Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Risteena Tayang Kekasih, Ruhainies Yang Kena Kecam!

3-2-2020 04:56 PM|Oleh: Saiful| Komen: 32

Foto: IG
Risteena yang tayang kekasih, Ruhainies pula yang terkena tempias!

Kesian Ruhainies tapi menurutnya dia langsung tak mengambil peduli dengan kritikan tersebut.



Aktres ini juga berkata yang dia sangat memahami kakaknya dan memberi ruang kepadanya untuk merasai kebahagiaan dalam percintaan.

"Secara tak langsung saya terkena kecaman itu sebab kami adik-beradik. Tambahan pula hubungan kami sangat rapat," katanya kepada Media Hiburan.


Ruhainies kata apa salahnya memandangkan ini kali pertama Risteena tayang kekasih.

Menurut Ruhainies, Risteena sudah berada dalam industri hiburan dan baru tahun ini bersikap lebih terbuka tentang percintaan.


"Tak kisah pun dia nak kongsi, macam orang lain buat. Walaupun kami artis kami tetap manusia dan dan merasai kebahagiaan," tambahnya. 

Sebelum ini, sikap Risteena kurang disenangi oleh ramai pihak kerana didakwa terlampu menayang kebahagiaan dengan Isa Khan. -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 32
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Bertaubatlah Wahai Insan" - PU Abu Menyibuk, Heboh Hal Sajat?

Komen Terbaru

Quote pinkzara 9-2-2020 09:20 AM
Walaupun kami artis..

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 3-2-2020 05:05 PM
Setannyaaaaaaaaa kali ni 'dia' gabung sekali 2 beradik birah ni dalam 1 thread!
Quote timah03 3-2-2020 05:30 PM
mieymiey replied at 3-2-2020 05:05 PM
Setannyaaaaaaaaa kali ni 'dia' gabung sekali 2 beradik birah ni dalam 1 thread!

Hahhahahahaha......hambikkk.....
Sebelum ni complain banyak thread,ni dia sekali kan...jgn complain lagi...baca je...
Quote dewi_rina 3-2-2020 05:33 PM
Apa jelah dua ekor ni, memanjang citer pasal jantan je
Quote dudaberhias 3-2-2020 05:39 PM
dua eko ni kalau gossip mesti pasal jejantan jah...
nak kahwin takut stuck pada satu jenis saiz... soo sementara masih laku apa salahnya kan??
Quote belilies 3-2-2020 05:43 PM
Bagi iols, orang laki kalo dah sayang namampus camtu, esok je dia ajak kawen. Takdenye bertunang bahgai. Ke memang tadak duit tapi despret nak kawen? Ahaks
Quote Kurex 3-2-2020 05:59 PM
ciri2 pelakon takde gred ialah, memanjang cerita pasal jantan
Quote Ladybird910 3-2-2020 06:15 PM
Edited by Ladybird910 at 3-2-2020 03:54 PM
mieymiey: Setannyaaaaaaaaa kali ni 'dia' gabung sekali 2 beradik birah ni dalam 1 thread!


Butang report mana pahhhhh
Quote Catpaw 3-2-2020 06:24 PM
Kenapa meols dah boleh agak rereputs sepol punya thread {:smile
Quote CikB 3-2-2020 07:55 PM
adik beradik ye dorang dua ni...
Quote slyfynx 3-2-2020 11:33 PM
Perlu ke artikel ni?
Perlu ke thread ni?
Bodo la Sepul ni.
Penat maki je.
Mmg xde kualiti.
Buat thread gune jari kaki je.
X abis2 cite minah gatal bijik cite jantan,
MInah gatal bijik cerita rampas laki org,
Mmg sampah thread ko Sepul.
X tau nk komen ape dah.
Bukan ko baca pun, akai dah x dak
Quote gideoncross 3-2-2020 11:46 PM
Ladybird910 replied at 3-2-2020 06:15 PM
Butang report mana pahhhhh{:laugh{:laugh

Butang bju Mlyu aku mna Pah? Haha.

Quote incess.my 3-2-2020 11:54 PM
Akak nk fokus cite pasa kamjat dulu.. lps kamjat kena tangkap br akak komen kat 2 birah ni yek...
Quote gummiebear 4-2-2020 12:37 AM
Mesti la kau tak kisah sebab kau pun sama jah nokk

Sama2 birah
Quote rbmy 4-2-2020 07:31 AM
tine ke tinis ke aku kdg conpius dorang ni.. cam sama je.
Quote AshkieLa 4-2-2020 08:33 AM
slyfynx replied at 3-2-2020 11:33 PM
Perlu ke artikel ni?
Perlu ke thread ni?
Bodo la Sepul ni.

teruskan perjuangan anda... walaupun repot sepol cari masih selamba bebal kan diri sambil mentulikan komen2 yuols...
Quote beatgirlX 4-2-2020 08:52 AM
Angan nanti kecewa makan diri
Quote keknaih 4-2-2020 09:06 AM
belilies replied at 3-2-2020 05:43 PM
Bagi iols, orang laki kalo dah sayang namampus camtu, esok je dia ajak kawen. Takdenye bertunang bah ...

tunang dulu sementara kutip sponsorship
Quote Bumbu 4-2-2020 09:09 AM
Anjing & babi is haram TITIK
Quote gujiwa 4-2-2020 09:10 AM
ntah kenapa iols rasa forum cari dah mcm majalah mangga dulu2x.. and hai..
huhuh sendu betul cerita hahahhaha

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144065s Gzip On
To Top