CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Macam Tak Pakai Seluar, Tarian Tik Tok Anak Azhar Sulaiman Dikecam

3-2-2020 11:55 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 44095| Komen: 193|Original author: Oleh: LilRose

Description: Waduh, bergetar iman lelaki melihat anak dara pelakon Azhar Sulaiman meliuk lentok di Tik Tok.
Kredit foto: IG


Waduh, bergetar iman lelaki melihat anak dara pelakon Azhar Sulaiman meliuk lentok di Tik Tok.

Kasih Iris Leona, baru-baru ini memuat naik video tariannya yang hanya berseluar pendek dan ditutupi kemeja t hitam. Seksi sungguh!



Perkongsian itu mencetuskan pelbagai reaksi di kalangan warganet. Malah, ada yang menyangka dia bukan Islam. Pedas juga sindiran itu. Pun begitu, ada juga yang menyebelahi anak Azhar itu.


Kredit foto: IG

Kepanasan terus dikecam, Leona memberi respons balas terhadap kritikan berkenaan.


"Kenapa sensitif sangat?"

Kredit foto: IG



Apa pula kata Azhar untuk 'backup' anaknya itu? - CARI
5

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Victorioussss 3-2-2020 12:07 PM
Is she 18 yet?
Quote Ed_Lyn 3-2-2020 12:09 PM
Ape yg nak dihairankan...  Anak retis dgn pakaian tak cukup kain berpisah tiada...
Quote mesmerize 3-2-2020 12:13 PM
manisnya muka sheols .. paha pun cantik panjang kurus tak berlemak patut la tak malu tayang.. masuk rancangan dansa dansing je dek bole ko nyanyi joget2 bagai..
Quote Boomibulat 3-2-2020 12:13 PM
Bestnya goyang2 semua..
Quote MissLana 3-2-2020 12:25 PM
ramai je kids nowadays mcm ni skrg ni menjual di TikTok haha tp pedih sikit la nakkkk utk Iris Leona ke apa nama sbb kau anak retis
Quote RatuDunia94 3-2-2020 12:36 PM
Apa yg seronoknya menari kat tik tok n post kat sosial media?
Quote Kurex 3-2-2020 12:38 PM
tak sbar nak tunggu anak lelaki dia dah besar nanti
Quote husna_amal 3-2-2020 12:39 PM
Cara promosi diri bagi lebih dikenali ramai. Sanggup rendahkan maruah.
Quote lazim 3-2-2020 12:44 PM
Tp mmg lawa la. Wajah heroin
Quote fuyupoktek 3-2-2020 12:50 PM
Tuhanku gedik nak mampp
Quote dudaberhias 3-2-2020 12:52 PM
dah tengok lama dah tarian tik tok heshe ni.... entah tak sharp la dance ko dik... lawa dah lawa
Quote EvieWanKenobi 3-2-2020 12:57 PM
makpak dia tak kisah ka anak
dia macam tu??
Quote Lagubestbest 3-2-2020 12:58 PM
yang masuk mengata tu lupa nak tengok anak gadis sendiri pun sama je diam2 dalam bilik tayang segala kat live bigo.
Quote cupu 3-2-2020 01:09 PM
Aku ok je sbb anak org..even dulu ms aku muda remaja aku pun pakai short dkt rmh..then skrg aku ada anak dara. Aku xpnh beli dia short. Ada satu kali my sis bg dia legging..umur br 11thn tp dia tinggi nak sama aku dh..ntah knp mata aku ni rs xlawa xselesa dia pakai waktu mlm ngan tshirt. Aku rs as mak mak aku mmg insecure much. Dan dan tu juga aku beli bbrp cute pyjamas dkt shopee spy dia xteringin nak pakai legging tu..
Quote makadek 3-2-2020 01:16 PM
Belanja dddy dia sekli la tu ..
Quote innocent_me 3-2-2020 01:27 PM
Nak kecam apa?
daripada body language n cara dia memang itu pun yg dia nk tunjuk.
So tgk je lahhh.
Gigih promosi diri..hakikatnya menari pun tak pandai ekekekeke..
Cari cara lain lah dik
Quote AbukRokok 3-2-2020 01:27 PM
EvieWanKenobi replied at 3-2-2020 12:57 PM
makpak dia tak kisah ka anak
dia macam tu??

xboleh buat apa dah..xkan nak haramkan smartfon kt anak2.. mau dia lari rumah

Quote Ladybird910 3-2-2020 01:44 PM
Pesal aku rse dia pki push up..beria lak flex dada mcm smlm baru tumbuh boobies.haha
Quote anony-mous 3-2-2020 02:05 PM
Seluar tu i no komen tp dik please stop la. Try hard sgt nk nmpk seksi. Teruk sgt tarian sheol. Keras kejung xnmpk seksi. Tgk yg video 1st baju hitam tu ada part muka sheol mcm aym berak kapur. Mcm susah sgt movement tu n body dia xde sexy vibes tu. sory to say i think fara mendoza yg kg.com tu pon can do better than her

Lihat semua komen(193)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 10:24 AM GMT+8 , Processed in 0.090194 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top