn ayat gelabah tetek berpisah teda
Quote de_ikea 4-2-2020 01:06 PM
Lambat nya tt nihhh
Quote mieymiey 4-2-2020 01:11 PM
Ni cerita tahun lepas la sepol oi! Hang baru keluar gua gomantong ker?!
Quote RumiMenari 4-2-2020 01:53 PM
Mengantok mengantokkkk nak tido manaaaa.....

K tahniah kl dirisik..sila bersara
Quote lasagna 4-2-2020 02:06 PM
mieymiey replied at 4-2-2020 01:11 PM
Ni cerita tahun lepas la sepol oi! Hang baru keluar gua gomantong ker?!

u, u jgn tak tau sepol cari ni kan? manjang ceduk cite or cite dh basi up blk.
Quote Y-Nots! 4-2-2020 02:12 PM
RumiMenari replied at 4-2-2020 01:53 PM
Mengantok mengantokkkk nak tido manaaaa.....

K tahniah kl dirisik..sila bersara

Hahahahahahahahahaa
Quote mieymiey 4-2-2020 02:14 PM
lasagna replied at 4-2-2020 02:06 PM
u, u jgn tak tau sepol cari ni kan? manjang ceduk cite or cite dh basi up blk.

Iols kan, kat setiap benang si sepol ni iols mencarut.
Quote Cassieopeia 4-2-2020 02:17 PM
la ingat cerita baru td...basi dahla
Quote chicozinn 4-2-2020 02:55 PM
fliphair8 replied at 4-2-2020 12:10 PM
tengah membayangkan camne tetek gelabah, satu pi kiri, satu pi kanan...

mak aiii kalu dedua berayun berlainan arah nampak nau tetek layut cm aci priyanka..hehehehehhehehe

Lihat semua komen(53)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 11:58 AM GMT+8 , Processed in 0.192428 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top